ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yok anlamamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 ben anladım galiba. panpa kelimesinden aslında haz etmeyip neler yapıyosunuz bakalım "panpa"lar diyen adam? hani tırnak içine alınca "işte yeni nesil de böle bişey kullanıyo ben de ona gönderme yapıyorum" diyen adam? o mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 aynen öyle sanssizsansli said: işten çıkarken ** günü yağ gibi bişey olmuş. ben de bunu anlamadım yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 o da incisözlük fenomeniydi işte, adam öyle başlık açmıştı, kimse anlamamıştı o adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 çança naber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 şey yazcan tam olcak selam "genşler" nasılsınız? " anlayana " http://www.flickr.com/photos/50477688@N02/7716337942/lightbox/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 anlayanlar olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 o konuda barkına ben de çok kırgınım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 abi o nasıl bir imza ya ahaha yetemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 screwy said: patide iki gunduır neden cumleler beyin yakmak uzerine kuruluyor abi o nasıl bir imza ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 benim de beynimin "şarz"ı bitmiş yeni anladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Fistan said: ya ornegi salladim ama tam dayaklık olmus evet yani anlamayanlar icin ornek cogaltayim ya da farkli bir açıdan; mesela ben burda "selam genşler" diyebilirim rahatca her hangi bi topicte. kullanilmasinda alay edilen biseyi paticikte tırnak icine almadan yazabilirim .cunku benim paticik karakterim oturmus anladın mı Bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 benim karakterim de bir hayli oturmuş ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Xenocide said: ben anladım galiba. panpa kelimesinden aslında haz etmeyip neler yapıyosunuz bakalım "panpa"lar diyen adam? hani tırnak içine alınca "işte yeni nesil de böle bişey kullanıyo ben de ona gönderme yapıyorum" diyen adam? o mu? başlıkla bağlantısı ne peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 onu henüz çözemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 xenocide anlamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Daha cok seks yapin. Yerli yersiz konusmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar