Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erotik sitede kendini görünce...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alıntı yapınca sana özel mesajda gidiyor. Atar değil benimkisi bu arada 50li yaşlarda hormonal olarak daha çok bakınıyoruz o işlere, ''son zamanlar layt!'' diye. Hak etmiş dediğin sende öyle olacaksın yani.. ^^

edik:noktalama koydum yeto gibi yazmışım
Mesaj tarihi:
şu para karşılığı sevişmeyi kaldırsak dünyada ne gibi değişimler olacak aklınız hayaliniz almaz.

nutellanın %70 indirime girmesi gibi birşey. bütün herkes nutella yiyebilir ve mutluluk verimi arttırır. sevişemeyecek kadar çirkinler de doğal yollardan kendilerini imha ederler.

sevişme eylemini şuna indirmeyi taahüt ediyorum:

http://assets.diylol.com/hfs/399/317/672/resized/shopping-derp-meme-generator-pushing-a-shopping-cart-no-big-deal-d520e9.jpg?1311835170.jpg

yakışıklılar ve güzeller bana oy versin.
Mesaj tarihi:
paspatur said:

para karşılığı sevişiliyor mu?

tabi ki sevisiliyo.
hem de cesit cesit.
gecelik para odedigin var, toptan tek tas yuzukle odeme yapabildigin var.

varogluvar
Mesaj tarihi:
warimathras said:

hem özelden hem de forumdan sorarak neyi ispatladığını gerçekten merak ettim. boş zamanın çok sanırım trolle troll olmaya çalışıyorsun. bu sözlerim hem wastryx e hem de joker e armağan olsun..

alıntılar öm olarak da geliyor

fyi
Mesaj tarihi:
Dworgian said:

warimathras said:

hem özelden hem de forumdan sorarak neyi ispatladığını gerçekten merak ettim. boş zamanın çok sanırım trolle troll olmaya çalışıyorsun. bu sözlerim hem wastryx e hem de joker e armağan olsun..

alıntılar öm olarak da geliyor

fyi

dünkü mevzuydu noob troll olduğum belirtilmişti...
  • Yeni Oluştur...