yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 20'li yaşlarda kaç yaş büyük hatuna yazılabilir iyi kötü tecrübelerinize göre bişiler desenize sevgili olmak için değil de üç beş takılmak için yanlış anlamıyorsam sinyal çakan ablalar oluyo ama çok utanıp çekiniyorum nası başa çıkcam çok da tatlılar :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 alayına yazabilirsin 20de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sabaha kadar yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 çok tatlılarsa yaz her türlü ya. düşünme. legal olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 goruntuye bagli, yas onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sınırı yok ki bunun? 18+'dan sonra hepsine yazabilirsin amacın seks yapmaksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 memintolar tombikto olduktan sonra problem yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 irce gel tam bu konu konuşuluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 paticik hep seks bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 karda eve kapandi millet, yapicak baska bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Arma said: paticik hep seks bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 gideri varsa salla yaş büyüklüğünü evlenmeyecen nasıl ossa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi ne bileyim böyle oynak hatunlar da değiller ki karakterli hatunlar hep yani şrak diye yazılmaz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yalniz yas buyudukce beklentiler degisiyo, yaslilar evlenicek adam filan ariyo olabiliyo, ona dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 evlencek kadın maaşlı adam arar napsın benim gibi öğrenciyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 22 yaşımdayken 28le takılmışlığım var acayip ama olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sizin ve üstteki yazanı yapan yakın bi arkadaşımın gazıyla sinyale cevap verdim olumlu yanıt aldım haydi bakalım X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 maksimum yok ama minimum var dikkat edilmesi gereken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 benim 41-42 yaşında biri olmuştu 2 sene evvel. yaşım 24 şuan. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 2n+2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Milf'in üst çizgisine kadar takılabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 10 yıl önce 15-16 yaşlarındayım, mersindeyim özkan diye bir arkadaş edindim kamu yönetimi mi okuyordu iletişim mi her neyse. adam 21 yaşındaydı. 28 yaşında bir matematik öğretmeniyle tanıştı kumsalda güneşlenirken. ben gece manitayla kumsalda gezerken, denizden gülüşmeler, oynaşma sesleri geldi bir anda. ardından bir kadın sesi "çok avrupai bir havan var, sana karşı koyamıyorum" şeklinde bir cümle kurdu ki, sesinden tanıdım kevaşeyi. çok da çirkin birşeydi ama özkan denen dürzünün havasından, çeliminden geçilmiyordu. ergenlik zamanı akıl, fikir hep seks olduğundan adam gözümüzde devleşmişti resmen. kendinden 7 yaş büyük hatunu "denize" götürmek çok büyük bir olaydı. tatilin geri kalanında zaten adamı bir daha göremedim... neyse konudan sapmayalım, hücre zarı gibi seçici geçirgen olmak her zaman faydalı olamayabiliyor. namın yürür özetle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://i52.tinypic.com/2yo5nb4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yav said: abi ne bileyim böyle motor hatunlar da değiller ki karakterli hatunlar hep yani şrak diye yazılmaz ki "Ne kadınlar var, saygımdan yazmıyorum." gibi olmuş. Olmuş lan sdfhggfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar