aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bonded suresi kac? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 lrc satmıyorum suan kendi karakterlerime bile max %70 80 giydirebiliyorum zaten =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 aquila said: bonded suresi kac?5 gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bakabiliyo muyuz kac gun kaldigina filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 .bonded ya da [bonded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 olan lrcleri kirala o zaman ne diyim. %25 le çok bayık :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yarın spined kitle %50 civari bi set cıkarmaya calısırım %8*6 olucak sekilde. cıkarsa da 10k dan satarım ZA 10k az mı oldu lan yoksa bilemedim bakarız ne kadar mat gittigine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 bi kere 10k dedin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 reklamda son nokta , makroya bırakıp yatmış yapan eleman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Cacik said: reklamda son nokta , makroya bırakıp yatmış yapan eleman :D Ben de diyorum bu gece gelenlerin niye hepsi newbie center yokmu dedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Beyler ayrıyetten, site çok aceleye gelmişti. Yenilemeye başladım. Kısa zaman içerisinde aktif olucak tasarımın ilk görüntüsü: yorum alabiliring buda gelişmiş hali: ben ikisini de beğenmedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Kötü abi, zaten bi giriş sayfası olmasın mümkünse.. Köşeye bayrak koyun, ordan değiştirilsin dil. IP'ye göre de Türkçe veya İngilizce default açılsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2013 xaty said: Kötü abi, zaten bi giriş sayfası olmasın mümkünse.. Köşeye bayrak koyun, ordan değiştirilsin dil. IP'ye göre de Türkçe veya İngilizce default açılsın. Bende aynı fikirdeyim, halledicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crematorium Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 84 provoke var nerde makroya bırakabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 meerleerde birakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 beyler ben bu oyundan hiç anlamam yalnız çicek yetiştirmek için oynayacam beni kesmezseniz sevinirim. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 çiçek için tohum toplaman gerekicek, onu da ya satın alabilirsin ya da biraz bataklık dolaşıp bitki yaratık olan bogling'lerden kesmen lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Ortalama kaç kişi oluyor serverda akşam saatleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Guzel gidiyor valla patiuo dan sonra yine uo dan keyif aliyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exeloria Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Samurai Empire Expansion packine geçişte gelecekler ve tanıtım videosu: http://www.youtube.com/watch?v=cjqDLpjrL90 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 isin gucun yok mu birader senin, oturup bunlarla mi ugrasiyosun asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 ne zaman geliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 marta kadar gelir heralde, yoksa ekime. 1 martmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar