Ringwraith55 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Slmlar Aranızda deneyipte calıstıgına emin oldugunuz normal ve item kodları bilen varsa ltf cevaplasın not:"genel uyarı"->sifreler saglıga zararlıdır!. :-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 ya hatılamıyor pek " buna falan bas god yaz god1 falan yaz öyle birşey vardı..ama çok kötü oluyordu oyun ben bir şehre girip herkesi kestiydim bir amacın kalmıyor sıkılıyorsun[hline]Ey bu topraklar için toprağa düşmüş asker, Gökten ecdad inerek öpse o pak alnı değer. Ne büyüksün ki kanın kurtarıyor Tevhid'i, Bedr'in aslanları ancak,bu kadar şanlı idi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2003 hile sitelerine bkayada google da arat.. arayıpda bulamadığım ço kaz şey oluyor[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 burdaa hile sitesi link i verebiliyomuyduk?[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 verebilirsin.. ihle legal bi oluşum sonuçta :D..[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 ya morrowind gibi oyunlarda daha doğrusu fps oyunlarında şifre zevksiz oluo[hline]: Abi kart uymuo takıorum your system is not support diyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2003 hiç bir oyunda hile iyi birşey değildir. belki 14-15 yaşınızda bu lafımı elinizle iteceksiniz. Ama benim gibi 18-19 yaşınıza gelince hile yapmaktan nefret edeceksiniz. Sırf multi'nin zevkini değil, single'ın da zevkini kaçırır arkadaşlar. Ben bunu bilir bunu söylerim.. Ha, illa oyunda stuck olmuşsan www.dlh.net e bak. Ama mutlaka orda yapabileceğin basit birşey vardır...[hline]Arkadaşlar lütfen topic açarken başlığa dikkat edelim. İçeriği ve başlığı daha açıklayıcı yazalım. Ayrıca: İmza ve Quote hakkında Emaleth'in yazdıklarını iyi okuyun. Daha düzenli forumlar dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Morrowind'e de FPS dediniz Helal olsun :) Şöyle diyim 16 Yaşındayım ve herhalde bayağı bir süreden beri ( 4-5 Yaş Com64-Amiga fln dayımlardan bana miras o aletler :) ) 13'üme kadar nerdeyse her oyun hile yaptım . FPS'lerde ölümsüzlük , Rpg'lerde max skiller , Stratejilerde limitsiz paralar vs .... Ama inanın belkide bu kadar hile yapmamın sebebi o zamanlar simit fiyatına satılan oyunlardı . Haftada 5-6 tane oyun alır hepsini oynardım . Bitmeyincede hile yapardım . Hile sadece kendiniz yönlü düşünmeyin , ilk türk uo shardı (snn) 'nın kapanma nedenlerinden biriside "Speed" yapan kendini bilmez adamlardır . Eh tabii diğer nedenide counter gibi oyuna gm yada master koymadan 100'lerce kişinin oynayıp zevk alacağı bir oyun varken neden benim gibi rpg sevenleri düşünsünlerki ? Her neyse konuyu dağıtmadan hile kötüdür , yapmayınız , yapanları uyarınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 single da isteyen istediğini yapıyo valla bşakalarınıda enterese etmez (bana bakma ben multi oyun oynuyom bu aralar hep.. bi mayın tarlası var.oda el emeği göz nuru) Morriwinde tkaılırsanız (yani stuck) "FixMe" yazın.. dikkat edin M buyuk olcak.[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: LethE, 09 Eylül 2003 21:17 tarihinde demiş ki: verebilirsin.. ihle legal bi oluşum sonuçta :D..[hline]KoC Emaleth, 21 August 2003 18:13 tarihinde demiş ki: çok topik mi kilitlendi, vurun emalethe. threadiniz mi kilitlendi, vurun emalethe illegal deil oyun firmalarinin kendisi hazirlayip sunuyor illegal olanlar crack tarzi oyunu kiran programlar[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 09 Eylül 2003 hmm biraz geç olmuş sanki :P.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine my god comes in a wrapper of cellophane my god pouts on the cover of the magazine my god's a shallow little bitch trying to make the scene* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 said: Bonecrusher, 09 Eylül 2003 22:04 tarihinde demiş ki: hiç bir oyunda hile iyi birşey değildir. belki 14-15 yaşınızda bu lafımı elinizle iteceksiniz. Ama benim gibi 18-19 yaşınıza gelince hile yapmaktan nefret edeceksiniz. gec olmus arcane ama guc olmamis zira bu gordugumuz hayat dersini kacirmisiz zamaninda :P her up'da bir hayir vardir![signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 eheheh baktım da çok canım sıkılıyormuş demek ki o gün, felsefik yaklaşmışım olaya... [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 18 Kasım 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar