Xill Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Bir şeylerin nasıl yapıldığını, mekanizmasını anlatan yada bilgi veren posterler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 o sondaki maske ile bırak biber gazını, kardeşimin osuruğunu bile koklamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 İlk resimdeki distilasyon düzeneğinde kaynayan şeyin geçtiği hat lastikten yapılmaz. Sürekli kaynayan sıvı geçeceği için ömrü kısa olur, cam başlık var o iş için özel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 konunun başlığı mindfuck yabtı güncelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 kafam karışıyor uplamayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ben de buna yazdım sonra diğerine girdim baktım hala 0ne geyiği dönüyor, nerde lan yazdıklarım diye aranıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Holy said: İlk resimdeki distilasyon düzeneğinde kaynayan şeyin geçtiği hat lastikten yapılmaz. Sürekli kaynayan sıvı geçeceği için ömrü kısa olur, cam başlık var o iş için özel. sabuncu fak ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 vapor geçiyor abi ordan sadece ya 5 yıl gider minumum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2013 hayır doğrusu bu. http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9c/Simple_distillation_apparatus.svg/220px-Simple_distillation_apparatus.svg.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar