Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 trollükte yeniyim bilader. oldumu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Alıntı yapınca sana özel mesajda gidiyor. Atar değil benimkisi bu arada 50li yaşlarda hormonal olarak daha çok bakınıyoruz o işlere, ''son zamanlar layt!'' diye. Hak etmiş dediğin sende öyle olacaksın yani.. ^^ edik:noktalama koydum yeto gibi yazmışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 şu para karşılığı sevişmeyi kaldırsak dünyada ne gibi değişimler olacak aklınız hayaliniz almaz. nutellanın %70 indirime girmesi gibi birşey. bütün herkes nutella yiyebilir ve mutluluk verimi arttırır. sevişemeyecek kadar çirkinler de doğal yollardan kendilerini imha ederler. sevişme eylemini şuna indirmeyi taahüt ediyorum: http://assets.diylol.com/hfs/399/317/672/resized/shopping-derp-meme-generator-pushing-a-shopping-cart-no-big-deal-d520e9.jpg?1311835170.jpg yakışıklılar ve güzeller bana oy versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 para karşılığı sevişiliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 hayır benim sistemimde para karşılığı sevişmek yok. parayla sevişmek isterseniz sevişebilirsiniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 senin paran geçmiyor diye ağlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 OOOFFFF NE KOYDUUUU NE KOYDUUUUZAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 para karşılığı sevişmek diye birşey yok seviştim diyeniniz de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 parası olmadığı için komünist olan adam gibi hissettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 öyle adam mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 var üniversitelerde. 3 kişi bir paket BOND sigara alıp aralarında paylaşarak içiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 sevişmek için para verdiğiniz bir düzene neden karşı değilsiniz abi? ŞİŞMANLAR PANİKTE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 paspatur said: para karşılığı sevişmek diye birşey yok seviştim diyeniniz de tatava. bir ara sokağa girmemiştir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Hizmet var, hizmet var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 paspatur said: para karşılığı sevişiliyor mu? tabi ki sevisiliyo. hem de cesit cesit. gecelik para odedigin var, toptan tek tas yuzukle odeme yapabildigin var. varogluvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ren said: sevişmek için para verdiğiniz bir düzene neden karşı değilsiniz abi? ŞİŞMANLAR PANİKTE tecavüze özendirici içerik. BAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 resmi bir şikayet gelmedi ban gelmez. ama seni moderasyonu meşgul etmekten içeri alabiliriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kızları hep biz mi çekicez biraz da onlar bizi çeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bu konuda çok saçmalanmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 warimathras said: 44 yaşındaysan ve hala bekarsan yada karını aldatıyorsan bunu zaten haketmişsin demektir. umarım izah edebilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 warimathras said: 44 yaşındaysan ve hala bekarsan yada karını aldatıyorsan bunu zaten haketmişsin demektir. umarım izah edebilmişimdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 warimathras said: hem özelden hem de forumdan sorarak neyi ispatladığını gerçekten merak ettim. boş zamanın çok sanırım trolle troll olmaya çalışıyorsun. bu sözlerim hem wastryx e hem de joker e armağan olsun.. alıntılar öm olarak da geliyor fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Dworgian said: warimathras said: hem özelden hem de forumdan sorarak neyi ispatladığını gerçekten merak ettim. boş zamanın çok sanırım trolle troll olmaya çalışıyorsun. bu sözlerim hem wastryx e hem de joker e armağan olsun.. alıntılar öm olarak da geliyor fyi dünkü mevzuydu noob troll olduğum belirtilmişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar