paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Selam, C: sistem D: photo E: download F: stok D kısmı yetersiz kaldığı için E bölümünü boşalttım. Fakat D'nin içerisindekilere dokunmadan E'i ona nasıl katarım bilemedim : Bu işi yapacak bir şey var mı? %100 güvenli şekilde yapmalı! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 içindekiler gider D'nin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Norton PartitionMagic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Selam, Kullandigin vindoz cok eski degilse sunun ise yaramasi lazim; Bilgisayarim'a sag tik, ordan Yonet, ordan Disk'le alakali kisim. Karsina gelen yerden E surucusunu bul, sonra o partition'i ucur. Sonra D surucusunu secip buyut. Extend ya da shrink ederken dosya kaybi olmamasi lazim ama sen yine de bi kontrol et ya da uyari mesajlarini okumadan gecme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 filesystemler ne ? ayni fiziksel disk uzerinde mi d ve e? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Selam, Sistem windows 7 Partionlar aynı disk üstünde. Hepsi NTFS. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Selam, Fistan said: içindekiler gider D'nin Teknoloji ilerledi, o kadar karamsar değilim ama nasıl yapılabileceği hakkında ne ufak bilgim yok :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 diskpart /extend yaparak halledersin. edit: http://support.microsoft.com/kb/300415 said: extend [size=n][noerr] Use the extend command to cause the current in-focus volume to be extended into contiguous unallocated space. The unallocated space must follow (it must be of higher sector offset than) the in-focus partition. The intended use of this command is to grow an existing basic data partition into newly created space on an extended hardware Raid logical unit number (LUN). If the partition had been previously formatted with the NTFS file system, the file system is automatically extended to occupy the larger partition, and data loss does not occur. If the partition had been previously formatted with any file system format other than NTFS, the command is unsuccessful and does not change the partition. Diskpart blocks the extension of only the current system or boot partition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 GUI'yi es gecip end-user'a diskpart onermek artislik degil de nedir simdi? Duduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 en son 2 sene once birisi sormustu fonksiyonlari tam ayni degildi aradim kendi mesajimi da bulamadim. extend islemiyle alakali sorunlari vardi diskmanagement in o zmnlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Selam, Çok sağol; acayip işime yaradı :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 benzer bişey sorucam. kullandığım programların templeri vs direkt c den yediği için (bazılarında farklı bi partitionı ayarlayamıyorum bu iş için) c: sürücüsünün boyutunu arttırmak istiyorum. fakat e: sürücümde de bişeyler var. e: ve c: deki verilere hiç dokunmadan e: nin boyutunu değiştirip c: yi büyültebilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Direkt yapamiyorsun zira partition'in basladigi yer sabit. Gerci seni yormadan tasiyan program vardir belki ama ben denk gelmedim simdiye kadar. Soyle yapabilirsin ama; 1 - E'yi shrink edersin minimum boyutuna. 2 - E'nin imajini alirsin. 3 - E'yi silersin partition olarak. 4 - C'yi extend edersin 5 - En son imajini sildigin kucultulmus E ile ayni boyutta bir disk yaratirsin 6 - E icin aldigin imaji yeni yarattigin disk'e restore edersin. Uzun ve karisik gibi gorunuyor okuyunca ama disk hizina bagli olarak gayet cabukca halledilebilecek bir is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 ben geçen gün windows olan yeri taşımak sonra extend etmek zorunda kaldım (diskin sonuna gelmişti artık), o partition'ın boot sectorleri öldü, ki normal bir şey, sonra boot'u mbr'yi düzelttim falan ama bir daha düzelmedi, chkdsk bir sürü hata buldu falan. sonuç: backup+reinstall. taşıma olayına çok da güvenmeyin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 WIndows'un extend/shrink olayi logical olup olmadigina bagli degil mi? Degilse nasil yapiyorlar sistemi disklerin ikisini de unmount etmeden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueDreams Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Dolu diskte ufaltma yapip cikan alan c ye atabilirsin ama cok büyük bi alan cikaramiyor windows. Harici bi disk bulsan daha saglikli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar