BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yok içimde üstümde bişiler çıplağım[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Absolut, 17 Kasım 2004 16:20 tarihinde demiş ki: Özlediğim hisler :) Değerini iyi bilin o hislerin. aman tanrım evlilik yoksa aşkı öldürüyor mu? :p[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 17 Kasım 2004 17:32 tarihinde değiştirilmiştir]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Yok canım artık daha neler *!Kahkaha atar*[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 dua et "gay pati" titleı atılmasın sana :D altına da gay bi bonzi buddy :)[signature][hline]Guitarist Dark Elf Commander ------------ Blackice, 19 Ağustos 2004 03:57'da demiş ki: OHA PUHUAHEAHAH osurugumdan annem uyanmış Hehahaehah osurdum kapı açıldı direk noluyo olm diyo bi de bılı zort diye çıktı EHeah
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 pauhauahua o zaman sonum olur asdasd gay bonzi buddy zuahauhauah :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Euehuehue :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
nuki Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 bellow zaten albümünde kızları sıralamışsın sevgilim diye. sonra aşık mı oluyom diyon ula ayıptır bu kaçıncısı birazını bizede bırak :-D[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek. [Bu mesaj nuki tarafından 17 Kasım 2004 18:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 elizabeth e merhaba deme vakti geldi...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 [signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Aahaha wesıkalık :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
nuki Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aaaaa resmimi internete koymuşlar :-o[signature][hline]Savaşmadan önce ölmeyi bilmek, ölmeden önce cesur olmak gerek.
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 okumadan cvp veriorum: aşıksın sen arkadaş ![signature][hline]Bornozlu Canavar
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Gercekte de Hypograniljus hastalıgı war mı..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 sadece sanal forumlarda var[signature][hline] Ya ya ya coco jamboo Ya ya yeah
Sensible Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Bellow sende yüksek seviyede denyoluk hastalığı var. Bu hislerin anlamı bu. Yakında geçer.[signature][hline]Zegard 50 Animist/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young
Suark Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Valla farsçada İyi olgun armut;Grönlandcada Buz prezervatifi demek..Sadece bu iki bildiğimden diğerlerini bilmiyorum.[signature][hline] Kendercik, 08 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: Metroseksüel kelimesini ilk duyduğumda aklıma İstanbul metrosunun tuvaletlerinde sevişen eşcinsel oğlanlar gelmişti. -------------------------------------------- Batilc, 14 Kasım 2004 22:20 tarihinde demiş ki: No Command!
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 aşığım leyn :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
geffen Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Sistemin adamı olma yolundasın.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh
Norton_Antor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yo madafaka[signature][hline] -oğlum saçını kestir toka takacak kadar uzamış -hocam okul kurallarına uyuyorum ama.yönetmeliğe göre ensenin açık olması ve saçın kulak memesini geçmemesi gerekiyor.yan istersem neslihan yargıcı gibi tepeye kadar kule yapabilirm -e peki son projem:tüm sevgililerine şarkı yazan adam.ancak şarkı aynı sadece isim bölümünü değiştiriyor o kadar progresifim ki anlatamam
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Bellow, 17 Kasım 2004 19:57 tarihinde demiş ki: En geyiq fantaziniz ne ? Benimki Bi kız götümdeki kılları keserken böylee *!ZORTTTTT* diye osuruk kızın suratına yeşil bok tanelerinin yapışması . süfer olurdu hahaha said: Bellow, 17 Kasım 2004 20:11 tarihinde demiş ki: eee o yüzdenn garbage ye açtık :D aşık olunca çok geyiq oluyom yaklaşılmıyor :D hmmssz..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yaa abi ben bunu garbage ye açtım buraya gelmesin yaa ben AŞIK olunca iğrenç şeyler yazmazsammm rahatlayamıyorum :([signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Maedhros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Bellow, 17 Kasım 2004 20:24 tarihinde demiş ki: Tamam o zaman istekler için geyiq yazayım bir tane de :D Bugün tuvalete girdim abi zıçıyorum böyle zıçarkende izliyorum bok gitti böyle uzadı uzadı suya bi düştü pırıııkk diye bi ses çıktı sonra birde osuruyodum bide gülme tuttu. Tuvalette ama ne öldüm ya :D ARgH!! İrenç şeyler yazınca düzeliyomusun ne alaka yahu?[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 eet ne kadar saçmalarsam o kadar iyi oluyorum :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 said: Bellow, 17 Kasım 2004 20:26 tarihinde demiş ki: ben AŞIK olunca iğrenç şeyler yazmazsammm rahatlayamıyorum :( kurşun kalem ve kağıt kullan mümkünse, hepimiz için daha hayırlı olacak. :)[signature][hline]a soulful song, that would not stay.
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 yaa ben ne güsel garbage ye yazmıştım buraya taşıdılar benim suçum yok vala :D[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b]
Öne çıkan mesajlar