Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Banshee (2013) - Cinemax

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:

ep5

son bölümü şimdi izledim de abooowww, Siobhan da gitti lan :( patır patır gidiyo bunda da her bölüm birileri dsfds
Bölüm baya iyiydi.

abi herifin banshee'de kalması için bir sebep lazımdı, onu da intikam hıbısına bağladılar işte. zaten bölümü ortasında affedince kadın bizimkini, aha dedim yolcu bu. ama yazık oldu lan : /

bizi güzel bi intikam bölümü paklar anca, onu da heralde 10. bölümde tam anlamıyla yaparlar.

Mesaj tarihi:
Bright said:

Valla sincap gibi kırdı boynunu, çok feciydi o sahne.

Ben Nolayı diyodum Sen Siobhanı. O bölümü daha seyretmemiştim. Gırtlağını söktü ben de diyorum ne kırması. :P

Mesaj tarihi:
DA2019 said:

Bright said:

Valla sincap gibi kırdı boynunu, çok feciydi o sahne.

Ben Nolayı diyodum Sen Siobhanı. O bölümü daha seyretmemiştim. Gırtlağını söktü ben de diyorum ne kırması. :P

ikisi de kütür kütürdü
kütürdettiler
pun intended
Mesaj tarihi:
bu sezon ölecekler:

[list]
[*] şerif yardımcının kai'e veren eski karısı (rebeca öldürecek eminim)
[*] rebeca
[*] chayton (final boss)
[*] gordon /carrienin kocası
[*] sugar (barmen)
[*] claymiydi? şu kai in köpeği

[/list]

Mesaj tarihi:

3x07

ya şu pov olan sahneleri azcık bişi daha iyi yapsalarmış 10/10 verirdim bu bölüme, yine de çok iyiydi bölüm. deva ve salaklıklarını çıkarsalar diziden başyapıt olabilecek. hakkaten iyi çekiyo adamlar ya. giriş müziğinin de hastasıyım sdf

Mesaj tarihi:
yeni başladım diziye daha ilk 2 bölümü seyrettim. Beğendim diziyi de bu imdbde, my episodes'ta filan Banshee Origins diye bir şey var bide o ne oluyor? Onu da seyretmek lazım mı?
Mesaj tarihi:
Ilk sezonu yeni bitirdim, adam wolverine den beter. Her bolum agzi burnu dagiliyor, sonraki bolum de yine tertemiz.

Casting i kim yapmissa "no tits" motto su ile yapmis sanirim.
Mesaj tarihi:
Gladmir said:

Ilk sezonu yeni bitirdim, adam wolverine den beter. Her bolum agzi burnu dagiliyor, sonraki bolum de yine tertemiz.

Casting i kim yapmissa "no big tits" motto su ile yapmis sanirim.

Güzel ya izlettiriyor kendisini her türlü.
  • Yeni Oluştur...