yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 20'li yaşlarda kaç yaş büyük hatuna yazılabilir iyi kötü tecrübelerinize göre bişiler desenize sevgili olmak için değil de üç beş takılmak için yanlış anlamıyorsam sinyal çakan ablalar oluyo ama çok utanıp çekiniyorum nası başa çıkcam çok da tatlılar :/
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 çok tatlılarsa yaz her türlü ya. düşünme. legal olsun yeter.
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sınırı yok ki bunun? 18+'dan sonra hepsine yazabilirsin amacın seks yapmaksa.
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 memintolar tombikto olduktan sonra problem yok
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 karda eve kapandi millet, yapicak baska bisey yok.
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 gideri varsa salla yaş büyüklüğünü evlenmeyecen nasıl ossa.
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi ne bileyim böyle oynak hatunlar da değiller ki karakterli hatunlar hep yani şrak diye yazılmaz ki
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yalniz yas buyudukce beklentiler degisiyo, yaslilar evlenicek adam filan ariyo olabiliyo, ona dikkat et.
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 evlencek kadın maaşlı adam arar napsın benim gibi öğrenciyi :D
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 22 yaşımdayken 28le takılmışlığım var acayip ama olabiliyor
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sizin ve üstteki yazanı yapan yakın bi arkadaşımın gazıyla sinyale cevap verdim olumlu yanıt aldım haydi bakalım X(
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 maksimum yok ama minimum var dikkat edilmesi gereken
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 benim 41-42 yaşında biri olmuştu 2 sene evvel. yaşım 24 şuan. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Milf'in üst çizgisine kadar takılabilirsin.
aramil Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 10 yıl önce 15-16 yaşlarındayım, mersindeyim özkan diye bir arkadaş edindim kamu yönetimi mi okuyordu iletişim mi her neyse. adam 21 yaşındaydı. 28 yaşında bir matematik öğretmeniyle tanıştı kumsalda güneşlenirken. ben gece manitayla kumsalda gezerken, denizden gülüşmeler, oynaşma sesleri geldi bir anda. ardından bir kadın sesi "çok avrupai bir havan var, sana karşı koyamıyorum" şeklinde bir cümle kurdu ki, sesinden tanıdım kevaşeyi. çok da çirkin birşeydi ama özkan denen dürzünün havasından, çeliminden geçilmiyordu. ergenlik zamanı akıl, fikir hep seks olduğundan adam gözümüzde devleşmişti resmen. kendinden 7 yaş büyük hatunu "denize" götürmek çok büyük bir olaydı. tatilin geri kalanında zaten adamı bir daha göremedim... neyse konudan sapmayalım, hücre zarı gibi seçici geçirgen olmak her zaman faydalı olamayabiliyor. namın yürür özetle :D
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yav said: abi ne bileyim böyle motor hatunlar da değiller ki karakterli hatunlar hep yani şrak diye yazılmaz ki "Ne kadınlar var, saygımdan yazmıyorum." gibi olmuş. Olmuş lan sdfhggfh
Öne çıkan mesajlar