Fistan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 legomda vardı knex imde birazcik.ikisiyle de oynardim hatta karistirip oynardim.niye karsilastirdiginizi cozemiyorum, ben cekic, civi, tahta, pense, vida, testere falan diyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HotLine Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 goldbären said: abi knex seviyosun, kanye west seviyosun, saçma sapan aşk filmlerini izleyip yastıkalra ağlıyosun, SEN NE BİÇİM DELİKANLISIN yeezy e ne laf edion lan adam senden 100 kat daha delikanli. yeezy e uzanan eller kirilir insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 viralli viralsiz lego en iyi oyuncak her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 aklın yolu bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 "roket adam" said: lego mindstorm HARİÇ olmak üzere, legonun diğer tüm setleri anca amatörü eğlendirir. herif gidiyo sana motor da dahil tüm parçaları içeren araba seti veriyo, sadece araba yapabiliyosun. gidiyo traktör seti veriyo, anca traktör seti yapabiliyorsun. yapboz gibi bir şey. yaratıcılık sıfır, zeka sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 AWWWWWWWW <3333333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar