Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2001 mercedes komp alınırmı?

Cipetpet

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar takas icabı bir araç geldi de,e 200 kompressor e2 paket prins lpg varmış,2 parça yüzeysel boya onuda gösterdim:D

alınırmı sizce? araç içi dışı bej fiyat da 45 civarına denk geliyor evet yorumlarınızı bekliyorum,hoşuma giderse binerim ya da satarım .
Sosyal ağlarda paylaş

yok abi cabrio değil ,ayrıca koltuk ısıtma soğutma,deri koltuk v.s var da neyse takasa girdim dubleksim vardı lan:S 1 sangyong jeep,1 ml270,1 tane de captiva aldım .ssangyongu verip e 200'ü alcam heralde

captiva 2008 full orijinal ağır bakımları yapılmış high modeli lazım olan olursa irtibata geçsin ;) fiyat 55 bin
Sosyal ağlarda paylaş

Bu forum ne zenginler gördü kardeşş.. Prins LPG'li E200'e güler geçeriz bu saatten sonra :)

İmza Templateini paylaşıyorum gençler:

| Araba | Telefon | Saat | Notebook | Evdeki TV |

İsteyen hangi residence'da oturduğunu falan da ekleyebilir. Hala apartman dairesinde oturanlar olduğu için o kısmı opsiyonel bıraktım.
Sosyal ağlarda paylaş

Cipetpet said:

yok abi cabrio değil ,ayrıca koltuk ısıtma soğutma,deri koltuk v.s var da neyse takasa girdim dubleksim vardı lan:S 1 sangyong jeep,1 ml270,1 tane de captiva aldım .ssangyongu verip e 200'ü alcam heralde

captiva 2008 full orijinal ağır bakımları yapılmış high modeli lazım olan olursa irtibata geçsin ;) fiyat 55 bin

Sen şunlara karşılık daire mi verdin? Abaaaav
Sosyal ağlarda paylaş

olm yok lan dairenin 150 bin civarında ince işi var,yani 100 den başlar 150 ye kadar gider benim hesabımda 150 civarı kabadan verdim giti :D de ssangyong hepsinden iyiymiş lan :S taş gibi dağa taşa tırmandım bugün deneme amaçlı sdsdadsad

ha beylikdüzün de residence de var almak isteyen olursa mesaj atsın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...