Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 LathspeLL said: Önceki versiyona ulaşabilirsin belki itunes'a yada icload'a bakarak falan. Orda vardır belki eski kopyası? telefonumdaki whatsappa güncelleme gelmedi, whatsappın ana serverları o elindeki ios sürümüyle bağlanamazsın kısıtlaması getirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Oha hayvanlık resmen. Bence millet bağırır çağırır geri gitirtir support'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Whatsapp'in da sucu var apple'in da (kismen). Apple'in sucu 3g'ye destegi kesmesi. Suc mudur degil midir tartisilir. Whatsapp'in sucu update'i zorunlu kilmasi. Bilmiyorum mumkun mu ama en azindan eski telefonlarda update'i optional yapabilirlerdi ya da direk sadece yeni modellere deploy edebilirlerdi. Mumkun degilse onlarin da yapacagi bir sey yok. Support ile konus, alirsin parani geri. Apple'in yapacagi bir sey degil. whatsapp ile konus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ahahaha abi şimdi son bi deniyim dedim açmışlar bağlandım çalışıyor :D yılbaşından sonra iki farklı tarihte denemiştim olmamıştı, paticiğin gücüyle açmışlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Tellam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 asddsa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Sleeep said: Ahahaha abi şimdi son bi deniyim dedim açmışlar bağlandım çalışıyor :D yılbaşından sonra iki farklı tarihte denemiştim olmamıştı, paticiğin gücüyle açmışlar :P alın bu arkadaşı, al al al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 şikayet et teyzeme yeni iphone vermişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 whatsapp'a göre sorumlu apple. whatsapp destek merkezinden bir kullanıcıya verilen cevap; [email protected] said: Hi, Thanks for your message. In order to connect to WhatsApp, or activate your number, you will need the latest version of WhatsApp - v2.8.7 - available from the App Store on your iPhone. Please note that iPod and iPad are not supported devices. The latest version of WhatsApp for iPhone requires iOS 4.3 or later. Regretfully, Apple does not allow new app updates to be compatible with both iOS 6 and older versions of iOS, effectively ending support for iPhone 3G and the original iPhone. Because of Apple's policy change to new App Store submissions, there is nothing we can do at this time for users with older versions of iOS. If you have an iPhone 3GS or newer device, please update to iOS 4.3 or later. belki istek çok olursa, ileride ikinci bir program çıkarabilir eski sürümler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar