Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Exeloria UO (RunUO)

Exeloria

Öne çıkan mesajlar

ulan dur seni bi ciddiye alayım.

bak şimdi, razor yerden goldları toplamış tamam mı? 30k gold var çantamda. yere atıyorum tekrar alıyo. neyse en sonunda yere atabilmeyi başardım ve o sırada gayet temiziz, gelen giden mob yok. ben o ara gm'ye sordum şu anda bi minionun var diyo nasıl kaldırcam ben bunu da gold toplayanı çıkarıcam diye, tam o sırada köprüden serpentın geldiğini gördüm ve abi serpent geliyor dedim, corp por bastım, sanırım biri daha bastı neyse onu indirdik. sonra bi tane daha geldi, sonra bi tane daha derken yalan olduk.

şimdi soruyorum, o sırada sen ne yaptın, ben ne yaptım, göksel ne yaptı, yiğit ne yaptı? hepimiz serpentlara saldırdık abi? goldla ne alakası var durumun? razor otomatik almış goldu adama niye kızıyosun.

hani şöyle bi durum olsa, serpentlar geliyo orada 3 kişi serpent kesmeye çalışırken bi tanesi hala gold toplamaya çalışıyo falan olsa adamın ağzına sıç da yani yok öyle bişey. sakin ol. ben de sana kızayım o zaman anasını satim, grubun tecrübeli elemanısın wis quas atmak niye aklına gelmedi hadi bakalım asdfas
Sosyal ağlarda paylaş

madem ciddiye aldın olay sudur 2 kisi yerinizde cakılı durmayıp saga sola kosaydınız biriniz kitelarken digeri vursaydı en azından 2 kisi olmezdi zaten. ozaman birbimizi resleyip devam edicektik. para muhabbeti budur. 1 saat dedim bi de parayı bosverin para var parayı bosverin diye.yok ama hala minion cıkarma derdinde bi cıkalım psleri atalım bankaya diyen yok.

ilk calınan ps e guldum sadece zaten. hic bisey demedim bile. olmemize delirdim. bi de mesela saga gitmeyin abi diyorum 3 kisi saga kosuyosunuz falan. neyse onemli degil ben gelmem bi daha yani bosuna sinirlerimize yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

yok olm hakkaten yoruldum yani baya. uzun suredir oyun oynarken bu kadar yorulmadım bi de uzerine sinirlendim de gerek yok. ben bu konular da at gibi konusuyorum tekrar olursa bosuna olay cıkartırım yani gerek yok. kac saat surdu yapmamız 4 mu 4 saatin tamamı cope gitti ama tamamı.
Sosyal ağlarda paylaş

screwy said:

madem ciddiye aldın olay sudur 2 kisi yerinizde cakılı durmayıp saga sola kosaydınız biriniz kitelarken digeri vursaydı en azından 2 kisi olmezdi zaten. ozaman birbimizi resleyip devam edicektik. para muhabbeti budur. 1 saat dedim bi de parayı bosverin para var parayı bosverin diye.yok ama hala minion cıkarma derdinde bi cıkalım psleri atalım bankaya diyen yok.

ilk calınan ps e guldum sadece zaten. hic bisey demedim bile. olmemize delirdim. bi de mesela saga gitmeyin abi diyorum 3 kisi saga kosuyosunuz falan. neyse onemli degil ben gelmem bi daha yani bosuna sinirlerimize yazık.

adam hala parayı boşverin diyo asdfjk abi parayı boşvermeye çalışıyoruz da olmuyo lan RAZOR TOPLUYO RAZOR AHAH anlatamadık adama bunu. Razor'dan kapatmaya çalışırken zaten gümbürtüye gittik ben çantamdaki PS'lere bile son anda bakabildim o kadar hızlı gelişti ki olay, sen bi de diyosun yok biriniz sağa biriniz sola gidin aggroyu bölün vs. ulan o bombok durumda o kadar hızlı düşünebiliyosan sen düşüneydin millet canını kurtarmaya çalışıyo 0.1 saniye içinde biri sağa biri sola gidip biri kitelayıp diğeri saldırıcak falan he oldu.

neyse sakin beyler olur öyle. ben kendi adıma eğlendim süreç içinde. ha en azından cesedimi kurtarabileydim çok daha güzel olacaktı da o da olmadı dsfg en zararlı ben çıktım lan resmen hepiniz cesedinizi aldınız bende o da yok şikayet etmeyen ben.
Sosyal ağlarda paylaş

ben cesedime dokunmadım bile ama tabi itemlarımı insureluydu.

anlamadıgın sey de su o scavanger niye acık? demek ki bi yerde aclık yapmıssın scavanger i acmıssın. yerden yoksa niye gold toplaman gereksin dimi? Ya da madem actın neden geri kapatmıyosun? Daha gecen gidip server coktu diye kesemedigimiz seferde soylemedim mi paralar cok agırlık yapıyo fatigue yiyosunuz loot scriptlerinde paraları kapatın diye. Ben soylemiyorum degil soyluyorum ama umursamıyosunuz o yuzden de sinirleniyorum.

Skypeta da soyledim ben ne zaman mmo oynasam raid lideri guild lideri oynadım yani. herkesin oyun sırasında yaptıgı yanlısları goruyorum yani ister istemez. Ve soyluyorum da mesela sagdan mob geliyo gecide bisey atın ama gecide kosmayın diyorum bi bakıyorum 3 kisi sag tarafa gidiyo. bi kere degil 5 kere oldu. bi tane dandik item almak icin assagı teleport olup sonra yukarı pesinizde 3 serpentle kosuyosunuz falan. ben de sinirleniyorum hem bi suru yanlıs yapıp hem de hic biseyi dinlemeyince.

O yuzden de soyluyorum iste ben sizle beraber gelmiyim bi daha yaparsanız. cunku yine aynı seyler olursa bu sefer tatsızlık cıkartırım. ya da en azından cıkartmaya calısırım gerek yok yani.
Sosyal ağlarda paylaş

benim valla bossu öldürünce ne olacağından hiç haberim yoktu, bana dün birisi scavengerı aç lazım olcak bossu kesince dedi, ben de "nası lan?" dedim sen aç görürsün dedi kim dediyse artık bilmiyorum lol sonra da açık unuttuk haliyle.

sinir yapmanın lüzumu yok, eğer tekrar yaparsak aynı hatalar olmayacaktır, dün yaptığımız hataları bugün yaptık mı mesela. ben şahsen ilk defa böyle bişey yapıyorum kaç yıl uo oynamış olmama rağmen, keyif de aldım, elimde aldığım keyiften başka bişey de kalmadığı için şu anda o bana yetiyor asdfasd
Sosyal ağlarda paylaş

4 saat boyunca bosu bosuna 4 tusuna basmayı sevmiyorum ben sizin gibi degilim. ki kazandıgım biseyi kaybetmekle ilgili de sorunum yok yani biri gelir pvp de yener lootumu alır gider sorun degil. ama kazandıgım seyi bosluga kaybetmeyi ben kaldıramıyorum.

abi yarısmalar olmadan da benim 300k param vardı zaten. oyle yarısma parası falan benim isime yaramadı daha.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...