Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bilgisayarı yeniden başlattım mesela az önce, firefox'u açtım facebook paticik gmail filan açtım üç silahşörleri, hepsinde şifre sordu. bi önceki restartta da olmuştu bu. vürüz filan mı var acaba, neden olur böyle bişey? firefox ayarlarına da dokunmadım çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Profili silmen gerekiyo olabilir. Bookmarkları falan yedekleyip profili bi silmeyi dene http://support.mozilla.org/en-US/kb/profile-manager-create-and-remove-firefox-profiles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 hmm evet bu reset firefox işi baya kökünden çözüyor aslında böyle şeyleri gene tekrarlarsa öyle yapayım temiz bi sayfa açayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 chrome killan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 chrome'a geç, firefox'a google kod sağlamaya başladıktan sonra ff bitti, kaleyi içten fethettiler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar