Aceace Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2013 Dynun said: abi diyabloyu wowla mı karıştırıyosunuz hala gözünüzü seviyim, amaçsızdı her zaman , vakit geçirmece idi 1de de 2de de Aynen öyle amaçsızdı. Tek kazancın kulaktı. Kulakta zaten işe yaramayan kasada yer amaçsızca yer kaplayan bişeydi. Ama öküz gibi zevkliydi. Vakit geçirmek için birbirimize dalardık ve bundan zevk almayan 1 kişi bile tanımıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Legendarylere vanishing dye atılabilecekmiş 1.0.7 ile. http://cl.jroo.me/z3/j/f/e/d/a.aaa.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2013 OH THANK GOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 http://us.battle.net/d3/en/item/the-grin-reaper Şununla pvpde otantik birşeyler olur mu ki? 2 tane mirror image summonlıyor, cd yok, herşeyden %100 procluyor, manajuma setinden posion aurayı falan da alıyor imageler. Bir de şu var http://us.battle.net/d3/en/item/maloths-focus 20 saniye internal cd'u var, onun dışında weapon swap yaptığınız anda etraftakilere fear atıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 kurdum ptr ı ama bu hesapta oyun bulunmamaktadır diyo error 12 veriyo var mı bi bilginiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 PTR hesabı açtın mı account managementtan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 nerde bu ptr hesabı açmam gereken yer? yanlış yerde mi arıyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Bugün yeni EULA imzaladik niye ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Ağalar shoulder veya bracer almayın. PTRye yeni patch geldi bugün, craft shoulderlar ve bracerlar kafadan 200-230 falan rolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Eyvallah. Craft recipe bulalim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Yok bulmayın abi henüz. PTRde o demonic essence felan kullanan yeni recipelerden yapılanlar öyle rolluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Recipe drop rate de nerflenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Ne zaman cikacagi konusunda bir tahmin var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Bu hafta büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Diablo @Diablo We’ve just posted the answers for "Ask the Devs" Round 1: Patch 1.0.7! http://bit.ly/XriQPI #D3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 DeadSkinMask said: nerde bu ptr hesabı açmam gereken yer? yanlış yerde mi arıyorum ben? şuna kimse yardım etmedi ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 altta ptr yaziyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 abi tamam yazıyo ama ordan sadece ptr'ın client ı indirilebiliyo. ya ben aşırı körüm ya da yanlış yerde arıyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 şu an yaptım. daha önce yaptıklarımın aynısını yaptım ama bu sefer girdim garip şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Patch yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Su soru-cevabi okudum da. Hic tatmin edici birsey yok. Ne PvP geliyor duzgun, ne de PvE'ye heyecan katacak yenilik. Oyun expansion gelmeden duzelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2013 Soru cevapta yazan herşeyi zaten 1 ay öncesinden biliyorduk? Sonuçta bu Q&A 1.07 için yapıldı, 1.08 ile gelecek hiçbirşeyden bahsedilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 sc ye dewam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kokopalli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Daha gelmedi mi patch, ahni bugün geliyordu, bugün diye çarşamba reseti sonrasını kastettiler değil mi? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2013 benim sazan client patchi indirdi eu da gelmemiş daha galiba zorlayınca çıkıp launcherı açıyo dışarda kaldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar