LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Son dönem çıkan smart tv'ler de sanırım NetFlix ve Hulu gibi hizmetler app olarak geliyor. Doğal olarak Türkiye'de çalışmıyordur. Şimdi bir yerden VPN alsak, bunu modemin içine girebiliyor muyuz? Sonra TV o modem'den internete girince kendini USA'da sansa Netflix ve Hulu gibi hizmetlere erişimde problem olur mu? Bu sistem mantıklı mı? Birde Netflix ya da Hulu'nun UK kanalları için bir versiyonu var mı? BBC, ITV, Sky gibi kanalların programları izlenebilir mi aynı şekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 UK'nin kendi servisleri var. Router VPN destekliyorsa ya da Smart TV proxy destekliyorsa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 UK'de ki servisler hangileri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 BBC iPlayer mesela. Baska kullanmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Evet, UK çözümünü annem için bakıyordum. TunnelBear diye bir program önermişler orda-burda, yükleyip denedim, BBC iPlayer, ITV Player, SKY falan sitelerinden izleniyor. Ayda 5 dolar ücreti var. Kullanması kolay. GERGE, TunnelBear gibi başka ve daha iyi diyebileceğin bir çözüm var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 tunnelbear güzel ya. daha iyisi ne var ben de bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 UK VPN hakkinda bilgili degilim. Unblock-us daha uygun ama size. DNS olarak calisiyor, routar'dan girersin, her yere girersin. Sadece bu siteler icin. UK, US bakmadan aciyor. Ama her site yok, Crunchyroll yok mesela, sirf o yuzden kullanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Unblock-us bunlari destekliyor: http://support.unblock-us.com/customer/portal/articles/291570 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar