Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

banlandım (paticikten değil)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir forum'da türklerle ilgili dedikodular dönüyordu. üye olup sizi bilgilendireyim diyip sordukları soruların doğrusunu anlattım. banladılar. lol
Mesaj tarihi:
ahaha aşırı ırkçıların forumundan kovulmuşsun buna üzülüyorsun bi de. bunu achievement olarak taşıman lazım.

hatta bence buraya inci sözlük saldırı düzenleyip "is adolf hitler's real father a nigger ?" diye topic açmalı.
Mesaj tarihi:
he ya adamlar çok mal, biraz bilgilendireyim garibanları dedim. yukardan bi el ipimi çekti biz onları bu mal halleriyle seviyoruz dedi adeta.
Mesaj tarihi:
ermenilere de white denmiş. olm o değilde white nedir lan. dünyanın en yalan olayı şu aryan işi ya ahaha mal ötesi bu adamlar yemin ediyorum. bu kadar sonradan çıkan ve yapma bir ideoloji olamaz
Mesaj tarihi:
white proud ne demek lan. abi ne enteresan dünyalar dönüyor dışarıda ya. adam beyaz olduğu için gurur duyuyor, üşenmeden site falan açıyor, bunun propagandasını yapıyor. yıl 2013.

şaka gibi.
Mesaj tarihi:
Beyaz olmanın neyi iyi lan? Güneşte fazla kalamazsın, 2 gün tshirt giysen tüm yaz amele kollarla gezersin. Ensen yanar sıfır yaka tshirt izi kalır.

Yanmadan önce ilk kez denize girerken 5 km öteden farkedilirsin yaldır yaldır beyaz parlarsın.
  • Yeni Oluştur...