Drall Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 on liraya slazenger marka vibram tabanlı bot aldım bir iki kış geçirebilecek gibi duruyo tek parça nubuk deri, sağlamca bişey. ama işte mantar neyin bişey var mıdır diye korkuyom, içini nasıl temizleyeyim makineye atılmaz atılsa da temizlenmez gibi geldi bana, spreyi falan var mıdır bu işin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 işte bu yüzden parasını verip alıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Lostraya götür bence, öyle bir kimyasal varsa bile tüpünü almak mantıksız olacaktır. İyi cesaret etmişsin yine de kullanılmış bot almaya vallahi. Nerde bu bit pazarı bu arada merak ettim asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 abi bit pazarı ne güzel bişeydi küçükken hep giderdim abimle felan salı pazarının orda kurulurdu efsanevi şeyler alırdı babam bize evde sağlam aletlerin içini açıp bozmayalım ordan aldıklarını bozalım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 izmirde halkapınarda pazar günleri kuruluyo, valla baya sağlam duruyo ayakkabı ama işte bilemedim sdfg edik: lostra nedir? edit2: gugılladım izmirde varimiş sevindim götüreyim bi ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 geçende gittim ben. 31 in 1 screwdr,ver set aldım. Şunun aynısı http://img.focalprice.com/348x270/GT/GT069/GT069Y.jpg Arada gitmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 beş liraya philips cucina kahve makinesi, on liraya arçelik tost makinesi, beş liraya king narenciye sıkacağı aldıydım ben bi kere, hepsi gül gibi çalışıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 izmir'de narıyon olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 fakir tiyirt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Vurgun malı mı bunlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 çalıntıdır muhtemelen. kim niye atsın vibram tabanlı botu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Camii den hacıdır dfsasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 çalıntı onların hepsi ondan ucuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 benimki fuji =) http://www.focalprice.com/GT069Y/31_in_1_Electric_Screwdriver_Set_Yellow.html#.UOVjWqzy2HM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 90derecede makineye at bir bok olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 borik asit ile içini iyice yıka. eczaneden bulursun. eline eldiven giy borik asitli suyun içinde bir gün dursun. sonra yıkayıp kurut. http://photos1.blogger.com/blogger/1767/1113/400/acidborik.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ürünleri böyle mi temizliyorsun Joker :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 askerdeyken erlerimin botlarını temizletmiştim bunla. ayakbot kokusundan geçilmiyordu. aldırttım bi askere çarşıdan tertemiz oldu hepsi. ayak kokusu olanlar denesin kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar