aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 burdan soylenmez, ben anlaticam sana onu ozelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 0ne said: abi tek bi gül yolla işte ya, çikolatayla falan ugrasma hiç ben en son hoşlandığım bi kıza şunu http://www.bursacicekmagazasi.com/urunler/b/0109201214141825577376.jpg yollamıştım, o hariç işyerindeki tüm kızlar talipti o çiçeği almaya.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ardeth said: kızın ne sevdiğini biliyor musun? bilmiyorum o yüzden standart kız beğenisi üzerinden hareket etmek zorunda kaldım. bilsem zaten ona yönelik birşeyi kendi başıma seçecektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 o değişiyor baya papatya bile olabilir. yine de zariflik iyi bir standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 aquila said: burdan soylenmez, ben anlaticam sana onu ozelden. ben anlattım. on to the next. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 yoo kimse bana bişey anlatmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şükrü detaylı açıklamanı bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Çiçek olarak buna çevirdik çikolatalar aynı kaldı. aradaki fark ile çiçek sayısını 2 katına çıkarttık ve 1 boy büyük saksı kullanıldı. resim istedim teslimat günü yollanacakmış hazırlandıktan sonra. durum bu şu an. tabi bütün bunların başarılı mimarı olan coco'ya teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 mesela kişiden kişiye miktar tercihi de değişiyor. sadeliği tercih edenler genelde tek gülü severler, doyumsuz insanlar ise buket gül Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 rica ederim chrome lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 beyaz çikolatadan nefret eden insanlar biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 misal ben.. fındığa boğulmuşunu severim ama beyaz çikolatanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 off çiçek alasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kime? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 şu günlük'teki ne mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bu soru sorulunca alasım gitti :| günlükteki? hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 imam alacağın zaman bana da danış. en azından benim beğendiğimi seçmeyerek iyi bir seçim yapma olasılığını yükseltmiş olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ben saksı alırdım. mütevazi bir şey ev hediyesi gibi. kolumun altına alır 2-3 sayfa geride yazdığım gibi verirdim. illa para harcayacaksan iş ciddileşince zaten buna fırsatın olur bol bol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 daha çiçek vermemiş saksı çiçeği fidanı ya da tohumu en güzeli. çiçeğin doğuşuna ve büyüyüşüne tanıklık etmiş oluyor böylece çiçeği alan. soğan çiçekleri bunun için ideal tekrar tekrar çıkıyorlar çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 sina yine aynı şeyi yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 sen bizi boşver kararını vermişsin almışsın artık. konu varken kendi tarzını, tercihini yazıyor millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 yok onu demiyorum abi. bilimadamlarının bugı var bu konuda. adam overthinking yapıyor. sabitleri olmayan değişkenleri farkı kombinasyonlarla tekrar tekrar analiz edip sonsuz olasılığın içinde kayboluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 kızmış abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ardeth said: daha çiçek vermemiş saksı çiçeği fidanı ya da tohumu en güzeli. çiçeğin doğuşuna ve büyüyüşüne tanıklık etmiş oluyor böylece çiçeği alan. soğan çiçekleri bunun için ideal tekrar tekrar çıkıyorlar çünkü. Ama o zaman esprisi kaçar zırt pırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Ardeth said: daha çiçek vermemiş saksı çiçeği fidanı ya da tohumu en güzeli. çiçeğin doğuşuna ve büyüyüşüne tanıklık etmiş oluyor böylece çiçeği alan. soğan çiçekleri bunun için ideal tekrar tekrar çıkıyorlar çünkü. canımssssss.... bitmiştir şu naif düşünceden sonra... saksı çiçeği hep tercihim olmuştur benim de, üstüne de elimle yaptığım etiketlerle.. ki o etiketleri yapmakta çok kolay, bir renkli karbon kağıdına(larına) ve etikete bakar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar