warimathras Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 trollükte yeniyim bilader. oldumu şimdi?
wastyrx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Alıntı yapınca sana özel mesajda gidiyor. Atar değil benimkisi bu arada 50li yaşlarda hormonal olarak daha çok bakınıyoruz o işlere, ''son zamanlar layt!'' diye. Hak etmiş dediğin sende öyle olacaksın yani.. ^^ edik:noktalama koydum yeto gibi yazmışım
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 şu para karşılığı sevişmeyi kaldırsak dünyada ne gibi değişimler olacak aklınız hayaliniz almaz. nutellanın %70 indirime girmesi gibi birşey. bütün herkes nutella yiyebilir ve mutluluk verimi arttırır. sevişemeyecek kadar çirkinler de doğal yollardan kendilerini imha ederler. sevişme eylemini şuna indirmeyi taahüt ediyorum: http://assets.diylol.com/hfs/399/317/672/resized/shopping-derp-meme-generator-pushing-a-shopping-cart-no-big-deal-d520e9.jpg?1311835170.jpg yakışıklılar ve güzeller bana oy versin.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 hayır benim sistemimde para karşılığı sevişmek yok. parayla sevişmek isterseniz sevişebilirsiniz tabi.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 senin paran geçmiyor diye ağlama
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 OOOFFFF NE KOYDUUUU NE KOYDUUUUZAAAAAAAAAA
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 para karşılığı sevişmek diye birşey yok seviştim diyeniniz de tatava.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 parası olmadığı için komünist olan adam gibi hissettim
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 var üniversitelerde. 3 kişi bir paket BOND sigara alıp aralarında paylaşarak içiyorlar.
Ren Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 sevişmek için para verdiğiniz bir düzene neden karşı değilsiniz abi? ŞİŞMANLAR PANİKTE
Akito Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 paspatur said: para karşılığı sevişmek diye birşey yok seviştim diyeniniz de tatava. bir ara sokağa girmemiştir mesela
Marty Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 paspatur said: para karşılığı sevişiliyor mu? tabi ki sevisiliyo. hem de cesit cesit. gecelik para odedigin var, toptan tek tas yuzukle odeme yapabildigin var. varogluvar
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Ren said: sevişmek için para verdiğiniz bir düzene neden karşı değilsiniz abi? ŞİŞMANLAR PANİKTE tecavüze özendirici içerik. BAN
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 resmi bir şikayet gelmedi ban gelmez. ama seni moderasyonu meşgul etmekten içeri alabiliriz!
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kızları hep biz mi çekicez biraz da onlar bizi çeksin
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 warimathras said: 44 yaşındaysan ve hala bekarsan yada karını aldatıyorsan bunu zaten haketmişsin demektir. umarım izah edebilmişimdir.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 warimathras said: 44 yaşındaysan ve hala bekarsan yada karını aldatıyorsan bunu zaten haketmişsin demektir. umarım izah edebilmişimdir.
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 warimathras said: hem özelden hem de forumdan sorarak neyi ispatladığını gerçekten merak ettim. boş zamanın çok sanırım trolle troll olmaya çalışıyorsun. bu sözlerim hem wastryx e hem de joker e armağan olsun.. alıntılar öm olarak da geliyor fyi
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Dworgian said: warimathras said: hem özelden hem de forumdan sorarak neyi ispatladığını gerçekten merak ettim. boş zamanın çok sanırım trolle troll olmaya çalışıyorsun. bu sözlerim hem wastryx e hem de joker e armağan olsun.. alıntılar öm olarak da geliyor fyi dünkü mevzuydu noob troll olduğum belirtilmişti...
Öne çıkan mesajlar