Monsterzede Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Monster Notbook... Kesinlikle monster notbooktan uzak durun paranızı çöpe atmayın.çok pişman olursunz bir okuyun ya :=) yazdık o kadar . Neden Mi? 1.Ben 3.400 tl den 2400 tl ye düştüğü için tuzağa düştüm . Neden türk milletinin genel huyudur indirim warsa hemen alma duygusu türer. Öncelikle ben Performans Notbook almak için niyet ettim.yanlız fiyattaki indirimin söz konusu olması için 2 ay ön ödeme yapmanız gerekiyor.Tamam dedik bekleriz. Eylülün 7 sinde parayı nakit bir şekilde elden verdik faturamızı aldık. Kasımın 7 sinde Teslimat yazan bilgisayarı kasımın 16 sına ertelediler . İlk yorumum tamam ya olur böyle. kasımın 16 sı oldu arayan soran yok. Aradık aralığın 5-8 arası dediler.Neyse dedik zaten vizeler war hayırlısı. aralığın 5 i geldi arayan soran yok. Dedik yine arayalım.Aradık cevap "beyfendi şu an laptopunz aralıgın 24 ünde elinizde gözüküyor" bu sefer ben biraz gerildim sesimi yükselttim . Cevap: Beyfendi sakin olun bu sefer %100 gelecek. aralığın 24 u aradık. 26 aralık ile 2 ocak arası gelecek laptopunz. Gümrükte SOrun çıktı malları çekemiyoruz.Bu arada süreklide YOk her gün için 6.5 tl tazminat veriyoruz.Halbuki orayada gelecem. tmm dedik neyse 2 ocak oldu aradık 6 ocak dediler. BU seferde finallere denk geldi. Dedik dur bakalım bizi velet sandılar 1-2 büyük sokalım devreye . Lan onlar aradı gene aynı hikaye adamlarda surat ayakkabı köselesi. İşte sonuç dediler olum 6 ocak ta laptop geliyormuş garanti .tmm dedik.bugun 12 ocak :) . internet sitesinde şubatın 15 ine ertelendiğini paylaştılar. Kasımın 7 sinde verecekleri notbooku şubatın 15 ine erteliyorlar. bu nedir arkadaş. 2 : İşte eş dost akraba ya rezil oldunz diyor . Bide ben parayı nakit werince dahada koydu. Gerçi taksitle alanlarda halen taksidini ödüyor laptop yok :). hocam diyorlar iptal ettirin. paranızla rezil olmayın. EEEeee tmm dedik. Bi baktık adamlar 2-3 kişi hep aynı cevap" parayı ancak ahirette alırsınz." İptal da ettiremiyoruz adamlar kimbilir kaç gün daha bekletecekler :) 3 : 1 defa arayıp efendim kusura bakmayın laptopunuzun tarihini ileri bi tarihe aldık diye aramadılar. 1 defa aramadılar ya. 4 : Eğer ben şubata kadar beklersem 600 küsür lira tazminat alacam diye sevinirken . Açıklama yaptılar. Tazminat nakit değil laptop uzeriinde upgrade şeklinde oluyormuş. Hocam bu laptopu bu kadar erteleyen adam upgrade için 1 ay kesin parça bekletir.Garanti gümrükte kalır o parça :=) SOnuç olarak : Müşteri memnuniyeti 0 SOnu gelmez ertelemeler Ne arayan ne soran war? 5-6 ay laptop bekleyecekseniz buyrun alın.bu arada halen bekliyorum bekleyeceksiniz dedim de belkide alamayabilirsinz . Benden tavsiye sizde bir MONSTERZEDE haline gelmeyin :). uzak dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 bana da 3 ay demişlerdi 4,5 ayda geldi. hayvan gibi alet ama geç gelecek diye ekran boyutunu falan da büyüttüler çok memnunuz. iyi ki varsın monster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 viral sayılır mı agasfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Geçmiş olsun, adamlar demek ağır patlamış gümrükte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 rezil oldun demesi icin narrator mu var hikayede, ben pek ikna olmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Myshkin said: bana da 3 ay demişlerdi 4,5 ayda geldi. hayvan gibi alet ama geç gelecek diye ekran boyutunu falan da büyüttüler çok memnunuz. iyi ki varsın monster lol CRITTTTTTTTTTTTT abi sen haksızsın monsterzede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Keşke benim bilgisayarım da geç gelse. i5 olcağına i7 olur. Üst model de ekran kartı takarlar, oh mis. Vereyim siparişi, bir de not düşeyim altına. "Acelesi yok, rahat olun" diye sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 adamın yazısını okuduysan, 600 liraya yakın bir geliştirme alacam diyo zaten ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Monster filan almayin zaten. Gidin Lenovo alin, Dell alin. Notebook isi masaustu degil, karistirip toplama almaya kalkarsaniz boyle olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 oyun oynamak isteyen ve sürekli seyahat eden insanın aleti. Monsterla işim olmaz ama herkese tavsiye ediyorum hedef kitlesini tatmın ediyor gibime geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 GERGE said: Monster filan almayin zaten. Gidin Lenovo alin, Dell alin. Notebook isi masaustu degil, karistirip toplama almaya kalkarsaniz boyle olur. olay toplama olayı değil, adamlar başka markaların 3-4kya sattığı laptobu 1.750 ye satıyor ama 3 ay bekleyeceksin diyor. kampanya yani mesele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 http://www.pcdepo.com/msi-gt70-670tr-dragon-edition-notebook-urun8854.html su baya iyi ya adam gibi indirim gelirse alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monsterzede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Abi neyin kafasını yaşıyorsun. Ne hikayesi bugun 66. gün. Ben 2 ay ön ödemeli aldım. Kasımın 7 sınde gelmesı gerek laptopum neden şubatın 15 ıne ertelenıor. boyle sacmalık mı war. Benım ıhtıyacım war laptopa. GEcıkme bonusunu kullandıgın zaman kımbılır upgrade ettıgın parca ıcın kac ay bekletecekler. Ben 5 ay beklıcem dıe 2425 tl wermedım. ben 2 ay on odemelı aldım. 1 gb ram lı masaustunden baglanıorm. Mozillaya girerken sıkıntı cıkarıor. Elaleme rezil oldum derken lol oynarken 10 dk da yukluyor. Adamlar soruyor nerde laptop. 70 gune yaklaşıyor ki 100 gün olacak şu anda oyle diyorlar. Her aramamda 2 hafta sonra gelecek.... kımseyı ıkna etme cabasında degılım ıster ınan ıster ınanma. git al .bekle o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monsterzede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Myshkin said: bana da 3 ay demişlerdi 4,5 ayda geldi. hayvan gibi alet ama geç gelecek diye ekran boyutunu falan da büyüttüler çok memnunuz. iyi ki varsın monster Benım ıhtıyacım war laptopa suan. ben urunume modıfıye ıstemıyorm sadece zamanında gelsın yeterliydi. benı su an 2 aydan fazla erteledıler zaten. eger şubat 15 e ertelerlerse iptalini isteyeceğim.sizinki galiba 1.5 ay gecıkmeyle geldı ben 2 ay gecıkmeye okey dedım zaten.Ben laptopları teslım edeceklerıne ınanmıyorm. iyice dalgaya wurdular bu işi iptalini isteyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 kafana silah mı dayadılar başka firma olsa o upgradeti de yapmaz acil lazımsa stoktaki ürünü alacan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monsterzede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 forgiver said: kafana silah mı dayadılar başka firma olsa o upgradeti de yapmaz acil lazımsa stoktaki ürünü alacan yok olaya oyle bakma . benım elımde taka bir masaustu war bunun miladı doldu. 2 ay sabrederim kasımın 7 sınde alırım dedım ama adamlar 3 ay da biz koyuyoruz deyınce. eeeee ama adamlar bana gecıkebılr demedıkı. Ben parayı werdım adamlarda tmm kasımın 7 sınde gel al dedı. benım ertelenecegınden haberım olsa gıderım başka alırım. Stoktan weya başka markaları tercıh ederdım. zaten iptalına başvuracam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 forgiver said: kafana silah mı dayadılar başka firma olsa o upgradeti de yapmaz acil lazımsa stoktaki ürünü alacan su ne sacma bi yorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ben şunu anladım x tarhinde veremeyince geciken gün kadar telafi yapıyor ama alıcı istemmese ürün yerine, x tarihinde parasını alabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 başka firma olsa o upgrade'i de yapmaz kısmı haklı gerisi olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Monsterzede Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Akito said: başka firma olsa o upgrade'i de yapmaz kısmı haklı gerisi olmamış. upgrade için 1 ay daha bekletekcelerinden %100 eminim. ben upgrade isteyecem onlarda dicekki 1 ay sonra gel. bu birinci tedirginliğim. 2.si beni bekleterek daha fazla kar edebılır.benı bekletır urunler cogalır toptan ucuza alır.ben boyle bısey oldugunu dusunuorm. diger fırmalara gelınce onlar 1 gunluk gecıkme için 6.5 tl wermıor ama ben ıstemıyorm kı upgrade falan. ben zamanında laptopumu ıstedım adamlar kale almadıki. ben kasımın 7 sınde bılgısayarımı ısterım kardesım. aksılık olur 1-2-3-4 defa da 6-7 defa ertelediler yuh be kardesım. Yemişim upgradesini.zaten aldıgım laptop full performans üstüne kullanmayacagım performans ıcın nıe beklıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 bekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
antiban Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 kzpmaza said: forgiver said: kafana silah mı dayadılar başka firma olsa o upgradeti de yapmaz acil lazımsa stoktaki ürünü alacan su ne sacma bi yorum. arkadaşa verin odunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Ya arkadaşım %100 haklısın işte millet troll'luyor seni. Tüketici haklarına şikayet etsen bişi çıkar mı acep ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 şikayet edebilirsin evet. senin döneme özel gümrükte patlamış monster. adamların elinde alet yoksa doğal olarak veremiyorlar sana. onun dışında teknik servisi filan pek güzeldir monsterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Imza attigin anlasma metnini bi goster bir de iptal sartnamesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar