dergul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 bilim ve teknik dergisi, ocak 2013 sayısında 45 yıllık arşiv dvd+gök olayları ajandası veriyor. almanızı tavsiye ederim.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 45 yıllık arşivi 1 dvdye nasıl sığdırmışlar, almak lazım bu ay
Deathblade Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Tüm dergiyi içeren pdf'ler değildir di mi?
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Arşiv denilince öyle olması gerekiyor sanki.
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Lan calisanlar bilgisayarlarindaki arsivi basmasin dvd ye, genclere hizmet amaciyla :p
dergul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 hayır kaliteli ve özenli bir tasarım olmuş. fazla incelemedim, ama şu ana kadar göze batacak bir şey görmedim.
Norak Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 önceden de vermişlerdi bunu geçen senelerde ama eski sayılarda çok lame oluyor yazılar falan, 2 kere bakıp bir daha elimi sürmemiştim ben :p önceki tek tek pdf değildi garip bi arayüzlü sadece konu aramalı falan bişiydi haliyle sayı sayı okumak yada sayıları tek tek tablet vsye atıp okumak mümkün olmuyordu. yeniside öyle mi?
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 4-5 yıl önce de cd vermişlerdi sanırım bende de olacaktı kimbilir nerde
dergul Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Norak said: önceden de vermişlerdi bunu geçen senelerde ama eski sayılarda çok lame oluyor yazılar falan, 2 kere bakıp bir daha elimi sürmemiştim ben :p önceki tek tek pdf değildi garip bi arayüzlü sadece konu aramalı falan bişiydi haliyle sayı sayı okumak yada sayıları tek tek tablet vsye atıp okumak mümkün olmuyordu. yeniside öyle mi? tablet desteği konusunda emin değilim, ama önceki gibi pdf isimleri çok basamaklı sayı olarak verilmiyor. pdf dosyaları yıl_ay_sayfa sayısı.pdf olarak isimlendiriliyorlar.
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 dergiyi aldım. teşekkürler bilgilendirdiğiniz için. şimdi bir soru soracağım: "bilim ve teknik" dergisinde paylaşılan bir yazıda kaynak olarak wikipedia'nın kullanılması hakkında ne düşünüyorsunuz?
seraphiel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 tam başlığı açmaya gelmiştim. çok iyi olmuş.
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Batuhan_BJK said: şimdi bir soru soracağım: "bilim ve teknik" dergisinde paylaşılan bir yazıda kaynak olarak wikipedia'nın kullanılması hakkında ne düşünüyorsunuz? ahaha ciddi mi
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 evet ciddi. 4-5 tane kaynak var tabii ki birisi de wikipedia.
senko Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 dvd pdf ama konu konu pdf'lemişler. sayı_123.pdf kafasında bişi yok o asyılardaki konular pdf'li sadece bu yüzden eksik sayfalar vs'ler mevcut. son 1 yıldır bilim teknik almanın pek bir anlamı yok. sırf şu dvd için aldıydım arşivcilik kafasında. wiki'den kaynak göstermeleri ilk değil ya, eski konularda bol bol rastlayabilirsin.
nienna Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 ne kotu bi dergi oldu bu ya. her sayida cicek bocek tarim arazi. baska bir sey yok. popsci ftw.
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Çok kötü hakikaten, darwin kapağından sonra komple gg oldu. Ama popsci kadar da boş değil. Science namına hiçbir şey yok.
nienna Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 popsci nerd dergisi. kulvarinda guzel ve eglenceli. neyse tubitak kitapligi gayet doyurucu.
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Popsci nerd dergisi falan değil, "gelecekte şöyle şöyle olacak ekeekeeke" dergisi. focus, scientific american falan sayılabilir dediklerine.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 kendiyle tartışıyor sandım ahah nikler sdf
nienna Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2014 sayfay filmlerinde olanlarin gercekliklerini tartisiyorlar. bir de gadget homemade falan derken baya bi nord havasi var.
Öne çıkan mesajlar