Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Yeri bura mı bilmiyorum da bizim arkadaşa bi proje geldi bitirmesiyle ilgili bu gece açması lazım ama proje yeni sürümde yapılmış açmıyor bizimkinin ki.Uyumlu hale getirmenin yolu var mı veya aranızda autovad olan varsa internete yüklesek uyumlu hale getirebilir mi ? Bilmiyorum yapılıyor mu da olursa çok süper olur yoksa baştan yeni autocad i indirmek gerekecek bütün gece gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 yeni sürümlü biri açıp eski sürümde kaydedecek işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 kaçta yapılmış? size kaç lazım? yıllar uyuyorsa yapıverem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 draftsight indirin.. çabu yapın bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 2012 de yapılmış 2011 lazım.zipzip çim teşekkür ederim ad3m chatten yardım etti.Eğer yapamazsam sana ö.m. yoluyla ulaşırım. @spark zaten onu soruyorum bende.Office mantığıyla sordum oluyor mu bilmiyorum ama oluyorsa yapabilecek var mı diye.Soru buydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 2010 var bende yea. olmazsa anca yarın yaparım ofiste.o da geç olur herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Olsun senin çükün sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Autocad yaşıyor mu ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 draftsight!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 hellban dasaaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 beyler, şu programı her kullananın default olarak 2004 formatında kaydetme ayarını yapmasını sağlayın lütfen. kimse zorluk çekmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Rotweiler said: hellban dasaaa :D DRAFTSIIIIIIIIIIIIIIIGHT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar