inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bir de hepsi 5" çıkmadı galiba yada gelmedi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 inyormaynd said: Ben ultra modelini bulamadım hep xperia z ve bir kod olarak var sitelerde ultra yazmıyor direkt olarak yoksa ben mi görmedim ? Ultra gelemedi daha. Z nin kodu dediğin sanırım bu "C6603" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 He evet o kod. Ne zaman gelecek peki ultra? Milliyet haber yapmış TR'de en pahalı telefon olması bekleniyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 SD kartta 5000 e yakın fotoğraf var. Bunların acaba şarja olumsuz etkisi oluyor mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 evet, her bir fotoğraf %0,003 şarjını götürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mayhem said: evet, her bir fotoğraf %0,003 şarjını götürüyor. ciddi mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 kaynak maynak yada ayrıntı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ayıp ama bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Tıkladın mı la ahahahah :D bit.ly olmasından kuşkuluydu zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Bugün telefonun üzerinde dikey çizgiler keşfettim. beyaz yüzeyde belli oluyor zaten 3-4 tane 0.5 - 1cm arasında dikey ince çizgiler var orada beyaz renk parlıyor ölü piksel mi? ekranda çizilme de yok kırık bir renk gözüküyor orada nedir bunar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2013 Ultra daha gelmedi mi? Sahibinden üzerinde bir kaç eleman satışa çıkarmış da legal olarak yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 sony store'larda sergiliyorlarmış. ekim ayı içerisinde gelecekmişmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2013 said: Bugün telefonun üzerinde dikey çizgiler keşfettim. beyaz yüzeyde belli oluyor zaten 3-4 tane 0.5 - 1cm arasında dikey ince çizgiler var orada beyaz renk parlıyor ölü piksel mi? ekranda çizilme de yok kırık bir renk gözüküyor orada nedir bunar? en azından hava kabarcıkları keşfetmedin ekranda. şanslısın ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Bu sorunlar sizde nasıl olmaya başladı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2013 10.3.1.a.2.67 gelmiş beyler display, camera, battery fixes & performance tweaks demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 lord_gorthaur said: sony store'larda sergiliyorlarmış. ekim ayı içerisinde gelecekmişmiş çıktığı gibi alıcam bunu ya çok memnunum çünkü xpreia z'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 cikti ztn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 z ultra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 son güncellemeden sonra çağrı ayarları kısmına "slow talk" "Arayanın konuşmasını yavaşlat" diye bir seçenek geldi. Bu ne işe yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2013 senko said: lord_gorthaur said: sony store'larda sergiliyorlarmış. ekim ayı içerisinde gelecekmişmiş çıktığı gibi alıcam bunu ya çok memnunum çünkü xpreia z'den. ulta z ile z1 gelmiş sony store ve teknosa da gördüm. Benim 2 senelik motorolla ile karşılaştırdım tüy gibi hafif alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2013 paspatur said: son güncellemeden sonra çağrı ayarları kısmına "slow talk" "Arayanın konuşmasını yavaşlat" diye bir seçenek geldi. Bu ne işe yarar adamınsesinianlamıyorsanhızlıkonuşuyosa anlamak için yavaşla tı yor dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Daha mor rengi gelmemiş Q_Q. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 su aldı amk :( 1-2 kere denize girdim havuza girdim bir bok olmadı bugün ofiste portakal suyu içerken damladı kurudu temizleyeyim dedim yarım bardak su döktüm ekranı sildim önce ses gitti düzeldi sonra arka ve ön kamera buğulandı arka kamera düzeldi ama ön kamerada baloncuklar var sdn forumlarına bakıyorum bir kaç kişide daha olmuş garanti dışı tutup 800 tl para istiyorlarmış işin ilginci bantlar hala bembeyaz mevzu çıkacak galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar