Suark Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Selam, 2-3 aydır sürekli olarak eve yakın olduğu için shellden alıyorum da, yaptığı km de baya düşüş var, 350 km yapabiliodm şehir içi 270 e falan düştü bu. opet falan diyorlar, farkediyor mu o kadar? nedir ne değildir kimden almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Selam, Ben aldığım zaman OPET kışa özel karışım yapıyor deniliyordu. Kışın motorun ısınması zor olduğu için harcama miktarı fazla olabilir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 o kadar düşüşün gazla alakalı olduğunu düşünmüyorum. sistemine baktır istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 "Shell'den hiçbir zaman vazgeçmem" diyordum. Baktım git gide az km yapıyor. Bakımlar tam, araç tıkır tıkır çalışıyor. Sistemde sıkıntı yok. Aygaz'ın yüksek performans olduğunu bildiğimden, dedim acaba ekonomisi nasıl, bir alayım dedim. Alış o alış, 100 km'de shellgas ile arasında 10-12 km fark ediyor. Zaten yağlı karışım aygazınki. Sonra başka bir yerden gaz alınca araçta direk fark ediliyor. Ha bir de istasyondan istasyona fark var. Popüler ve çok aracın uğradığı büyük istasyonlardan alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Selam, 100 kişiye sorduk, en popüler istasyonu arıyoruz :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 kışın hiç kasmana gerek yok en ucuz olandan al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Edit: Adam lpg yi sormuş ben benzin olarak anlayıp cevap yazmışım :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 10bin kadar once yaptırdıydım lpg bakımını yani şimdi 35 litreyle 250 km şehir içi gidince komik kaçıyor cidden, e benzin kullanaydım diyorum. 300 olsa bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 said: Selam, 2-3 aydır sürekli olarak eve yakın olduğu için shellden alıyorum da, yaptığı km de baya düşüş var, 350 km yapabiliodm şehir içi 270 e falan düştü bu. rakamsal olarak neredeyse aynı sorunu yaşıyorum ben de. oh rahatladım gerçekten, yalnız değilmişim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Selam, Hava filtreniz iyi durumda mı kontrol ettirin. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2013 Suark said: 10bin kadar once yaptırdıydım lpg bakımını yani şimdi 35 litreyle 250 km şehir içi gidince komik kaçıyor cidden, e benzin kullanaydım diyorum. 300 olsa bari İki adet filtre var zaten. her 10bin de biri değişiyor. Dolayısı ile zaten LPG bakımın gelmiş de geçmiş bile. Ki kaldı ki, havalar 5 celcius'un altına düştükten sonra zaten gidip kışlık LPG ayarınızı da yaptırmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar