Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Termal İçlik

SeaGle

Öne çıkan mesajlar

Bu yaşıma kadar soğukla erkeklik olur felsefesine inanıyordum da bu yıl artık ı-ıh. Çok fazla git gel yapıyorum yollarda, geç saatlerde fln, üşümeye başladım iyice.

Şu thermoform diye bi marka var, iyi midir bu?

http://www.hepsiburada.com/liste/thermoform-active-unisex-termal-iclik-takim/productDetails.aspx?productId=outhzl001&categoryId=1302822&SKU=OUTHZL001-SXXL&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3douthzl001%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dtermal%255cu0020i%255cu00e7lik%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch

Polyester ne kadar yüksekse o kadar iyi sanırım.

Var mı önerisi olan. Bi de termal çorap alıcam sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

giy abi

millet salak gibi tansaşa gidiyorum kasiyeri alıp eve atarsam rezillik olmasın diye tir tir titrerken sen haters gonna hate edasıyla sokakta 1 gram üşümeden yürürsün işte kimse de görmeyecek zaten

ama o ucuz bişiye benziyor ne derece efektif olur bilemem. dağcılık malzemeleri satan bi yere sorsan iyi olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

İşte şundan da korkuyorum. Sıcak yere girince testisleri kebap yapmasın.
Yün içliği o yüzden giyemiyorum çünkü kontrolsüz ısı artışı yaratıyor, kaşıntıya katlansan da.

Seneler önce 1-2 kez denemiştim yün içlik, zar zor tuvalete koşup çıkarmıştım hepsinde de.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

İşte şundan da korkuyorum. Sıcak yere girince testisleri kebap yapmasın.
Yün içliği o yüzden giyemiyorum çünkü kontrolsüz ısı artışı yaratıyor, kaşıntıya katlansan da.

Seneler önce 1-2 kez denemiştim yün içlik, zar zor tuvalete koşup çıkarmıştım hepsinde de.

ucuzlar direk naylon oluyo, ısıyı içerde tutuyo ok ama sıcak ortama grdiğinde 5dk sonra çığlık atarak şener şen gibi üstünü başını yırtmaya başlarsın
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

giy abi

millet salak gibi tansaşa gidiyorum kasiyeri alıp eve atarsam rezillik olmasın diye tir tir titrerken sen haters gonna hate edasıyla sokakta 1 gram üşümeden yürürsün işte kimse de görmeyecek zaten

adam haklı. + olarak içinde içlik varken de sevişiliyor gayet rahat. o içlikten utanan kesim zaten cebindeki telefon üstündeli abercrombie ile hatun kaldırmaya çalışıyor adsfass
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.hepsiburada.com/liste/thermoform-active-unisex-termal-iclik-takim/productDetails.aspx?productId=outhzl001&categoryId=1302822&SKU=OUTHZL001-SXXL&navq=fh_sort_by%3d-_match_rate%252c-item_sale_count_pl%26fh_secondid%3douthzl001%26fh_lister_pos%3d1%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252f%2524s%253dtermal%255cu0020i%255cu00e7lik%26fh_eds%3d%25c3%259f%26fh_refview%3dsearch#Gorseller
nası da bakmış hayvan herif
Sosyal ağlarda paylaş

aktiftablet said:

Ben de swed mi ne öyle bi marka vardı isveç malı, ama bu termoformun 10 katı pahalı 400 falan. Çok üşüyosan an, yoksa bu termoformlar da iyidir, sıcak tutar ama bunlarla da sıcak yere girdin mi pişersin.

swed ne la, öyle marka yok pazar mali onlar sdgda

O degilde, alternatif bi cözum olarak iclik yerine dislik dusunebilirsin gunluk giyimin genelde spor ise. Isvecce adi termobyxor diye geciyo, turkce bisi gelmedi aklima. Netekim bunlar esortman gibi ama cok cok daha ince ve cok daha yumusak, neredeyse farkedilmeyecek kadar hafif. Yanlardan fermuarli, cört diye cikarabiliyosun bacaklarindan gecirmeden falan. Icine ne giyersen giy, normal giyiminin ustune gayet gidiyo genelde. Bi bak derim hosuna giderse. Intersportta falan kesin vardir.

ahada
cesitleri
Sosyal ağlarda paylaş

Theridone said:

abi ben bildiğin sporcuların giydiği taytlardan giyiyorum. on numerö.

bunlar ofis insanı. klimalı odalarından çıkmayan adamlar. soğuğa çıkıyorum diyeni de tatava zaten

Klimalı buz gibi server odasında her gün çalışmak ama içlik giymemek de mümkün...

Yıl boyunca çoğunlukla dışarısı odadan daha sıcak oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Korax said:

aktiftablet said:

Ben de swed mi ne öyle bi marka vardı isveç malı, ama bu termoformun 10 katı pahalı 400 falan. Çok üşüyosan an, yoksa bu termoformlar da iyidir, sıcak tutar ama bunlarla da sıcak yere girdin mi pişersin.

swed ne la, öyle marka yok pazar mali onlar sdgda

O degilde, alternatif bi cözum olarak iclik yerine dislik dusunebilirsin gunluk giyimin genelde spor ise. Isvecce adi termobyxor diye geciyo, turkce bisi gelmedi aklima. Netekim bunlar esortman gibi ama cok cok daha ince ve cok daha yumusak, neredeyse farkedilmeyecek kadar hafif. Yanlardan fermuarli, cört diye cikarabiliyosun bacaklarindan gecirmeden falan. Icine ne giyersen giy, normal giyiminin ustune gayet gidiyo genelde. Bi bak derim hosuna giderse. Intersportta falan kesin vardir.

ahada
cesitleri

Bu dışlık iyiymiş de bana gelmez ya, sevmiyorum ben öyle umut sarıkaya tipi aşortman ile dolaşmayı sdfdasf

Testis pişirmeyen bi içlik yok demek ki =(
Sosyal ağlarda paylaş

simdi turkiyedeki sicaklik ortalamalarinda thermal iclik baya baya overkill, heleki bole butun vucudu saran cok zor

sadece ust kisima gomlek altina giyilen thermal iclik zaten yetiyor maksat cigerleri ve bobrekleri korumak oldugundan, mumkunsede uzun kollu almayin deneye yanila ogreniyorsunuz zaten, iclik yerine kendinize 2 beden ufak bi basic t-shirt veya bogazli filan bisiler alirsaniz oda cok saglam is gorur ki ben 2 senedir boyle yapiyorum

potluk olmamasi cok onemli iclikte, mutlaka kucuk alin alirken zaten, takim giyiyorsaniz bu cok daha fazla goze batiyor

alt kisim ise erkek icin gereksiz, cok kilsiz filan degilseniz zaten alet edavat da o sekilde dizayn edilmis, soguktan cok sicak hasar veriyor

ha yok bacaklarim seninki gibi natural hali degil, usuyorum cozum istiyorum diyorsaniz thermal icligi direk cikarin kafanizdan, genellikle tercih kulotlu corap veya tayt tercih ediceksiniz, turk erkeginin cinsel ozguven problemleri ile anne tarafindan cocuklukta yapilan iskenceyi gecelim direk heuehe. zaten erkek icin ozel uretilen almaniz lazim, bunlar genelde genital bolgesi ozel olarak tasarlanmis urunler oluyor testisleri fazla isitmamak icin ama genede bolgeye basinc uyguladigindan uzun donemde tercih etmeyin kesinlikle, mumkun oldugunca serbest kalmali, basinca maruz kalmamali o bolge yoksa ilerde cok sorun yasarsiniz/ bu yuzden silip out boxer in zaten

TLDR:
-komple vucudu kapliyan icliklerden uzak durun, bobrek ve akcigerleri korumaya yeticek kisa kollu bi iclik alin

-icligi daima 1-2 beden kucuk alin, mumkunse lycrali olsun potluk yapmamasi icin

-uzun donemde testisleri isiticak veya basinc yapicak seyler giymekten kacinin slip don ve dar kotlar dahil
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...