Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yok memnunum ben boyle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 dahili hafıza ne kadarmış? umarım yine SD falan koymazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 said: 16GB dahili hafıza, microSD kart slotu, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://img.donanimhaber.com//images/haber/38760/xperia-z-gallery-03-1240x840-7ecd093f3b661a91374d8ea94bfa2806.png mor renk hoşmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Flassh said: said: 16GB dahili hafıza, microSD kart slotu, yine koymuş SD de. Neyse en azından 16GB daha yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sd neden kötü bence gayet kullanışlı sdler ha yavaş olabilir ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 sd olsun ya, sd siz telefona hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 alınabilir gibi görünüyor. biraz daha hafif olsaydı iyi olurdu. 146 gr sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 reampage said: sd neden kötü bence gayet kullanışlı sdler ha yavaş olabilir ama evet Xperia Z için sıkıntı yok gibi 16GB zaten yeterli sanki. Ama dahili hafıza yetersiz olunca SD onun yerini tutmuyor kesinlikle. Arc kullanıyorum. Zaman zaman hafıza sorunu yaşıyorum. Her app. ı SD ye kuramıyorsun. Alet yavaşlıyor. E sırf FB app 40mb neredeyse. Chrome kursan 40mb da o.. Bunlar zorluyor makineyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 dogru tabi up to 30mb diye sd aldım andorid telefonlar için felan diodu 10mb'ı geçemedi g Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 mp3 falan atıcaksın SDye anca öyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi bide bu aletlere harici usb external felanda bağlanabiliomuş yani samsunga bağlanıosa hepsina bağlanır herhalde :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 OTG (On the go) diye bir arabirim gerekiyor onun için bildiğim kadarıyla. Ben arca normal çift taraflı dişi USB slot ile denedim olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 evet otg olması lazım da her telefonda olmuyor bunlarda var mı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 xperia s'te var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Vay bu sefer olmuş be Sony tek düşündüren tarafı batarya onun dışında tasarım ve donanım şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 abi bu süpermiş ya. ne zmn çıkıcak bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=ygO5E-tNDQ8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 mart'ta çıkıyomuş bu arada telefon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Nerde ? Birde o var , martta orda surda burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 tr'de mart'ta çıkıcakmış https://twitter.com/SonyXperiaTR/status/288649489865113600 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 İngiltere satis fiyati 1255 tl ye geliyormus, on siparis toplamaya baslamislar, acaba tr ye kactan girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 paspatur said: OTG (On the go) diye bir arabirim gerekiyor onun için bildiğim kadarıyla. Ben arca normal çift taraflı dişi USB slot ile denedim olmadı. HTC Sensationlarda kernel ile yapılabiliyor. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1424345 Diğer telefonlarda da kernel ile yapılıyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Avrupa'da 18 Şubat'ta çıkabilirmiş http://www.gsmarena.com/sony_xperia_z_might_arrive_in_europe_in_february-news-5320.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2013 türkiyede kaç para olur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar