AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Adaylar açıklandı. En İyi Film Lincoln Silver Lininings Playbook Zero Dark Thirty Les Misérables Life of Pi Amour Django Unchained Argo En İyi Erkek Oyuncu Daniel Day-Lewis (Lincoln) Denzel Washington Hugh Jackman (Les Misérables) Bradley Cooper (Silver Linings Playbook) Joaquin Phoenix (The Master) En İyi Kadın Oyuncu Naomi Watts (The Impossible) Jessica Chastain (Zero Dark Thirty) Jennifer Lawrance (Silver Linings Playbook) Emmanuelle Riva (Amour) Quvenzhané Wallis (Beasts of The Southern Wild) En İyi Yönetmen Ang Lee (Life of Pi) Steven Spielberg (Lincoln) Michael Haneke (Amour) Benh Zeitlin (Beasts of the Southern Wild) David O. Russell (Silver Linings Playbook) En İyi Orijinal Senaryo Amour (Michael Haneke) Django Unchained (Quentin Tarantino) Flight (John Gatis) Moonrise Kingdom (Wes Anderson&Roman Coppola) Zero Dark Thirty (Mark Boal) En İyi Uyarlama Senaryo Argo (Chris Terrio) Beasts of the Southern Wild (Lucy Alibar&Benh Zeitlin) Life of Pi (David Magee) Lincoln (Tony Kushner) Silver Linings Playbook (David O. Russell) En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Philip Seymour Hoffman (The Master) Robert De Niro (Silver Linings Playbook) Alan Arkin (Argo) Tommy Lee Jones (Lincoln) Christopher Waltz (Django Unchained) En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Anne Hathaway (Les Misérables) Helen Hunt (The Sessions) Amy Adams (The Master) Sally Field (The Master) Jacki Weaver (Silver Linings Playbook) En İyi Yabancı Film Amour No War Witch A Royal Affair Kon-Tiki En İyi Animasyon Brave Frankweenie ParaNorman The Pirates! Band of Misfits Wreck-It Ralph En İyi Görüntü Yönetimi Anna Karenina (Seamus McGarvey) Django Unchained (Robert Richardson) Life of Pi (Claudio Miranda) Lincoln (Janusz Kaminski) Skyfall (Roger Deakins) En İyi Kurgu Argo Life of Pi Lincoln Silver Linings Playbook Zero Dark Thirty En İyi Belgesel 5 Broken Cameras The Gatekeepers How to Survive a Plague The Invisible War Searching for Sugar Man En İyi Belgesel (Kısa) Inocente Kings Point Mondays at Racine Open Heart Redemption En İyi Müzik Anna Karenina (Dario Marianelli) Argo (Alexandre Desplat) Life of Pi ( Mychael Danna) Lincoln (John Williams) Skyfall (Thomas Newman) En İyi Şarkı "Before My Time" (Chasing Ice) "Suddenly" (Les Misérables) "Pi's Lullaby" (Life of Pi) "Skyfall" (Skyfall) "Everybody Needs a Best Friend" (Ted) En İyi Ses Kurgusu Argo Django Unchained Life of Pi Skyfall Zero Dark Thirty En İyi Ses Miksajı Argo Les Misérables Lide of Pi Lincoln Skyfall En İyi Görsel Efekt The Hobbit: An Unexpected Journey Life of Pi Marvel's The Avengers PrometheusEn İyi Sanat Yönetimi Anna Karenina The Hobbit: An Unexpected Journey Les Misérables Life of Pi Lincoln En İyi Makyaj The Hobbit: An Unexpected Journey Hitchcock Les Misérables En İyi Kostüm Anna Karenina Les Misérables Lincoln Mirror Mirror Snow White and the Huntsman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 life of pi'ye gitmek lazım mı? görsel şölen falan diyolarda. torrent'e düşmesini beklemeden sinemada izlemek lazım sanırım onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 lan ben baya erkan acmıstım konuyu http://forum.paticik.com/read.php?11,6504213,6504213#msg-6504213 seth macfarlane'in sunacagını ogrendigim icin acayım demistim neyse buradan da duyurayım. family guy ve american dad'in yaratıcısı adam sunuyor. inanılmaz bi eglence bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AscAnsio Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Arama motorundan baktım başlığı göremeyince, lakin 2 Ekim'e kadar geri gitmedim. :) Akademi'nin süper kahraman uyarlamalarına ne kadar soğuk tavırları olduğunu bilsem de, The Avengers'ı görsel efekt dalında görebiliriz diyordum, yine beni yanıltmadılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 5 yasindaki cocuga bu sene sonrada sperme versinler... 5 yas ne be :) Edit : 9 mus ok np :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 hobbit neden yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 En iyi gorsel efekt hobbit. Baskasina karismam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 görsel efekt ya Hobbit yada Life of Pi alır. En iyi filmde Zero Dark Thirty alır büyük ihtimal. Leonardo di Caprio Django için bir aday olsaydı bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 amour siler süpürür gibi bu sene. bi de beasts çok güzel film ya, keşke aday gösterildiği her ödülü alsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 En İyi Erkek Oyuncu Joaquin Phoenix (The Master) banko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 bu pi ne ara girdi listeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 hobbit'le beraber girdi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 hobbitte saçma girmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 ben girseydim mantikliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 yahu bu filmler 2013 filmleri değil mi bu ödüllerde 2012ye verilmiyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 oscarı argo alır tam oscarlık film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Denzel Washington'ı çok severim ama listeye default olarak sürekli mi giriyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 müzik ses görüntü makyaj efekt bunları hobbite versinler en az 5 oscar istiorm silkerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 gene 3. film bitince verirler bikac teselli oscari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Denzel'in Flight'taki oyunculuğu çok başarılıydı. Film öyle değil ama. Lincoln'ü izlemedim ama DDLewis başkan götürür bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 the master'ı daha izlemedim ama pta'in en iyi yönetmen adaylarından olmaması şaşırttı biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ne biliyim Denzel'ın yanında filmi yazmıyınca öyle dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 kombinesi var denzelin, her sene giriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 lincoln ne ya vampire hunter olan mı yoksa patriotismli film mi yapti amerikanyalilar gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 abraham Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar