Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Evde bunu yapayim diyorum ama kablosuz baglanan makine ile performans alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Çok kasar bence ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Evdeki network'une + ne icin kullanacagina bakar. VM'in ana disk'i olsun dersen sikinti, yok film falan depolayayim dersen 300mbit'lik bi network is gorur zira 8-10mb/sn gibi bir hiz sagliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Oyun ve programlari yuklemek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Network storage'i fiber ile baglamicaksan -ki baglamicaksin- baya gereksiz bi ugras olur abi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 beyhude fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Macbook Air olduğundan alet HD'den kazanayım diyordum ben de. USB 3.0 ile devam o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 time capsule al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2013 IBM System Storage DS3400 Bunu kullanıyorum ben şirkette vmdisk olarak. 10k rpm 300GB'lık 12 disk var raid5. Ha bir de dual 4gbps fiberoptic controller lazım da macbook air üzerinde portları olabileceğine ihtimal vermiyorum. ... Fanteziye gerek yok Gerge. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar