Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ya şuan ph artmış sanırım? 100% mü oldu? eğer öyleyse ben de kasacagım tailor yoksa ugrasmayacagım hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 %100'e yakın bir şey. 600 cloth + 700-800 leather ile 100'lersin rahat. ama bir şey lazımsa da burdan yazın halletmeye çalışırım, her türlü sökük dikerim, düğmeleriniz koparsa düğmeyi kaybetmeyin ama. bi de süslü püslü özel bir şeyler istiyorsanız malzemeyi getirmeniz gerekebilir, şu an stoklarım 0 seviyesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 xaty said: Oynayan insanları görünce dayanamadım başladım ben de.. Biraz param olsun da ev alıp bahçıvanlığa soyuncam Uuuu beybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 xaty said: ama bir şey lazımsa da burdan yazın halletmeye çalışırım, her türlü sökük dikerim, düğmeleriniz koparsa düğmeyi kaybetmeyin ama. bi de süslü püslü özel bir şeyler istiyorsanız malzemeyi getirmeniz gerekebilir, şu an stoklarım 0 seviyesinde chi-poi-fence karakter kasmaya çalışıyorum bi gmlesem rahat keserim drake dragon falan da daha 60 skiller, günde 1-2 saat oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bende başlangıç ihtiyaçları için provokatif bi necro-sw char yaptım da daha çok kasmam lazım o karakteri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 eheh beetle aldim bugun bussuru. hedefim aksama ww almak konduysa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bonded süresi kaç gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 24' te oynayan arkadaşlar hangi çözünürlükte oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 tailor ı full olan bana bi ses eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 1200 e 600 de oynuyodu galiba xeno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 sdfs tam oturtamadım bi ekranı ayrıca çok siyalık problemi oluyor.çözünürlükten sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 özendim arkadaş yapmayın şunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 screwy said: tailor ı full olan bana bi ses eder mi? benim full de işteyim şimdi, 6'dan sonra işini görebilirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Red said: 24' te oynayan arkadaşlar hangi çözünürlükte oynuyor en ideali 900x700 gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 bi şekilde çözünürlük default değerin üstüne çıkarılabiliyordu da nasıl olduğunu şu an hatırlamıyorum, biraz kurcalarsan denk gelir belki. yüksek çözünürlüklerde standart seçenekler yetersiz kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 xaty said: bi şekilde çözünürlük default değerin üstüne çıkarılabiliyordu da nasıl olduğunu şu an hatırlamıyorum, biraz kurcalarsan denk gelir belki. yüksek çözünürlüklerde standart seçenekler yetersiz kalıyor razor -> more options-> force game size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 screwycigim sag olsun mage wep -29 skill spell channeling item dusurunce mageryim 85 oluverdi bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 iyiymiş, bana da lazım ondan bi tane. bi de yanına lrc set lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 kiralarim saati 10k, lrc set 50% suan uzerinde calisiyoruz adfgdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 skill olaylarını unutmusum ya archer-fenc kasıyorum da yancı skilleri hangileriydi bunların archery bowcraft şart mı mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 tactics anat sart damage ve hit chance icin heal sart gerisi sana kalmıs chiv olur poi olur falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ha tamam bende öyle yapıyorum ztn resist aldım da suana kadar hiç bir serverda 100 resist yapmışlıgım yok sdfs öyle 30-40 lazım oluyor diye teachliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 kolay geliyo uusjux atarsın kendine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Red said: skill olaylarını unutmusum ya archer-fenc kasıyorum da yancı skilleri hangileriydi bunların archery bowcraft şart mı mesela tact mecbur kascaksın bowcraft kasma, casual takılcaksan olur da diğer türlü hiç gerek yok. ayrı bir craft karakter kasarsın terzi/bowcraft vs. pvp işine girceksen resist kascaksın onun dışında chivalry önerebilirim anat+heal öneririm focus kasabilirsin necro+ss kasabilirsin ne iş yapcağına göre değişir aslında poisoning de kasabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar