Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiuo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sıfırdan başlayacak tabi,
@red acele etmiyelim finallerim var şu ara , ki çoğu kişinin var, bu haftasonu scriptleri kontrol edicem , en geç sonraki haftasonu açarız gibi gözüküyor.
Mesaj tarihi:
sanırım baştan alacaksın evet, cacık finallere çalışmamak istiyor arkadaşlar galiba benim için sorun da değil açabilirsin ama sen derslerinden kalma >:D<
Mesaj tarihi:
clienti yüklediğiniz gibi gelebilirsiniz

Devamlı açık kalacak oyuncu olsun olmasın kafanız rahat olsun :)

uo.cabukvpn.com,2593 bunu login.cfg ye yazarsınız çok üşenirseniz yaparız bi client.. launcher filan

Bu arada birine Gmlik veriyim yahu devamlı olamıyorum Bone yemi versek ? zevk alamamış adam
Mesaj tarihi:
şu server yarın acılsa tum problemlerim sona erer ben de hafta sonuna kadar napsam diye dusunmem. ama cacik in kini bekliyorum ben. o daha bi ugraslı bisey cıkıcak gibi. sequo onun arkasında falan.
Mesaj tarihi:
wraine said:

cantug geyiğine servera bakayım dedim da there is some problem with origin diyor kardeeş

Client nedir ? Full update yapman gerek yada hangi clientlar olduğunu söyleyin ben onlara açayim
eski clientlara açıp hack olayarını rahat bırakmak istemiyorum :)
Mesaj tarihi:
Artariel said:

aos, trammel ve insurance aşırı gay bee uodaki hardcore konsepte yakışmıyor

Ayrıca TA2 Server Sanane. inc. ten gelen biri olarak yok öyle runuo muş 50 bintane hesapla damage hesabıymış filan mış pehh... gereksizşeyler

UO Dediğin skill olcak ona kascan canavar olcan olay bu :)

Ek olarak sadece silahlar ve monsterlarda GFX olarak değişiklikler olacak oda gözünüze değişik şeyler gelsin diye.

Ayrıca girip oynadıkça istediğiniz herşeyi yapabilir durumdayız şu olsun bu olsun diyin yapalım.
Serverin bir amacı veya herhangi bir düzeni yok. Bunları siz belirleyeceksiniz.
Mesaj tarihi:
Oha, Challange Accepted.

Yazdığım muhteşem makrolarla ağız burun kırıcam.

Bir de diğer sayfalara bakmadım. Serverın geleceği nedir, 2 hafta sonra kapanacaksa uğraşmayalım mining'le.
  • Yeni Oluştur...