Phyx Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 cok buyukmus ya sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 katılıyorum ya, az küçük yapsalar süper olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 boyut iyide kıvrımlı olsa kenarlar biraz böle biraz tuğla gibi durmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Yeterince yorum yapılmış kasmayacam da, SONY den halen şüphesi olanlar, daha android yok iken W serisine ve Satio Aino serisine göz atsınlar. Evet, yazılım güncellemeleri geç geliyor ancak, adamlaar feedback ile iş yapıyorlar. Sadece android güncellemesi değil, kendi yazılımlarını da çok stabil güncellemelerle kusursuzlaştırıyorlar. Halen xperia x10 kullanıyorum. Bu ay da koreden xperia SL getirtiyorum. Bence beni bir 3 sene daha idare eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Selam, Ön ve arka tarafta kullanılan malzemenin darbe ve çizilmeye dayanımı nasıl acaba? Eğer Corning Glass falansa tam benim hanıma göre :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Ya benim sonyden suphem yok zaten sola alıcaktım note 2 alma fırsatım olmasaydı amma ve lakin note 2 yi elden çıkarıp şu aleti aldırıcak birşey göremedim pil ömrüm kısalıcak ekranım küçülücek karşılığında çözünürlüğüm artcak biraz malzeme kalitesi artıcak. lan sony şu aleti xmas döneminde çıkaraydında alaydık çok dengesiz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 gorilla glass değil ama sağlamdır ya artık öle pek kolay çizilen cam üretmiolar bide düşürünce hepsinde risk var o yüzden bir cover kullanmakta fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 uk said: Avrupa'da 18 Şubat'ta çıkabilirmiş http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z_might_arrive_in_europe_in_february-news-5320.php ok bunu alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 huawei tr ye geliyo galiba, onun da unibody ayni specte bi aleti var. ZTE Grand S . Bakarsiniz daha uygun fiyatli olur. Vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 paramecium said: Selam, Ön ve arka tarafta kullanılan malzemenin darbe ve çizilmeye dayanımı nasıl acaba? Eğer Corning Glass falansa tam benim hanıma göre :) Saygılar. dragontrail glass kullanıcaklarmış çok bilgi yok nette dragontrail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 gorilla class düsünce terse gelirse catlıo bir ihtimal coversız kullanınca bu belki o bakımdan daha iyidir birde 30dk su gecirmezliğide çok güzel bi olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 abi rakip iyi ki gorilla glass 3 çıkıyor ya da bunun için de olabilir http://www.engadget.com/2012/06/06/schott-claims-xensation-glass-is-toughest-tells-corning-to-come/ gorilla glass'tan %20 flexible diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Selam, Okey'e dördüncü yok mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Selam, Bir de mümkünse kamera lenslerine korumayı safir kristal yapsınlar :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 şimdi sen öyle diyince mantıklı geldi, şu anda ne kullanıyorlar acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 çok hoyrat kullanıma dayanıklı olmasını beklememek lazım bu aletler bence tamam illa belli standartlar olucak buda bence düşünce ekranının kırılmaması. eğer bunu çözerlerse sanırım buna en yakın iphone ki oda ekran boyunun küçük olmasının avantajı var. Yoksa milletin crash testleri epey iyi sonuç verio bu aletlerde mesela gorilla glass 2 kesinlikle anahtar ve bozuk para ile çizilmio. çok ters bir yerinde darbe almadıkça çatlamıo ekran ama bazende paramparça oluo çok nadirde olsa. o yüzden en temizi şık bi kılıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 abi ben telefonun ince-camsı görüntüde ve en önemsizi kılıfsız olmasını istiyorum belki. e adamlar benim için yapıyorlar. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 işte giderek o teknolojiye yaklaşıo adamlar benim dediğim olayın o boyutunu düşünen için yoksa zaten biraz dikkat edince kılıfsız korumasın kullamakta bir sorun yok cepte bozuk paralar anahtar çizmio zaten. e alet 30dk suda duruo. ince tek sorun köşeleri biraz çok köşeli :D onun dışında hoş alet. ama işte eğer biraz soru işareti kalırsa sağlamlık adına şık bir kılıfla onunda üstesinden gelinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 şurada iki dakika özel hissettirmedin!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2013 telefonu alınca hissedersin artık özel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Selam, Acaba kaç lira seviyesinden girer pazara : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 valla flagship olduğunu düşünürsek bence 1899'dan girer diye düşünüyorum o kadar olmasa bile gelişi bizimkiler o fiyatlara çekicektir. 1 ay sonrasında 1699 lara görmek mümkün olur herhlade. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 reampage said: çok hoyrat kullanıma dayanıklı olmasını beklememek lazım bu aletler bence tamam illa belli standartlar olucak buda bence düşünce ekranının kırılmaması. eğer bunu çözerlerse sanırım buna en yakın iphone ki oda ekran boyunun küçük olmasının avantajı var. Yoksa milletin crash testleri epey iyi sonuç verio bu aletlerde mesela gorilla glass 2 kesinlikle anahtar ve bozuk para ile çizilmio. çok ters bir yerinde darbe almadıkça çatlamıo ekran ama bazende paramparça oluo çok nadirde olsa. o yüzden en temizi şık bi kılıf ip57 standardına uygun demişler. ip57 fiziksel dayanıklık getirmiyo diye biliyorum (bakmak lazım gerçi) sadece su ve toz dayanıklılığı. Düşürmeye vs karşı bişey yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2013 yok kullandıkları ekranların oluo genelde gorilla glassın olduğu gibi misal. yoksa düşürünce kırılamaz garantisi vermio tabi adamlar ama genelde zor kırılan malzemeler. Ters bi tarafına gelirse çatlayabilio dikine felan gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar