screwy Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sukrucum hemen topic ac yok diye. orda sevgini gosterelim simdi burdan zor olur. =)
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Sabah namazı vakti açık olan bar mı var tr de ?
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Masakari said: Sabah namazı vakti açık olan bar mı var tr de ? hayat ozeti 14 yasina kadar istanbul 14-14.5 ankara 14.5-15 new york 15-15.5 isvicre yatili okul 15.5-17.5 almanya lubeck
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 incdarkness said: sansurledim zaten hayir konusmasina kendide dikkat etsin o zaman vay akü üzüldüm şimdi. kusura bakma kardeş. metni okumadım ama maksimum 1 bilemedin 1.5 yıl sonra kendine bakıp "bu ne amk" diceksin bunun tek yolu zaman + biraz içki. tabi içip kızı aramadığın taktirde.
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 hamsilipilav said: incdarkness said: sansurledim zaten hayir konusmasina kendide dikkat etsin o zaman vay akü üzüldüm şimdi. kusura bakma kardeş. metni okumadım ama maksimum 1 bilemedin 1.5 yıl sonra kendine bakıp "bu ne amk" diceksin bunun tek yolu zaman + biraz içki. tabi içip kızı aramadığın taktirde. abi sorun da o kizla 6 aydir gorusmedik nerdeyse her ictigimde ariyorum kizi evinin ordaki otobus duragini biliyorum her apartmandaki her daireye bakmistim zamaninda hangisinde oturuyo diye bulamamistim KIZ AYNISINI YAPMIS dusun abi kiz benim otobus duragini biliyo orda heryeri aramis sonra eski okula gidip telefon numarasini aldim 6 ay once babamdan muhtesem saka kizin telefon numarasini silmis bende gittim adamin bacagina tekme attim biraz sert olmustu ama hakketti 6 ay sonra barda goruyorum Kiz sariliyo (life sux diyo direk sonra niye diyince maybe us diyo ve olay orda kopuyo ben agliyarak disari falan filan derken rest of story yazdim zaten)
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu kiza asikken tabi iliskim oldu ama hep uzun sureli tutmaya calistim hep bitirdim her seferinde agladim insanlar bilmiyodu sebebini sebebi benim jasmin i unutamamam ...
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ben anlamadım siz neden sevişmiyorsunuz şimdi. kesecek kedi mi bulamadınız.
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 1.5 yil onceki fotosu buda ben 1.5 yil once buda simdi
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ren said: ben anlamadım siz neden sevişmiyorsunuz şimdi. kesecek kedi mi bulamadınız. sorunda o hic bi sorun yokken 50bin tane sorun olmasi nasil desem kiz beni uzmek istemiyomus vede anladigim kadari ile tam guvenemiyor ayrica ayin yok abi kiz satanist degil zaten yada olabilir hic konusmadik oyle genelde bir araya geldigimizde ya sariliyoruz yada birbirimize bakiyoruz oyle mal gibi saatlerce iste son olarakta opusme
calimero Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 haha fotolar nasıl arşivlendi belli değil... rule 1: never post photos on paticik..
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 calimero said: haha fotolar nasıl arşivlendi belli değil... rule 1: never post photos on paticik.. pati op gelmis gecmis en guzel forum
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 aquila said: hd foto yok mu? kiz mi ben mi? kizin yok yani genel olarak fotograf cekmedim sebebi ise zaten her dakka gozume geliyodu ayni zamanda her dakka fotograflarina bakmiyim diye zaten boka sariyorum kizi gorunce bi bu 2si var pcde foto olarak kizdan
chrome Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Eger bu troll degilse inc 3 yil sonra yazacagim sosyoloji bitirme tezimde bu konuyu kaynak olarak kullanacagim haberin olsun. Iu uzaktan egitim sosyolojiye basvurdum da :)
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Red said: dafuq sunrise avenue - welcome to my life
Ren Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 sinan onu bırak da bize nasıl hem anti inci sözlük hem de inci sözlük fanı olabiliyorsun bunu açıkla
incdarkness Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Ren said: sinan onu bırak da bize nasıl hem anti inci sözlük hem de inci sözlük fanı olabiliyorsun bunu açıkla inci sozluke en son 5 yil once girmistim anti inci sozluk falan da bilmiyorum hic dusunmedim oylemiyim diye
Fin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 5 yıl önce incisozluktekiler okuma yazmayı yeni sökmüştü sallama
Öne çıkan mesajlar