Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bit pazarından aldığım bot nasıl temizlenir?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
on liraya slazenger marka vibram tabanlı bot aldım bir iki kış geçirebilecek gibi duruyo tek parça nubuk deri, sağlamca bişey. ama işte mantar neyin bişey var mıdır diye korkuyom, içini nasıl temizleyeyim makineye atılmaz atılsa da temizlenmez gibi geldi bana, spreyi falan var mıdır bu işin?
Mesaj tarihi:
Lostraya götür bence, öyle bir kimyasal varsa bile tüpünü almak mantıksız olacaktır. İyi cesaret etmişsin yine de kullanılmış bot almaya vallahi.

Nerde bu bit pazarı bu arada merak ettim asdf.
Mesaj tarihi:
abi bit pazarı ne güzel bişeydi küçükken hep giderdim abimle felan salı pazarının orda kurulurdu efsanevi şeyler alırdı babam bize evde sağlam aletlerin içini açıp bozmayalım ordan aldıklarını bozalım diye.
Mesaj tarihi:
izmirde halkapınarda pazar günleri kuruluyo, valla baya sağlam duruyo ayakkabı ama işte bilemedim sdfg

edik: lostra nedir?

edit2: gugılladım izmirde varimiş sevindim götüreyim bi ara
Mesaj tarihi:
beş liraya philips cucina kahve makinesi, on liraya arçelik tost makinesi, beş liraya king narenciye sıkacağı aldıydım ben bi kere, hepsi gül gibi çalışıyo
Mesaj tarihi:
borik asit ile içini iyice yıka. eczaneden bulursun. eline eldiven giy borik asitli suyun içinde bir gün dursun. sonra yıkayıp kurut.

http://photos1.blogger.com/blogger/1767/1113/400/acidborik.jpg
Mesaj tarihi:
askerdeyken erlerimin botlarını temizletmiştim bunla. ayakbot kokusundan geçilmiyordu. aldırttım bi askere çarşıdan tertemiz oldu hepsi. ayak kokusu olanlar denesin kesin çözüm.
  • Yeni Oluştur...