DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Dizi çok iyi ya. Nola'ya çok yazık oldu. Kaldık bi Rebeccaya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2015 Valla sincap gibi kırdı boynunu, çok feciydi o sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ya dizide en çok çıksa da izlesek denilen hatunu ziyan ettiler, rip nolacık ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 ep5 son bölümü şimdi izledim de abooowww, Siobhan da gitti lan :( patır patır gidiyo bunda da her bölüm birileri dsfds Bölüm baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 abartmadılar mı ya adam kalmadı dizide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 DRaGoN_SLaYeR said: ep5 son bölümü şimdi izledim de abooowww, Siobhan da gitti lan :( patır patır gidiyo bunda da her bölüm birileri dsfds Bölüm baya iyiydi. abi herifin banshee'de kalması için bir sebep lazımdı, onu da intikam hıbısına bağladılar işte. zaten bölümü ortasında affedince kadın bizimkini, aha dedim yolcu bu. ama yazık oldu lan : / bizi güzel bi intikam bölümü paklar anca, onu da heralde 10. bölümde tam anlamıyla yaparlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Bright said: Valla sincap gibi kırdı boynunu, çok feciydi o sahne. Ben Nolayı diyodum Sen Siobhanı. O bölümü daha seyretmemiştim. Gırtlağını söktü ben de diyorum ne kırması. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Diziye çok acil yeni kız lazım. Yoksa şerif yine saracak Rebeccaya. :) Ya da bu sezon biticek bu dizi. Öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 DA2019 said: Bright said: Valla sincap gibi kırdı boynunu, çok feciydi o sahne. Ben Nolayı diyodum Sen Siobhanı. O bölümü daha seyretmemiştim. Gırtlağını söktü ben de diyorum ne kırması. :P ikisi de kütür kütürdü kütürdettiler pun intended Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 korkuyorum ben şeriften adama acil yeni karı bulun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2015 DA2019 said: Diziye çok acil yeni kız lazım. Yoksa şerif yine saracak Rebeccaya. :) Ya da bu sezon biticek bu dizi. Öyle gözüküyor. couch casting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2015 şibon a yazık olmuş hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2015 https://pbs.twimg.com/media/B8Fe8wWCMAAj6K9.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2015 bu sezon ölecekler: [list] [*] şerif yardımcının kai'e veren eski karısı (rebeca öldürecek eminim) [*] rebeca [*] chayton (final boss) [*] gordon /carrienin kocası [*] sugar (barmen) [*] claymiydi? şu kai in köpeği [/list] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Colonel terminatör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2015 deva ölsün yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 bu bölüm pek ölen olmadı, kill rate düştü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 3x07 ya şu pov olan sahneleri azcık bişi daha iyi yapsalarmış 10/10 verirdim bu bölüme, yine de çok iyiydi bölüm. deva ve salaklıklarını çıkarsalar diziden başyapıt olabilecek. hakkaten iyi çekiyo adamlar ya. giriş müziğinin de hastasıyım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 yeni başladım diziye daha ilk 2 bölümü seyrettim. Beğendim diziyi de bu imdbde, my episodes'ta filan Banshee Origins diye bir şey var bide o ne oluyor? Onu da seyretmek lazım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Yok yau, yeterince anlatiyorlar dizide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 gelecek bölüm çok fenaymış. http://www.youtube.com/watch?v=kVifhdf_8DM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Ilk sezonu yeni bitirdim, adam wolverine den beter. Her bolum agzi burnu dagiliyor, sonraki bolum de yine tertemiz. Casting i kim yapmissa "no tits" motto su ile yapmis sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Gladmir said: Ilk sezonu yeni bitirdim, adam wolverine den beter. Her bolum agzi burnu dagiliyor, sonraki bolum de yine tertemiz. Casting i kim yapmissa "no big tits" motto su ile yapmis sanirim. Güzel ya izlettiriyor kendisini her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 http://www.welcometobanshee.com/origins-heist.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2015 bende şimdi bitirdim ilk sezonu. Harbi bütün sezon ya dayak yedi ya sevişti herif sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar