Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilim ve Teknik Arşiv DVD'si

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
önceden de vermişlerdi bunu geçen senelerde ama eski sayılarda çok lame oluyor yazılar falan, 2 kere bakıp bir daha elimi sürmemiştim ben :p

önceki tek tek pdf değildi garip bi arayüzlü sadece konu aramalı falan bişiydi haliyle sayı sayı okumak yada sayıları tek tek tablet vsye atıp okumak mümkün olmuyordu. yeniside öyle mi?
Mesaj tarihi:
Norak said:

önceden de vermişlerdi bunu geçen senelerde ama eski sayılarda çok lame oluyor yazılar falan, 2 kere bakıp bir daha elimi sürmemiştim ben :p

önceki tek tek pdf değildi garip bi arayüzlü sadece konu aramalı falan bişiydi haliyle sayı sayı okumak yada sayıları tek tek tablet vsye atıp okumak mümkün olmuyordu. yeniside öyle mi?

tablet desteği konusunda emin değilim, ama önceki gibi pdf isimleri çok basamaklı sayı olarak verilmiyor. pdf dosyaları yıl_ay_sayfa sayısı.pdf olarak isimlendiriliyorlar.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
dergiyi aldım. teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

şimdi bir soru soracağım: "bilim ve teknik" dergisinde paylaşılan bir yazıda kaynak olarak wikipedia'nın kullanılması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Mesaj tarihi:
Batuhan_BJK said:

şimdi bir soru soracağım: "bilim ve teknik" dergisinde paylaşılan bir yazıda kaynak olarak wikipedia'nın kullanılması hakkında ne düşünüyorsunuz?

ahaha ciddi mi
Mesaj tarihi:
dvd pdf ama konu konu pdf'lemişler. sayı_123.pdf kafasında bişi yok
o asyılardaki konular pdf'li sadece bu yüzden eksik sayfalar vs'ler mevcut.

son 1 yıldır bilim teknik almanın pek bir anlamı yok. sırf şu dvd için aldıydım arşivcilik kafasında.

wiki'den kaynak göstermeleri ilk değil ya, eski konularda bol bol rastlayabilirsin.
  • 11 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...