Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 öeh :tdown:..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 iğrençliklerini kıza dök evet orta okulda ilk defa aşık olduum kızın burnunda burun kılalrıyla birleşmiş aşşa sarkan bi sümük gördüüm gün ona olan tüm duyguları bitmişti adıda pelindi kzın pelin sonra benim bi kankamla çıktı şimdi çok çirkin bi kız[signature][hline]belediye otobüsünde uykumdan rüyalarımdan ayrılıp kapıya baktıımda inmem gereken durağa geldiimi görüp kapıya koştum ama sırt cantamı düzletene kadar dur düğmesine basmayı unuttuumdan 2 km falza yürüdüm,şofeend rica edemedim durak dışında indirsin die... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 hdshdsasasahajhdsfg.. irençleşiyoruz partisi düzenleyelim madem ahah :-)[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 icq msn falan varsa gel dersleşelim :) bende de benzeri duygular ve durumlar mevcut edit: msn varmış :) şimdi gördüm [Bu mesaj 26ee140 tarafından 17 Kasım 2004 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 gel msn : [email protected][signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sizin bu ergenlik bunalimlarinizi biz ne yapacaz ya :P[signature][hline]msn:[email protected] icq:295941103 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 benim yaş oldu 20 :P[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 insan hissettiği yaştadır işte. :p[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Bellow, 17 Kasım 2004 16:11 tarihinde demiş ki: Ya ühühüü dövceksiniz ama içimi birine dökmem lazım :( Bir kız var :P Tamam vuramyın acıyoooo Bir kız var , onu her gördüğümde içimde bir ısınma oluyor, kalbim daha hızlı atmaya başlıyor, ve saçmalıyorum, dilin dolanıyor ühühühüh aşık mı oluyorum ya :( kızda hanım hanımcık bişi zil çaldı bu kadar yeter :( çmdakkk not : kusura bakmayın böyle bir pg açmak istemezdim amaa dayanamıyorumm kızla konusacaksın olm ask icinde kalırsa insana çok acı veriyo bu bilimsel olarakta kanıtlanmış bişey.[signature][hline]Arsen Manson[B-D] Guildmaster Of Black Dragons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 adamın içini açıp bakmışlar yanık mı çıkmış, nasıl kanıtlıyolar?[signature][hline]a soulful song, that would not stay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar