Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 razor'da force resolution gibi bi özellik var ama serverdan aldığın bilgi zaten en fazla 800x600 olduğu için 800x600 dışındaki alanlar grileşiyor silik silik gözüküyor. gerçi dün derin tartışmalardan sonra 900x700'de oynanabileceğine kanaat getirdik, ben öyle oynuyorum şu an ama 23" monitörde thumbnail gibi olur gene de yapıcak bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 en güzeli koca götlü 17" bi monitör almak, hem nostalji duygusunu da körükler mis gibi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 ben 1024x768 oynuyorum koselerde siyahlık oluyo ama en azından goz doktoru masrafımı kısmıs oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 1100 e 700de rahat oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 DoruK said: en son oynadığımda 23 inç monitörün sol üst köşesinde thumbnail olarak açılıyordu oyun çözünürlüğü en yükseğe ayarlamama rağmen (hüsnü arif) hala öyle mi yoksa adam gibi çözünürlüklerle oynanabiliyor mu? Enhanced Client ta oluyor full ama iğrenç ötesi resmen clasic ten daha berbat grafikleri :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abicim razorda resolution ayarlanıyor üstelik mevcut pikselleri büyütmüyor, görüş alanını genişletiyor gayetç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 yok, max olabilicek resten sonra koseler bozuluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 evet köşeler sıçıyor o yuzden ekranın ortasına kare bi çözünürlük koymak en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 aquila said: yok, max olabilicek resten sonra koseler bozuluyo. ben 1100 e 700de bozulmadan oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 88.255.195.202 port 2593 , beta olarak birkaç saat deneme amaçlı açtım , isteyen gelebilir. (beta olduğu için , skill , stat ve supply stone'lar mevcut.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 degisik neler olucak ondan bahset. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Cacik said: Sunucunun eski forumlardan bazı özelliklerin yazılarını buldum Genel Özellikler Merhabalar, Beta kodları yollanmaya başlanmıştır. Sunucuda ilk amacımız t2a günlerini yaşatmak amacıyla insanları malasdan çıkarmanın bir yolunu bulup Britain ve diğer Felucca şehirlerini canlandırmaktı.Bu amaçla Britain'e insanları teşvik etmek amacıyla sistemlerimizi buna göre hazırladık. Skill Gain Sistemi : Garanti gain sisteminin ultimadaki şans faktörünü öldürdüğünü düşünerek yetenekleri kademeli olarak zorlaşıcak şekilde ayarladık. Tailoring ve Blacksmith skill ekstra zorlaştırıldı. Harita skill gain oranı bonusları : Britain'de skill kastığınız takdirde %25 Felucca haritasında %10 bonus kazanıcaksınız. Malas'da kastığınız takdirde skill gain -%25 azalıcaktır. GÖRÜNTÜLER : Britain East Market Alanına dönüştürülmüştür. Şehir içindeki evler craft oyunculara aylık kiralanabilicektir. Ay bitiminde bankanızda kira ücreti bulunduğu takdirde yenilenecektir. Britain East için moongate' lere 2.Britain butonu eklenmiştir. GÖRÜNTÜLER : Newbie Center bulunmayacaktır. Britain yukarı mage shop yanındaki stableda eğitim atlarını arkasındaki binada eğitim yaratıklarını bulabilirsiniz. GÖRÜNTÜLER : BOD Sistemi Bod aktarma aktifdir ancak 115'den yüksek skilliniz olduğu takdirde sistemi kullanabileceksiniz. Sunucu toplistinden oyuncuların bod sayılarını görebilirsiniz. Programlarla aktarmayı engellemek amacıyla ekrandaki kodu girmeden aktarma yapılamayacaktır. Bod'ları yeteneğinize göre oran yükselerek alıcaksınız. Para ödülleri düşürülmüştür. GÖRÜNTÜLER : Rare binekler belirli yerlerde uzun aralıklarla çıkacaktır. Doom 1.ayda açılacaktır. Client sınırı 3 olarak kararlaştırılmıştır. Diğer özellikler diğer konudakilerle aynıdır. BETA kodları yollanmaya başlanmıştır mail adreslerinizi kontrol ediniz. Britain Market Alanı Merhaba arkadaşlar, Britain East Market District projemizi hayata geçirmeye başlıyoruz, Sunucu duyurulurken bahsettiğimiz özelliklerden biri şehir içindeki evleri oyunculara kiralayacağımızdı, hem Lunayı Britain'e taşıma işlemini gerçekleştirecek, hemde sunucuda ekonomiyi ve ticareti güçlendireceğiz. Britain East'e henüz yapımı tamamlanmadı ancak, Luna gibi birçok vendorun olduğu , aradığınız herşeyi bulabileceğiniz bir bina inşa edilecektir. Bu alanın etrafındaki evler şuandan itibaren kiralanabilir sistemi kapsamına girmiştir. Evlerin yanındaki banka tabelası şeklindeki tabelaya tıklayıp kiralayabilirsiniz. Kiralar peşin olarak bankanızdan çekilip , ay sonunda bankanızda gene aynı miktar olduğu takdirde kiracı olarak devam edersiniz. Aksi takdirde ev üzerinizden düşecektir ve eşyalarınız silinecektir. Bu kiralar üzerinde ay bitiminde zam yapma hakkını bir hafta önceden bildirmek şartı ile kendimde saklı tutuyorum. Evleri normal ev sistemi nasılsa aynı şekilde kullanabilirsiniz.(Customize house hariç) Eşyalarınızı locklayabilir, secure edebilir , kasa koyabilir, kapıların access levellarını değiştirebilirsiniz Evler public durumda olacaktır ve mavi karakterler tarafından satın alınabilecektir. Aylık kiranızı çıkarabilmek için başka oyunculara vendor koyması için kiralıyabilirsiniz, ticaret zekanızı konuşturup kar bile edebilirsiniz. Evinizin içinde "check house rent" yazarak, kira ödeme gününe ne kadar kaldığını öğrenebilirsiniz. Not: Evler kiralandıktan sonra içindeki vendorlar silinecektir. Dark Father (Artifact) Sistemi Beta sürecinde kullanılması amacıyla bazı sistemler eklenmiştir.DF Sistemi test amacıyla eklenmiştir [Df komutunu kullanarak ulaşılabilirLoot Sistemi Itemler 2dk'lığına sadece sizin tarafınızdan lootlanabilir olacaktır. Henüz sunucu açılışında eklenip eklenmiyeceği kesinleşmesede, Beta'da kullanılmak üzere newbie center hazırlanmıştır. Görüntüler :Ayrıca betada bildirilen sorunlar üzerinde çalışmalar devam etmektedir. Champion , spy koruma vs Champion Power Scroll oranları : Barracoon : 120 : %2 115 : %8 110 : %90 Lord Oaks : 120 : %35 115 : %60 110 : %5 Diğerleri : 120 : %15 115 : %40 110 : %45 Champion Skull'ları biriktirme yapılmasını engellemek amacıyla 30 gün içinde kullanılmaz ise silinecektir. -Hide iken otomatik stealth olamama sorunu düzeltildi. -Pet'lerin çabuk loyalty kaybetmesi sorunu düzeltildi. -Void spawnları eklendi. -Blood dungeon , blood elemental spawnları arttırıldı. -Bazı eksik spawnlar eklendi. Restart'tan sonra aktif olacaklar : -100'den sonraki skill gain oranları zorlaştırılmıştır. [ph yazıp gain bildirimini açtıktan sonra , skill kastığınızda ekranın sol altında gain kazanım yüzdeleriniz gözükecektir. -Bandaj süresi algoritması değiştirilip 11-((dex)/20) ye geçilmiştir. Runic Değerleri http://www.uo.com/ageofshadows/feature_magicitem_runic.html AOS 'a göre ayarlıdır , ekstra olarak, Valorite Runic Hammer min-max Intensity %50-100'den %60-100'e Barbed Runic Sewing Kit min-max Intensity %40-100'den %50-100'e çıkarılmıştır. Champion devamı Yetenek Alım Hızları : Garanti Gain Sistemi tarzı bir sistemin aksine, Ultima Online 'da eskiyi yaşatma ilkemize istinaden şans bazlı sistem getirilmiştir. Oyuna girdiğiniz andan itibaren [ph yazarak skill gain yüzde bildirimlerini açabilirsiniz. said: Yetenek Şans % 00-60 Şans % 60 60-70 Şans % 40 70-80 Şans % 30 80-90 Şans % 20 90-100 Şans % 2 100-110 Şans % 1 110-120 Şans % 0.5 Bu rakamlara şehir bonusları eklenmemiştir. Britain'de yetenek geliştirirseniz %25 Felucca haritasında %10 daha yüksek şans elde edebilirsiniz.Malasda gain cezası vardır, %25 daha düşük şans elde edersiniz.Not: Açılışa kadar bu oranlarda değişim yapılabilir, böyle bir durumda liste güncellenecektir. Champion Koruma Sistemi: Champion olan Dungeonlarda koruma sistemi aktifdir, Sistem ölü olarak yaratıklar ve champion skull'lar dahil party'nizdeki ve guildinizdeki oyuncular dışında hiçbirşey görememenizi sağlar Ölü iken görünüm: Message of the Day ( MOTD ) Sunucu ile ilgili yenilikleri , haberleri , ve duyuruları takip edebileceğiniz in-game bir bölüm eklenmiştir. Oyunda başında [ kullanmadan motd yazarak ulaşabilirsiniz. Diğer Güncellemeler -Isim Koruma Sistemi aktifdir. -Silah hit fireball , magic arrow vb. damage'leri düşürüldü. -Bod reward'ları Runuo normallerine göre Blacksmith'de 1/2 Tailoring'de 1/3 oranında düşürülmüştür. -Item STR bonusu birim başına 1.5 hp olarak ayarlanmıştır. Rare'lar ilshenarda 5-7 gün arasında belirli yerlerde çıkacaktır, Spawnlar yerleştirildiğinde yer ve görüntüleri belirtilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraine Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 northwind i seçtikten sonra connectingde kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Server kapali sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 giren var , tekrar denermisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 razor ile bağlanıp , patch client encryption yapıyorsunuz değilmi, client'inde 6.0.1.10 olması gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Dedigin gibi yapiyorum, northwindi gordum server listte ama ilerisine gecemiyorum kitleniyor. edit: Simdi de karakter yaratmaya kadar geldim, entering brit`te kaldi. Acip kapadim, karakter yaratilmis ama brite giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 kac kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 diyorumki uoforever tarzı birşey yapsam mı , daha mı güzel olur, insure u kaldırıp , eskisi gibi loot olayı dönse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 gerçi adamlar reneissance diyor ama pre-cast var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 precast ultimanın her sürümünde vardı. sphere kafasına göre precastı kaldırdı, line of sightı her bloklayan nesneler için engel kıldı falan. çok aptal bi emulatör sphere aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 eyvah ya renk renk binekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 onu görünce zaten oyunu sildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 exeloriada oynayan var sanırım forumdan tek bi yerde buluşsak ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar