serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 serjuhan said: Abi benim durumum bambaşka yani rahat yemek yiyemiyorum hali ile kilo alamıyorum. Ama bu tip sıvı olarak alabileceğim ve sağlıklı biçimde kilo alabileceğim toz vs varsa onlardan alayım. Benim duruma da bi el atsanız ya. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 gainerlar var işte fotoğrafı var laorx'un paylaştığı içinde protein ve karbonhidrat var kilo aldırması lazım yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 şimdi ben de kullanmayı düşünüyorum da illa ağırlık antremanı mı yapmam gerekicek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 kilo almada problemin varsa ağırlık idmanıyla daha güzel ve sağlıklı kilo alırsın zaten, öteki türlü alıcağın kiloyu almaman daha iyi diyebilirim bıngıl bıngıl yağlı vucudu napcan, ama seçim senin vaktim yok diyosan illa biraz kilo alayım diyosan go for it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Yeni Tarif: Malzemeler: - 1,5 Bardak Yulaf Ezmesi - 1,5 Bardak Süt - 1 Muz - Çilek veya Kiwi Parçaları (Şart Değil) - 2 Yemek Kaşığı Tahin (yağ ve protein değeri bayağı yüksek) - 1 Yemek Kaşığı Bal - 1 Avuç Fındık - 1 Ölçek Protein Tozu - Rondo http://i.imgur.com/OWhZU.jpg Tadı gerçekten çok güzel özellikle yulafları hiç hissetmiyorsunuz ki yulafı nasıl tüketeceğimi ben her zaman endişelendirirdi çünkü tatsız tutsuz neyle yesen gitmeyen birşeydi yoğurtla denedim, sütle denedim, hiçbirisi yenilecek kıvamda olmuyordu ama bu şekilde harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yulafi niye bu kadar elzem goruyor insanlar cozemedim. zamaninda bi sekilde yayilmis. adam yulafi nasil yiyecegi konusunda endiseleniyor yine de bi yolunu bulup yiyiyor. o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 yulafli kremali piskevit iyidir kilo almak icin de mayonez diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2013 Diyetler/programlar direkt tercüme olduğu için böyle ,yulaf özellikle önce ABD sonra ingilterede yaygın tüketiliyor görünüşe göre .Bu spor /diyet reçete /programlarıda 99.99% ABD kökenli olduğu için yulafta tercüme ile beraber geliyor görünüşe göre. tiLi said: yulafi niye bu kadar elzem goruyor insanlar cozemedim. zamaninda bi sekilde yayilmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murderyamf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 hergün 20 yumurta ,1 tane bütün tavuk , 1 paket makarna , 1 tane 500g yoğurt . hell ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Therru Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 protein tozu nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Laorx said: kilo almak çok basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 kilo almak için formülü veriorm geniş zaman aralıklarında bolca yemek yemek yatmadan önce yemek yemek gece yemek yemek oh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 günde 3 öğün kumpir yerseniz, davul gibi göte sahip olabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 her gün düzenli olarak yağlı yemek, gazlı içecek ve abur cubur üstüne de tatlı yediniz mi 2 3 aya şişersiniz np Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Gaspari myofusion , cok lezzetli , gunde 3 kere ic, kilo da alirsin protein de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Dworgian said: her gün düzenli olarak yağlı yemek, gazlı içecek ve abur cubur üstüne de tatlı yediniz mi 2 3 aya şişersiniz np Valla 70KG de geziniyorum ve ana tuketimimde bu yonde. Sporda yapmiyorum henuz tek yaptigim aksamlari birazcik yuzmek zaten isten baska biseye firsat kalmiyor. Metabolizma iste. Benim sindirim hizli calisiyor vucutta tutmuyor fazlalik hic biseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar