December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ersuna butun hakanlar girsin...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ersunun ak[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 rüştüye pok atmayin adamin suçu yok servet , deniz , ümit özat , tolga , hüseyin midir nedir allahın lazı var delirttiler ya bu kadar rezalet oynanmaz ümit özata kazmalığı denize ( yürüyen mantar) zombi gibi yürümesini , servete hayvanlığı tolgaya ezikliği hüseyinede tam laz olmayı kim öğrettiyse tebrikler...milli takımın içine ettiler...[signature][hline]Plus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hakan ne yaptı yaa.. hakanı salalyın.. hakansız da olur bu takım..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lol forvet boy ortalamamız 165 orta yap dur ilker yasinde adamların boylarını ezberletiyo 187 192 fln lol ya emre iyi oynadı yıldıray girdiinden itibaren cok iyidi neden daha erken almadı sabah gazetesinde yazan haber süperdi yanlız bugun e yalan bütün hafta oyunculara şevçenkoyu nası durduracaklarını anlatmış barcelona-milan macını izletmiş defans sürekli izlemiş maçı şevçenkoyu durdurmak için servet görevlendirilmiş (lol) fln filan ehehe ilahi adalet şu ukraynayada yeniliyorus ya avrupada maç alamadan gidiyos bi 3. olduk dünya kupasında bi tane avrupa takımı la karşılaşmadan kalktı göt hala havası sürüyo ulan okadar ii oyuncular var memlekette böle oynatılırsa takım bırak gruptan cıkmayı kepaze olcaz[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eğer böyle bi takım seçtiysen yerden kısa ayağa pas yapan bi takım olacaksın. yok böyle "yallah tazzik" orta yapacaksan hakan gibi bi adamı alacaksın.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vitae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 abi liglere de ara verildi 1 hafta bu yenılgının mazereti yok ersun hocam istifa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 +11111111 eet bunu anlatmaya calısoz illada hakan oynasın demioz ama milli takım bu taktıkle oynarsa hakanın olusu bile yeter dioz.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya hayır herkes kıcını yırtıyo fenerin defansı kötü diye. ersun sanki başka ülkede yaşıyo yaw.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… syh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bravo valla, orta yapicak adamlarla sahayi doldurup ileriye bir tane uzun adam koymamis ersun yanal. zaten nerdeyse takimin hepsi orta sahadaydi, ukrayna'nin 7 adet geri saha oyuncusuna karsi nasil bir taktikdir bu anlamis diyilim.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… -Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Su umit neden ileri cıkıo onu anlamıorm birinin umite dur demesi lazım sadece defans da dursa bence ii oluacakta gidip orta yapmaya calısmıomu cıldırıom o zaman.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 antrenor fenerli,pankartlar GFB yazar sarı-lacivert,mubarek ukraynalılar da bundan mı gaz aldı ne,oyuncular fenerli,zihniyet fenerli,stad büyü fenerli,trübünden FENERRRR diye bagırırlar... olacagı buydu[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… vitae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 stad ugursuz ya aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 abi ümit oralarda oynarsa gidip orta yapmasıda gayet normal çünkü bi kanat adamınında bi bek inde ceza sahasınnın yanlarından orta yapması gayet normaldir.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Dela benim soru daha zor Deniz in forvette işi ne[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… nameless Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 en üzüldüğüm şey benim futbolcu olamayıp deniz gibi bir adamın olmasıdır[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Off of 3-0 bıten su maça degılde sehırcıye yanıyorum arkadaş[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: screamer, 17 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Dela benim soru daha zor Deniz in forvette işi ne Deniz'in ztn o koca kafasında gram beyın olsaydı kafası oyle uzaylı gıbı olmazdı cok uyuz ettıler ya neden boyle oldu ya benım hayalım sımdı bu macı 2-0 almamız we rahatlamamızdı off offf[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: screamer, 17 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Dela benim soru daha zor Deniz in forvette işi ne 10 puanlık uzman sorusu da benden, Deniz'in sahada ne işi var?[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 gittik o kadar bagirdik usuduk:( harika yani istifa lzm ama kesin etmez bi tek emre adam gibi oynadi hll olsun butun stad ztn emre emre die bagirdi tekrar hll olsun[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: bLaQ, 17 Kasım 2004 22:51 tarihinde demiş ki: said: screamer, 17 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Dela benim soru daha zor Deniz in forvette işi ne 10 puanlık uzman sorusu da benden, Deniz'in sahada ne işi var? Bence kalelerı şaşırdı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Ruby_DraGon, 17 Kasım 2004 22:49 tarihinde demiş ki: Off of 3-0 bıten su maça degılde sehırcıye yanıyorum arkadaş O seyirci bu sene bağışıklık kazandı birşey olmaz :d[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ersun YALAN[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: bLaQ, 17 Kasım 2004 22:51 tarihinde demiş ki: said: screamer, 17 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Dela benim soru daha zor Deniz in forvette işi ne 10 puanlık uzman sorusu da benden, Deniz'in sahada ne işi var? Figüran oyuncuydu Deniz suflör de Ersun[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Jaan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Helal olsun ersun yanala yerden bitme forvetlere maç boyu orta yaptıran bir adam. Ya bu adam taktik vermedi takılın kafanıza göre dedi (böle bir şey dese fuybolcular daha mantıklı haraket eder galiba) ya da ukrayanayı yan toplarla yıkacaz dedi. 10 kişi danimarkaya karşı anca bir gol bulan milli takımımız 2 go latıp geriye çekilen ukrayanya yan toplarla biraz zor gol atarlardı zaten. sabaha kadar oynasaydık bir gol atamzdık aksien 3 tane daha yerdik. Servet,deniz,tolga,ümit özat... sizce bu dörtlü türkiyedeki en iyi ve en formda defans dörtlüsü mü? Ümit özat iyi niyetli bir oyuncu elinden geldği kadar yardımcı olmaya çalışıyor ama elinden gelen bu adamın yetenği yok "0" adamın sağ ayağı benim sol ayağımdan kötü. ayrıca yeterince çevik değil koşarak orta yapamıyor (durarak da yapamıyor). Servet genç, hırslı bir oyuncu ama top ayağına gelince kendini beckham zannediyor ki ümit özattan bile daha kötü topa vuruyor. Deniz zaten acaip kasıntı saçlarına gösteridği özenin yarısını sahada gösterse... Okan artık eski okan değil boşa koşuyor, (ufak kopyası serkan balcı allahtan sahda değildi) ve bizim ülkemizde bir oyuncu ne kadar koşarsa o kadar değerlidir (boşa koşması hiç öenmli değildir) Gökdeniz milli maçlardaki berbat performansına devam ediyor, açın başıdna kadroları görememişti oyunun 20. dakkasında fark ettim gökdeniz oyundaymış... Emre ye resmen yazık oluyor çocuk italya da acaip geliştrimiş kendini ama takım ona ayak uyduramdı , bir tek yıldıray biraz bişeyler yapmaya çalıştı. Fatih tekkeye orta yaptırtan zihniyetin... Nihat tempralık mertebesinin en üst seviyesinde her türlü saçmalığı yapıyor. çok şişmiş çoooook. Tuncay hırslı bir oyuncu 90 dakka koşabilir ama inanılmaz bencil oynuyor bir çok pozisyonda kafasını kaldırsa boşa kaça nadamlara pas verse çok rahat gol bulabiliriz ama beyfendi 2 çalım atıp üzerine şut çekmezse rahat edemiyor. Hakan şükürü milli takıma alamyan ersun yanal 1.70 den kısa olan forvetlerimize niye yandan orta yaptırtıyor? 2006 dünya kupası almanya da gidebilirsek remsen kendi sahamızdaymış gibi yapcaz maçları ama bu gidişle gidemeyecekmişiz gibi gözüküyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 3 4 5 6 7 8 9 Sonraki 8.sayfa (Toplam 9 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Spor Spor Genel Turkiye-Ukrayna × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hakan ne yaptı yaa.. hakanı salalyın.. hakansız da olur bu takım..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 lol forvet boy ortalamamız 165 orta yap dur ilker yasinde adamların boylarını ezberletiyo 187 192 fln lol ya emre iyi oynadı yıldıray girdiinden itibaren cok iyidi neden daha erken almadı sabah gazetesinde yazan haber süperdi yanlız bugun e yalan bütün hafta oyunculara şevçenkoyu nası durduracaklarını anlatmış barcelona-milan macını izletmiş defans sürekli izlemiş maçı şevçenkoyu durdurmak için servet görevlendirilmiş (lol) fln filan ehehe ilahi adalet şu ukraynayada yeniliyorus ya avrupada maç alamadan gidiyos bi 3. olduk dünya kupasında bi tane avrupa takımı la karşılaşmadan kalktı göt hala havası sürüyo ulan okadar ii oyuncular var memlekette böle oynatılırsa takım bırak gruptan cıkmayı kepaze olcaz[signature][hline]regrubmah retsamdnarG Emre Aşık Nobre nin popoya el atar... Bathory, 02 Kasım 2004 17:36 tarihinde demiş ki: ben bu hakereketi bi dahaki paticik maçında fizboza yapmazmıyım bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eğer böyle bi takım seçtiysen yerden kısa ayağa pas yapan bi takım olacaksın. yok böyle "yallah tazzik" orta yapacaksan hakan gibi bi adamı alacaksın.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 abi liglere de ara verildi 1 hafta bu yenılgının mazereti yok ersun hocam istifa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 +11111111 eet bunu anlatmaya calısoz illada hakan oynasın demioz ama milli takım bu taktıkle oynarsa hakanın olusu bile yeter dioz.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ya hayır herkes kıcını yırtıyo fenerin defansı kötü diye. ersun sanki başka ülkede yaşıyo yaw.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bravo valla, orta yapicak adamlarla sahayi doldurup ileriye bir tane uzun adam koymamis ersun yanal. zaten nerdeyse takimin hepsi orta sahadaydi, ukrayna'nin 7 adet geri saha oyuncusuna karsi nasil bir taktikdir bu anlamis diyilim.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Su umit neden ileri cıkıo onu anlamıorm birinin umite dur demesi lazım sadece defans da dursa bence ii oluacakta gidip orta yapmaya calısmıomu cıldırıom o zaman.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 antrenor fenerli,pankartlar GFB yazar sarı-lacivert,mubarek ukraynalılar da bundan mı gaz aldı ne,oyuncular fenerli,zihniyet fenerli,stad büyü fenerli,trübünden FENERRRR diye bagırırlar... olacagı buydu[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 stad ugursuz ya aman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 abi ümit oralarda oynarsa gidip orta yapmasıda gayet normal çünkü bi kanat adamınında bi bek inde ceza sahasınnın yanlarından orta yapması gayet normaldir.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz: Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Dela benim soru daha zor Deniz in forvette işi ne[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 en üzüldüğüm şey benim futbolcu olamayıp deniz gibi bir adamın olmasıdır[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Off of 3-0 bıten su maça degılde sehırcıye yanıyorum arkadaş[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: screamer, 17 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Dela benim soru daha zor Deniz in forvette işi ne Deniz'in ztn o koca kafasında gram beyın olsaydı kafası oyle uzaylı gıbı olmazdı cok uyuz ettıler ya neden boyle oldu ya benım hayalım sımdı bu macı 2-0 almamız we rahatlamamızdı off offf[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: screamer, 17 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Dela benim soru daha zor Deniz in forvette işi ne 10 puanlık uzman sorusu da benden, Deniz'in sahada ne işi var?[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 gittik o kadar bagirdik usuduk:( harika yani istifa lzm ama kesin etmez bi tek emre adam gibi oynadi hll olsun butun stad ztn emre emre die bagirdi tekrar hll olsun[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: bLaQ, 17 Kasım 2004 22:51 tarihinde demiş ki: said: screamer, 17 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Dela benim soru daha zor Deniz in forvette işi ne 10 puanlık uzman sorusu da benden, Deniz'in sahada ne işi var? Bence kalelerı şaşırdı[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Ruby_DraGon, 17 Kasım 2004 22:49 tarihinde demiş ki: Off of 3-0 bıten su maça degılde sehırcıye yanıyorum arkadaş O seyirci bu sene bağışıklık kazandı birşey olmaz :d[signature][hline]Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Delikanlı adam etek giymez barbar adam etek giyer Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver122 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ersun YALAN[signature][hline]Tell me, what did I do wrong, To make you stay away so long Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: bLaQ, 17 Kasım 2004 22:51 tarihinde demiş ki: said: screamer, 17 Kasım 2004 22:44 tarihinde demiş ki: Dela benim soru daha zor Deniz in forvette işi ne 10 puanlık uzman sorusu da benden, Deniz'in sahada ne işi var? Figüran oyuncuydu Deniz suflör de Ersun[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Helal olsun ersun yanala yerden bitme forvetlere maç boyu orta yaptıran bir adam. Ya bu adam taktik vermedi takılın kafanıza göre dedi (böle bir şey dese fuybolcular daha mantıklı haraket eder galiba) ya da ukrayanayı yan toplarla yıkacaz dedi. 10 kişi danimarkaya karşı anca bir gol bulan milli takımımız 2 go latıp geriye çekilen ukrayanya yan toplarla biraz zor gol atarlardı zaten. sabaha kadar oynasaydık bir gol atamzdık aksien 3 tane daha yerdik. Servet,deniz,tolga,ümit özat... sizce bu dörtlü türkiyedeki en iyi ve en formda defans dörtlüsü mü? Ümit özat iyi niyetli bir oyuncu elinden geldği kadar yardımcı olmaya çalışıyor ama elinden gelen bu adamın yetenği yok "0" adamın sağ ayağı benim sol ayağımdan kötü. ayrıca yeterince çevik değil koşarak orta yapamıyor (durarak da yapamıyor). Servet genç, hırslı bir oyuncu ama top ayağına gelince kendini beckham zannediyor ki ümit özattan bile daha kötü topa vuruyor. Deniz zaten acaip kasıntı saçlarına gösteridği özenin yarısını sahada gösterse... Okan artık eski okan değil boşa koşuyor, (ufak kopyası serkan balcı allahtan sahda değildi) ve bizim ülkemizde bir oyuncu ne kadar koşarsa o kadar değerlidir (boşa koşması hiç öenmli değildir) Gökdeniz milli maçlardaki berbat performansına devam ediyor, açın başıdna kadroları görememişti oyunun 20. dakkasında fark ettim gökdeniz oyundaymış... Emre ye resmen yazık oluyor çocuk italya da acaip geliştrimiş kendini ama takım ona ayak uyduramdı , bir tek yıldıray biraz bişeyler yapmaya çalıştı. Fatih tekkeye orta yaptırtan zihniyetin... Nihat tempralık mertebesinin en üst seviyesinde her türlü saçmalığı yapıyor. çok şişmiş çoooook. Tuncay hırslı bir oyuncu 90 dakka koşabilir ama inanılmaz bencil oynuyor bir çok pozisyonda kafasını kaldırsa boşa kaça nadamlara pas verse çok rahat gol bulabiliriz ama beyfendi 2 çalım atıp üzerine şut çekmezse rahat edemiyor. Hakan şükürü milli takıma alamyan ersun yanal 1.70 den kısa olan forvetlerimize niye yandan orta yaptırtıyor? 2006 dünya kupası almanya da gidebilirsek remsen kendi sahamızdaymış gibi yapcaz maçları ama bu gidişle gidemeyecekmişiz gibi gözüküyor.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © icq:108382340 oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar