Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Istanbulda game center


xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

Playstation cafe sayılmaz orası. Alkol satışı olduğundan +18 bir mekan. Daha çok oyun dünyasında prestij mekanı gibi bir yer. Büyük şirketlerin partileri falan orda veriliyor. OGZ oranın işletmecisi gibi diyelim.

Geçen OGZ 5. yıl partisine gittim, konsollarla işim olmaz tabi, bilgisayarlara baktım. Sadece 1 bilgisayarda Far Cry 3 falan vardı, gerisi bomboştu resmen. Felaket.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi şimdi yanlış anladıysam düzeltin.

Aynı amaç/eğlence için 10 kat daha samimi ve rahat "arkadaşın müsait evi + playstation rent + yandaki marketten alınan 6 pack" ortamı varken insanlar buraya gidip hayvanlar gibi para ödeyecekler.

Fancy ciks mekan dışında hiçbir özelliği olmayıp, kenar mahalledeki ps salonundaki ortayaş göbekli abi gibi FARKIRAY O MAKİNADA YOK KARDEŞ SEN BUNU OYNAYADUR BEN SENİ ALICAM O MAKİNAYA da diyecekler sdfdsdfs.

Türkiyede kurumsal bir şirket ÇALIŞANLARA MORAL OLUR SİNERJİ YARATICAZ diye deli gibi para basıp çalışanlarını buraya götürecek.

http://i.imgur.com/seh6p.gif

3,5 gün uludağda 10 m2 odada pinekleyip demet akalın dinleme organizasyonuna WİNTERFEST deyip kişi başı 1,5 milyar para bekleyen business idea daha başarılı olabilir şundan. En azından wannabe entellerin hepsini topluyorlar.

Sonra biz PİS FAKİRE BAK HELE oluyoruz lan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...