Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 yanlız araba var araba var.hacımurat var audia3 var hani..ne aldın araba bizde ona göre ilerdeki oyunlarda bulaşalım bu bot olayına :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Ne arabası yeaaaaa.Adam dalga geçmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 internet cafem olsa, akşam 10 bilgisayara sabaha kadar bot bıraksam araba da alırım ev de. düşünemiyorum o kadar bot ne para bırakır. minimum günde 9 saat x 10 bilgisayar günde 90 saat bot farm. oy oy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Frostbite said: yanlız araba var araba var.hacımurat var audia3 var hani..ne aldın araba bizde ona göre ilerdeki oyunlarda bulaşalım bu bot olayına :) 10k ya bi araba alsa, bota saldığı oyundan almış olucak its something dude deal with it jelly. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Dworgian said: internet cafem olsa, akşam 10 bilgisayara sabaha kadar bot bıraksam araba da alırım ev de. düşünemiyorum o kadar bot ne para bırakır. minimum günde 9 saat x 10 bilgisayar günde 90 saat bot farm. oy oy 20 olduğunu düşün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 düşündüm. daha çok para kazanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 i7 sağlam ramli bi pc al işte 5-6 hesap çalışıyorda botun ömrü çok göreceli haziran'dan beri bot yapan var ayda 2 kez ban geleni falanda gold/hour ratio paragon 1-50 175-300k 50-100 300-680k hesapla işte çok karlı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Dworgian said: düşündüm. daha çok para kazanırım. u dont say? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ya bot olayında zaten gold farmdan döndüğünü sanmıyorum işin. ben günde 3 saat oynuyorum diyelim. 3 x 5 (h.içi) 15 saat. e bota bırakan adam (internet cafe değilse gündüz de bırakır) 16 saat bıraksa, zaten 1 günde benim haftalık oyunumu çıkartıyor. 7 kat yani. o zaman item düşme şansı otomatik x7. eh o itemlarla da para kırılır edit; 7 hesap olunca 49 kat şans oluyor tabii ayrıca bildiğim kadarıyla AH botları da var, ucuza scanleyip pahalıya koyan. ki bu durumda zaten oyunda farma gerek kalmaz, ucuz al pahalı satı günde 16 saat bota yaptırsan düşünsene? @GBS; KO zaten farklı. benim d3 e başlayan arkadaşım 7bin e item sattıydı gelen parayı da d3 e yatırdı ne kafadaysa artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 olay çok daha derin :) ama gold satışı bu olayda para kazandıran esas olay değil. araba da almadım :) 4 bilgisayar + 2006 getz alacak kadar para kazandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 o zaman rahat 20k para kaldırdın oyundan hll team.ben 9 ay da iş+borsa da o kadar para biriktiremedim la! yanına çırak al beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 MelihMercan said: olay çok daha derin :) ama gold satışı bu olayda para kazandıran esas olay değil. araba da almadım :) 4 bilgisayar + 2006 getz alacak kadar para kazandım derin ise gelip yerinde görelim hocam öyle anlatmakla fln olmaz bu işler. neye karşı oynuyoruz öğrenelim ki boşa vakit harcamayalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dupe falan yapıyo herhalde. çünkü çinli botter gold farmerlardan bile ucuza satması imkansız gibi. yılların gold farm sitesinde 1m gold 45krş bu adamda 30 krş. dupe yok deyip yemesin beni bu işleri az çok biliyorum. :P dupe bulmayı başaran, ko'da item dupe yapanlar ko'dan deli paralar kazandı. türklerin aklı bunlara çalışıyor baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 dupedir evet muhtemelen bot ile o kadar para kaldırması baya zor ulan herşeyi geçtim de bir bok yapıyormuş gibi bir de olay çok derin zaxd yapması yok mu hahahaha iyi bok yiyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 zamanında nebula da 1 ev kurup, üst köşesine item atıp fixleyip sonra o köşeye denk gelecek (içine girecek) 2. bir ev kurup itemın fix ini kaldırıp dupe yapanlar vardı (veya buna benzer birşey). bunu yapanı tespit edip nasıl yaptığını anladığımızda staff olarak takdir etmiştik lol evet türk kafası dupe fln basar çok iyi hem de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Seperate said: ulan herşeyi geçtim de bir bok yapıyormuş gibi bir de olay çok derin zaxd yapması yok mu hahahaha iyi bok yiyon hadi ben bi bok yapıyorum/yaptım iyi kötü... :) ya sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 ne cevap versem boş şimdi sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 MelihMercan said: olay çok daha derin :) ama gold satışı bu olayda para kazandıran esas olay değil. araba da almadım :) 4 bilgisayar + 2006 getz alacak kadar para kazandım Ayda kaç acc. harcanıyor/banlanıyor , onuda soyle bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2013 Evet yahu. Bir acc ortalama life span ne kadar bilelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2013 Günceldir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nacrem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar