Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Evet arkadaşlar, hesabı kaydedecek telefon kalmadı veya bulamıyorsunuz, açtığınız fake hesaplar anında kilitleniyor mu? Hiç üzülmeyin çözümü burada: 1- Öncelikle bir kişinin kimliği lazım. Bu kimlikte sadece şunlar gözükse yeter: Adı Soyadı, Fotoğrafı, doğum tarihi. Ben bir arkadaşın kimliğinin fotoğrafını çektim. Evet kimlik hırsızıyım varmı lan? 2- Ardından bu kimlik bilgilerine göre facebook hesabını açın. 3- Ardından hesabınızı verify yapabilmek için: https://www.facebook.com/help/contact/?id=183190208381429 Adresinden kimliği taratıp yollayın. Bir mail gelicek, o maile'de kimliğinizi ataçlayıp reply edin. 1 gün içinde verify olmuş bir facebook hesabınız olmuş olucak.
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Facebook'un yeni güvenlik önlemi o. Hesabın senin olup olmadığından şüphelendiğinde kilitliyor, telefon numarası istiyor. Bu yöntemle telefon numarasına gerek kalmadan aktifleştirebiliyorsun kapanmamak üzere...
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 hesabın kitlenmesi, fake hesap falan. ne çok boş beleş vaktiniz var arkadaş
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 fake hesap için bu kadar zahmete ne gerek var asıl soru bu ?
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Akito said: olm işsiz misin ? Çok mu belli :(
Meov Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 insanlara sinirlenip atar yapıyorum, sonra kendime bakıyorum bi bende bir şey yapmıyorum faydalı ama en azından yapmadan durabiliyorum yahu. neyse editledim postu kalbi kırılmasın kimsenin durduk yere.
küheylan Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 30, 2013 lan bi eleman vardı neydi onun nicki ya, facebook'da herşeye cevap veriyodu, herşeyi biliyodu falan of çok da kolay bi nicki vardı. baya liseli tripleri ile atar yapıyodu millete. bu nickle mi geldi dicem, Argos kıllı eleman değil miydi?
Öne çıkan mesajlar