Cacik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Zaten birsürü sunucu açılıyor sürekli kapanıyor 1-2 ay içinde, Sequo sponsor olacağını belirtti , datacenterda dedicated makinamız olacak, kapanma gibi derdimiz olmayacak sonuç olarak. Geçen sene elimdeki sunucu 200 civarı online görmüştü , şu final dönemi bittikten sonra hem kafa rahat bir şekilde açılışı yaparız , hemde eski oyuncuları haberdar edip , yüksek bir pop yakalayabiliriz. wraine said: madem server açılacak, acaba newbie training ground olabilir mi serverda? bilmeyen arkadaşlar için de iyi olur. bir de skill cap 700 mü olacak göremedim ben Skill cap 700 evet, oyuna başlarken newbie center'da başlıyorsun, çıkmaya hazır hissettiğin an felucca'ya geçebiliyorsunuz. Newbie Training Area
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 newbie mekanı (td) oyunu öldüren bir şey zannımca
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Newbie center'da skilleri 100'e kadar geliştirebildiğin için çokta bir fark yaratmıyor , asıl zor kısmı 100-120 arası olduğu için.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 guide gibi bi şey yok mu oyun için ? asdf
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Saeros said: newbie mekanı (td) oyunu öldüren bir şey zannımca^ bırakın 50 sw 50 tacticle pvpye çıksın insanlar
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Akito said: guide gibi bi şey yok mu oyun için ? asdf var , sunucu açılırken eklerim siteye
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Cacik said: Newbie center'da skilleri 100'e kadar geliştirebildiğin için çokta bir fark yaratmıyor , asıl zor kısmı 100-120 arası olduğu için. kötü bi sebeplendirme olmuş bu madem öyle direk 100'den başlasın skill'ler, nasılsa zor kısmı 100-120 arasıymış :> bırakın herkes kendi imkanlarıyla kassın etsin, aramızda yeni başlayacaklar var onlar da mal mal gezinmenin tadını çıkartsınlar yapay bi skill geliştirme alanına tıkılmak yerine
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 newbie center olmasa millet yine dışarda makroyla kasacak bir şey değişmeyecek. dağ taş dolaşıyım skill kasıyım eskide kaldı malesef. Anca en başta 1er karakter öyle kasılır sonra yine makro
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Bana kalsa bende T2A tadında olsun isterim, ancak genel oyuncu populasyonu newbie center istiyor, özellikle tamer karakterler için. Olmadı bi anket yaparız açılmadan önce , ona göre hareket ederiz.
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 aos runuo olsun. şper çabuk bayıyor. en azından delice item kasarız, lrc set dizeyim, champion yapayım, champion basayım, 70 resist set yapayım, fcr fc yüsük bilezik bulayım, artifact kovalayım derken yapacak çok daha fazla şey oluyor. pvp kısmı hepten zevkli şpere göre. atak ver kovala değil en azından. ayrıca warrior oynamayı seven adam olarak şperden oldum olası tiksindim. mage veya warlock olacaksın gerisi her sistemde yalan dolan. archeri konusuna hiç girmiyorum. o yüzden aos olsun oyuna doyalım.
cantug Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Hmm buna hemen bir rakip sever açmalı :) Sphere açıyoruz beyler herşey snn based... Yani Hiç bişi yok ! herşey Default. miss gibi Jong u da başına koydukmu tammdır...
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 sphere olmicaksa hiç kasmayın ya.geçen seferde millet istemediği halde öyle açtılar.boşuna zamanınıza paranıza yazık ha pati harici de doldururum ben serverı boş kalmaz diyorsanız tamam. yok powerscroll bulma derdi yok item bulma derken bi yarış haline girmek durumunda bırakıyor oyun seni. yapcagımız 2 pvp.kimse oturup kasmıcak yine.1 hafta sonra 3 online olursa iyidir sdfs 10 sene önce olsa tamam da kimse oturup uo ya o kadar zaman harcamaz bu saaten sonra
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mevcut sunucu aos zaten, büyüleride düzgün bir şekilde ayarlı , üzerinde uzun süre çalışmıştım.
Akito Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 ya server açılınca konulursa guide geride kalırım ben. öncesinde öğrenmem gerek asdf ayrıca newbie alanı bana da kötü geldi, kasarken pvp yapabileceğimiz yerlerde olalım, korkalım bi şeylerle uğraşırken.
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 runuo'da ps derdi olduğu içince bol bol pvp oluyor zaten.
Red Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 düzenli oynayanlar için diyorsan evet ama pati komünütü olarak uo oynadık ztn zamanında yeterince en son patiuo da da aynı şeyler oldu.keşke sphere olsaydı dedik.çünkü millet detaylı item ve ps yarışına girmek istemiyor aksam girsin iki aksiyon yapsın istiyor. serverda 10 kişi olsa millet bi dungeonda item kasma derdinde oluyordu.adam göremiyordun.sonra yavaş yavaş bitti zaten. işte o ara 2 eğlenceli champ yaptıgımızla kaldık.
screwy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 sunucu 17 si ve sonrasında acılsın da akayım ilk akanlardan olayım
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 pvp için oynayan adam run uo oynar zaten. şperin pvp si pvp değil.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 abi o zaman full charlar verilsin herkese kafasına göre bi arena yapılsın 2v2 3v3 turnuva olayına girilsin direk olay pvp ise
screwy Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 benim icin olay tamer ve miner. aos ta miner bayık sphere da tamer. neye destek cıksam bilemedim :P
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 13, 2013 e mesele pve ise yine runuo oynanır minor-major artifact sistemi var, housing için yığınla yeni item var, tailoring-bs için yığınla item var
Öne çıkan mesajlar