Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 arkadaşlar takas icabı bir araç geldi de,e 200 kompressor e2 paket prins lpg varmış,2 parça yüzeysel boya onuda gösterdim:D alınırmı sizce? araç içi dışı bej fiyat da 45 civarına denk geliyor evet yorumlarınızı bekliyorum,hoşuma giderse binerim ya da satarım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 alinir, neden alinmasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Selam, Temiz ise neden alınmasın. Fiyatın cazibesini sen bileceksin, ben fiyatından pek anlamam açıkçası. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 45 cok deil mi? cabrio mu? cabrioysa normalde 4 kapiya cok geldi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yok abi cabrio değil ,ayrıca koltuk ısıtma soğutma,deri koltuk v.s var da neyse takasa girdim dubleksim vardı lan:S 1 sangyong jeep,1 ml270,1 tane de captiva aldım .ssangyongu verip e 200'ü alcam heralde captiva 2008 full orijinal ağır bakımları yapılmış high modeli lazım olan olursa irtibata geçsin ;) fiyat 55 bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Bu ne ya? İmzalara malları mükleri yazmaya başlarız yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 ben teğmen olmak istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 telefon-mp3 player markalarını imzalarda görücem yarın.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 zenginsem suç benimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Bu forum ne zenginler gördü kardeşş.. Prins LPG'li E200'e güler geçeriz bu saatten sonra :) İmza Templateini paylaşıyorum gençler: | Araba | Telefon | Saat | Notebook | Evdeki TV | İsteyen hangi residence'da oturduğunu falan da ekleyebilir. Hala apartman dairesinde oturanlar olduğu için o kısmı opsiyonel bıraktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Cipetpet said: yok abi cabrio değil ,ayrıca koltuk ısıtma soğutma,deri koltuk v.s var da neyse takasa girdim dubleksim vardı lan:S 1 sangyong jeep,1 ml270,1 tane de captiva aldım .ssangyongu verip e 200'ü alcam heralde captiva 2008 full orijinal ağır bakımları yapılmış high modeli lazım olan olursa irtibata geçsin ;) fiyat 55 bin Sen şunlara karşılık daire mi verdin? Abaaaav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Cidden anlamsız bi takas olmuş gibi görünüyor olabilir de tabii bilmiyoruz ki daire nerede, ne kadar :) | Metrobüs | Açlık Ayfonu | Günde 2 defa doğruyu gösteren emektar | Macbook Air | Sony LCD | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 olm yok lan dairenin 150 bin civarında ince işi var,yani 100 den başlar 150 ye kadar gider benim hesabımda 150 civarı kabadan verdim giti :D de ssangyong hepsinden iyiymiş lan :S taş gibi dağa taşa tırmandım bugün deneme amaçlı sdsdadsad ha beylikdüzün de residence de var almak isteyen olursa mesaj atsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Görmemişliğin sanal versiyonu da buymuş demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Derin düşüncelere gark oldum, insanın ruh hali cok değişken olabiliyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar