Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pragdan döndüüm

Chemical

Öne çıkan mesajlar

yanlız şaka falan prag süper memlekettir.
karlovy vary'ye de gitmeniz önerilir.bide becherovka içmeniz önerilir.

ama tabi reşit olmadan budweiser biralarının, dünyanın en güzel mankenlerinin memleketine gitmek ne kadar akıllıca bilmem.

ben sizin yerinizde olsam 19'umu beklerim.[signature][hline]Mazhar Alanson - Cem Yılmaz:
Bir Zamanlar Fıtınalar Estirirdim.
Sosyal ağlarda paylaş

ahehe valla bira sevmem onun yerine sürekli sıcak şarap olayına girdim şahane bişi lan sıcak şarap hemende kafa yapıyo sıcak olduu için aynı hızdada ayılılıyosun[signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Sosyal ağlarda paylaş

ruble diilki paraları onnarın kron?

"Shezka Republica'nın hatunları 1.90 boyunda olup buzzzzzzz gibi olurlar." bilemicem ehe

"Bütün vatandaşlarda asık suratlıdır."
kendileri arasında süper geyikler çeviriyorlar ama size öyle diil garsonları çok ünlü zaten asık suratlı olmalarıyla

"Şehir güzeldir." güzel değil manyak bişi be tarihi eser desen içinde dolaşabiliyorsun hani topkapıda dolaşırken bisürü şey vardır hiçbi yere dokunamassın falan filan burada topkapının içinde yemek falan yiyorsun zaten tarihi eşyaları sabitliyorlar falan enteresan şeyler yapıyorlar camekana atıyolar:) tam uo

"Cross-bow almadıysan çok ağlarsın, çok ucuzdur çünkü orda o tip olaylar.Bi kaç rubleye alırdın."

valla 4000 kron ve 7000 kron a vardı 10k kron a da avcı dükkanlarında satıyorlarda ucuz göremedim çok ayrılmadık turistik yerlerden crossbowlar pahalıydı

ayrıca gümrükten crossbow geçirmek kesinlikle yasak:([signature][hline]The original chemical posts are all copyrigted by Chemical post factory and mixing, touching, looking, distprpuvs vs vese vese hadi daalın lan okumayın böyle şeyleri...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...