Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2001 mercedes komp alınırmı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar takas icabı bir araç geldi de,e 200 kompressor e2 paket prins lpg varmış,2 parça yüzeysel boya onuda gösterdim:D

alınırmı sizce? araç içi dışı bej fiyat da 45 civarına denk geliyor evet yorumlarınızı bekliyorum,hoşuma giderse binerim ya da satarım .
Mesaj tarihi:
yok abi cabrio değil ,ayrıca koltuk ısıtma soğutma,deri koltuk v.s var da neyse takasa girdim dubleksim vardı lan:S 1 sangyong jeep,1 ml270,1 tane de captiva aldım .ssangyongu verip e 200'ü alcam heralde

captiva 2008 full orijinal ağır bakımları yapılmış high modeli lazım olan olursa irtibata geçsin ;) fiyat 55 bin
Mesaj tarihi:
Bu forum ne zenginler gördü kardeşş.. Prins LPG'li E200'e güler geçeriz bu saatten sonra :)

İmza Templateini paylaşıyorum gençler:

| Araba | Telefon | Saat | Notebook | Evdeki TV |

İsteyen hangi residence'da oturduğunu falan da ekleyebilir. Hala apartman dairesinde oturanlar olduğu için o kısmı opsiyonel bıraktım.
Mesaj tarihi:
Cipetpet said:

yok abi cabrio değil ,ayrıca koltuk ısıtma soğutma,deri koltuk v.s var da neyse takasa girdim dubleksim vardı lan:S 1 sangyong jeep,1 ml270,1 tane de captiva aldım .ssangyongu verip e 200'ü alcam heralde

captiva 2008 full orijinal ağır bakımları yapılmış high modeli lazım olan olursa irtibata geçsin ;) fiyat 55 bin

Sen şunlara karşılık daire mi verdin? Abaaaav
Mesaj tarihi:
Cidden anlamsız bi takas olmuş gibi görünüyor olabilir de tabii bilmiyoruz ki daire nerede, ne kadar :)

| Metrobüs | Açlık Ayfonu | Günde 2 defa doğruyu gösteren emektar | Macbook Air | Sony LCD |
Mesaj tarihi:
olm yok lan dairenin 150 bin civarında ince işi var,yani 100 den başlar 150 ye kadar gider benim hesabımda 150 civarı kabadan verdim giti :D de ssangyong hepsinden iyiymiş lan :S taş gibi dağa taşa tırmandım bugün deneme amaçlı sdsdadsad

ha beylikdüzün de residence de var almak isteyen olursa mesaj atsın
  • Yeni Oluştur...