Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 yönetici olarak çalıştırma olayı var biliyorsunuz ve her seferinde bu şekilde çalışan programlara izin verme olayı var. ben bu izin verme olayından baydım, zaten ufak bi sorunum da var bununla biraz alakalı. ama komple bu adımı kaldırmak mümkün değil midir, sormasın istiyorum alayına izin vermek istiyorum, pazara kadar değil mezara kadar. answer nao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Program ikona sağ tık , uyumluluk kısmına gel , en aşağıda yonetici olarak çalıştıra tik koy. uygula bas , tamam bas. oyle olmiyor mu ? Hatta tum kullanıcı ayarlarına basarsan oradan da bütün kullanıcılara ayarlayabilirsin yonetici modu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 yok gene soruyor "izin veriyor musunuz" diye "kullanıcı hesabı denetimi"ymiş çıkan pencerenin adı hallettim kapatın topici yoksa çok fena olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 aa o yonetici mod değil ki ya , onu gir denetim masasında kullanıcı hesaplarına, Kullanıcı hesabı denetimi ne gir, cek en aşağa slideri , restart at bir daha cıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 "masaüstü soluklaştırma" olayından kurtuldum o kadarı yeticek sanırım beni delirten oydu teşekkürler yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Aslinda o ozellik virus,spyware,malware vs ye karsi baya bir koruma sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar