dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 benden iyisini bulmak isterlerse 4 jenerasyon geçer abi. zor o iş.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 barbu said: böyle bir şey için neden kimsesizler yurdundan özel seçilip yetiştirilen bir çocuk göndermiyorlar da random bir adam yollanıyor onu da anlamadım. öksüze yetime bide sen vur barbu
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 geri dönme garantisi vermiyolar ne demek lan. gidersem dönmem ki zaten bidaha
barbu Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Cuce said: barbu said: böyle bir şey için neden kimsesizler yurdundan özel seçilip yetiştirilen bir çocuk göndermiyorlar da random bir adam yollanıyor onu da anlamadım. öksüze yetime bide sen vur barbu abi kötü değil ki. adam ünlü olacak. başarılı olursa marsın hakimlerinden biri olacak. Üstüne bizim 8 yılda eğitim alıp sıçma ihtimalimizin yüksek olduğu bir konuda daha uzun seneler normalde hiç alamayacağı eğitimleri alacak. ama şimdi ufak yaştan empoze edilince de istemezse gitmez abi işlemiyor pek haklısınız. her türlü istetiyorlar. ama gerçekten ciddiye alınsa bu iş öyle yapılırdı ne bileyim. ACAN FİLMLERİNDE ÖYLE HEP.
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 fede said: geri dönme garantisi vermiyolar ne demek lan. gidersem dönmem ki zaten bidaha yok direk dönmiceniz diyorlar, cost cuttingden ötürü dönüş mekiği falan yok
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 barbu said: kaç kişi yollıcaklar acaba. şimdi bizim şansımıza sadece erkek yollarlar, 30 sene-40 sene abaza muhabbeti döner marsta. üremeye gidiyoz hacı. seks garanti
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 yetimhanedeki reşit olmıyan cocuk nasıl onay verıcekki böle bir projeye katılmaya
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 fede said: barbu said: kaç kişi yollıcaklar acaba. şimdi bizim şansımıza sadece erkek yollarlar, 30 sene-40 sene abaza muhabbeti döner marsta. üremeye gidiyoz hacı. seks garanti Aynen tam türklere göre bir yer.
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Suark said: fede said: geri dönme garantisi vermiyolar ne demek lan. gidersem dönmem ki zaten bidaha yok direk dönmiceniz diyorlar, cost cuttingden ötürü dönüş mekiği falan yok tamam işte ben de diyorum ki kovsalar dönmem zaten. gider marsta dağa çıkarım.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 donmek için once marsa fuze ve platform gödnermek lazım. malzemesini gödnersen moduler, onların marsta kurulması hazır edilmesi 30 sene sürer zaten.
fede Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 torunlarımız döner artık burası da dedemin köyü diye ankaraya gelirler
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 çiftli göndericekler abi mecburen, bütün mars nüfusunun gay olmasını istemiolarsa sdsf.
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 o zaman nüfus olmuyor ki. bakarsın joker sponsor olur hem
Marty Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ne isiniz var uzayda marsta. oturun evinizde
Cipetpet Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Nazca said: Beni çağırmışlar millet. Nereye marş söylemeyemi? AahahahaddaaaASSSSDDAass
GwindonSurion Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2013 Mail geldi neden gitmek istiyorsunuz hede hödö, cevap verdim bakalım
Livered Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2013 bende başvuruyum bu dünyada hayat bitti kısmet yeni dünyalara.
Öne çıkan mesajlar