Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster Notebook hakkında !!

Monsterzede

Öne çıkan mesajlar

Monster Notbook... Kesinlikle monster notbooktan uzak durun paranızı çöpe atmayın.çok pişman olursunz bir okuyun ya :=) yazdık o kadar .

Neden Mi?
1.Ben 3.400 tl den 2400 tl ye düştüğü için tuzağa düştüm . Neden türk milletinin genel huyudur indirim warsa hemen alma duygusu türer. Öncelikle ben Performans Notbook almak için niyet ettim.yanlız fiyattaki indirimin söz konusu olması için 2 ay ön ödeme yapmanız gerekiyor.Tamam dedik bekleriz. Eylülün 7 sinde parayı nakit bir şekilde elden verdik faturamızı aldık. Kasımın 7 sinde Teslimat yazan bilgisayarı kasımın 16 sına ertelediler . İlk yorumum tamam ya olur böyle. kasımın 16 sı oldu arayan soran yok. Aradık aralığın 5-8 arası dediler.Neyse dedik zaten vizeler war hayırlısı. aralığın 5 i geldi arayan soran yok. Dedik yine arayalım.Aradık cevap "beyfendi şu an laptopunz aralıgın 24 ünde elinizde gözüküyor" bu sefer ben biraz gerildim sesimi yükselttim . Cevap: Beyfendi sakin olun bu sefer %100 gelecek. aralığın 24 u aradık. 26 aralık ile 2 ocak arası gelecek laptopunz. Gümrükte SOrun çıktı malları çekemiyoruz.Bu arada süreklide YOk her gün için 6.5 tl tazminat veriyoruz.Halbuki orayada gelecem. tmm dedik neyse 2 ocak oldu aradık 6 ocak dediler. BU seferde finallere denk geldi. Dedik dur bakalım bizi velet sandılar 1-2 büyük sokalım devreye . Lan onlar aradı gene aynı hikaye adamlarda surat ayakkabı köselesi. İşte sonuç dediler olum 6 ocak ta laptop geliyormuş garanti .tmm dedik.bugun 12 ocak :) . internet sitesinde şubatın 15 ine ertelendiğini paylaştılar. Kasımın 7 sinde verecekleri notbooku şubatın 15 ine erteliyorlar. bu nedir arkadaş.

2 : İşte eş dost akraba ya rezil oldunz diyor . Bide ben parayı nakit werince dahada koydu. Gerçi taksitle alanlarda halen taksidini ödüyor laptop yok :). hocam diyorlar iptal ettirin. paranızla rezil olmayın. EEEeee tmm dedik. Bi baktık adamlar 2-3 kişi hep aynı cevap" parayı ancak ahirette alırsınz." İptal da ettiremiyoruz adamlar kimbilir kaç gün daha bekletecekler :)

3 : 1 defa arayıp efendim kusura bakmayın laptopunuzun tarihini ileri bi tarihe aldık diye aramadılar. 1 defa aramadılar ya.

4 : Eğer ben şubata kadar beklersem 600 küsür lira tazminat alacam diye sevinirken . Açıklama yaptılar. Tazminat nakit değil laptop uzeriinde upgrade şeklinde oluyormuş. Hocam bu laptopu bu kadar erteleyen adam upgrade için 1 ay kesin parça bekletir.Garanti gümrükte kalır o parça :=)

SOnuç olarak : Müşteri memnuniyeti 0
SOnu gelmez ertelemeler
Ne arayan ne soran war?
5-6 ay laptop bekleyecekseniz buyrun alın.bu arada halen bekliyorum bekleyeceksiniz dedim de belkide alamayabilirsinz . Benden tavsiye sizde bir MONSTERZEDE haline gelmeyin :). uzak dur.
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Monster filan almayin zaten. Gidin Lenovo alin, Dell alin. Notebook isi masaustu degil, karistirip toplama almaya kalkarsaniz boyle olur.

olay toplama olayı değil, adamlar başka markaların 3-4kya sattığı laptobu 1.750 ye satıyor ama 3 ay bekleyeceksin diyor. kampanya yani mesele.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi neyin kafasını yaşıyorsun. Ne hikayesi bugun 66. gün. Ben 2 ay ön ödemeli aldım. Kasımın 7 sınde gelmesı gerek laptopum neden şubatın 15 ıne ertelenıor. boyle sacmalık mı war. Benım ıhtıyacım war laptopa. GEcıkme bonusunu kullandıgın zaman kımbılır upgrade ettıgın parca ıcın kac ay bekletecekler. Ben 5 ay beklıcem dıe 2425 tl wermedım. ben 2 ay on odemelı aldım. 1 gb ram lı masaustunden baglanıorm. Mozillaya girerken sıkıntı cıkarıor. Elaleme rezil oldum derken lol oynarken 10 dk da yukluyor. Adamlar soruyor nerde laptop. 70 gune yaklaşıyor ki 100 gün olacak şu anda oyle diyorlar. Her aramamda 2 hafta sonra gelecek.... kımseyı ıkna etme cabasında degılım ıster ınan ıster ınanma. git al .bekle o zaman
Sosyal ağlarda paylaş

Myshkin said:

bana da 3 ay demişlerdi 4,5 ayda geldi. hayvan gibi alet ama geç gelecek diye ekran boyutunu falan da büyüttüler çok memnunuz. iyi ki varsın monster

Benım ıhtıyacım war laptopa suan. ben urunume modıfıye ıstemıyorm sadece zamanında gelsın yeterliydi. benı su an 2 aydan fazla erteledıler zaten. eger şubat 15 e ertelerlerse iptalini isteyeceğim.sizinki galiba 1.5 ay gecıkmeyle geldı ben 2 ay gecıkmeye okey dedım zaten.Ben laptopları teslım edeceklerıne ınanmıyorm. iyice dalgaya wurdular bu işi iptalini isteyeceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

forgiver said:

kafana silah mı dayadılar
başka firma olsa o upgradeti de yapmaz

acil lazımsa stoktaki ürünü alacan

yok olaya oyle bakma . benım elımde taka bir masaustu war bunun miladı doldu. 2 ay sabrederim kasımın 7 sınde alırım dedım ama adamlar 3 ay da biz koyuyoruz deyınce. eeeee ama adamlar bana gecıkebılr demedıkı. Ben parayı werdım adamlarda tmm kasımın 7 sınde gel al dedı. benım ertelenecegınden haberım olsa gıderım başka alırım. Stoktan weya başka markaları tercıh ederdım. zaten iptalına başvuracam
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

başka firma olsa o upgrade'i de yapmaz kısmı haklı gerisi olmamış.

upgrade için 1 ay daha bekletekcelerinden %100 eminim. ben upgrade isteyecem onlarda dicekki 1 ay sonra gel. bu birinci tedirginliğim.

2.si beni bekleterek daha fazla kar edebılır.benı bekletır urunler cogalır toptan ucuza alır.ben boyle bısey oldugunu dusunuorm.

diger fırmalara gelınce onlar 1 gunluk gecıkme için 6.5 tl wermıor ama ben ıstemıyorm kı upgrade falan. ben zamanında laptopumu ıstedım adamlar kale almadıki. ben kasımın 7 sınde bılgısayarımı ısterım kardesım. aksılık olur 1-2-3-4 defa da 6-7 defa ertelediler yuh be kardesım.

Yemişim upgradesini.zaten aldıgım laptop full performans üstüne kullanmayacagım performans ıcın nıe beklıyım ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...