BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Torchlight'a başladım daha yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Dota 2 World of Tanks Planetside 2... Assassins Creed III Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 CiV5 WoW Farcry 3 yüklü ama daha başlamadım Torchlight 2'ye de adım atıcam bu hafta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2013 FTL HOMAM VI HON Diablo 3(o kadar baydiki bota bagliycam sonunda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Hitman Abso Farcry3 İkiside çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Laptopda olduğum için çok fazla seçeneğim yok. LoL CS:GO Minecraft (kısmen arkadaşlarla) The Walking Dead (yeni bitirdim) FTL (yeni başladım) Crusader Kings 2 Victoria 2 Hoi 2 Doomsday Armageddon başlayacaklarım: Gun Morrowind (yukarıda yazılan modu da yüklemeyi düşünüyorum) Prince of Persia serisi (komple baştan sonra başlamayı düşünüyorum) beklediklerim: simcity Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Saeros said: uo guild wars 2 üç gün önce filan walking dead'i bitirdim bi de bugün tera online'a başladım yine trial mevzularıyla, ama sanırım resmi olarak f2p olana dek pek sarmayacak gibi. güncelleme uo'yu ve gw2'yi azalttım, tera online'a ağırlık verdim biraz ister istemez. mount falan aldım özlemişim. bi an önce f2p olsa da oynasam rahat rahat. bi de far cry 3 oynuyorum, güzel oyunmuş, detaylı filan baya sevdim. şimdi de minecraft'tayım, bi tane dağ buldum içini oyup duruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 UO GW2 Minecraft Sims 3 Arası dönüp duruyorum hiçbirinden doğru düzgün zevk almadan. Sims 3'te de CEO oldum ondan yani sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 world of tanks swtor tera yada bi bakacam bugün yarın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Tera'da en son cake vardı ama sonra o modelleri değiştirdiler diye biliyorum, doğru mudur? Yeni modeller de oynamak için yeterince seksi mi? ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 bu ikisi demirbaş mount&blade fm2013 şu sıralar metro 2033 warhammer retribution sıradakiler darksiders red faction THQ bundle sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Guild wars 2 Red orchestra HOS 2 Mount Blade skyrim metro 2033 CS go sniper elite 2 Killing Floor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 oha RO oynayan var duygulandım:)o Eve Arma 2 OA Dayz RO 2 GW 2 Rift Son 2 gündür de M&B'e sardım Edit2: Ha bide her gün mütemadiyen lotr açıyorum 15 dk dayanıp alt+f4 çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 planet side2 hiç casual friendly değil lan bide ırkları bilmeden seçtim elime alıyorums :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Murray said: Prince of Persia serisi (komple baştan sonra başlamayı düşünüyorum) Warrior Within'i oyna gerisine hiç bakma bile abi. İyiyken kötü olma pers prensiyle. Off çok pis nostalji oldum, warrior within'in next gen grafiklerle bir remakeini yapsalar çocuğumu keserim. http://www.youtube.com/watch?v=ESXuEtvgO0c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2013 Skoko said: bu ikisi demirbaş mount&blade fm2013 şu sıralar metro 2033 warhammer retribution sıradakiler darksiders red faction THQ bundle sağolsun hala retribution multiplayerında oynayan varmı ? indirsemmi diye bakınıyorum library ye ama çıkalı ne kadar zaman geçmiş, multiplayerında kala kala beni tokatlıcak 2-3 kişi kalmıştır diye uğraşmıyorum indirmeye >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 @Boneslark 2k players online dio ama searching 10 dk sürüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar