Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıza çiçek yollayacağım fakat site bilmiyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
0ne said:

abi tek bi gül yolla işte ya, çikolatayla falan ugrasma hiç

ben en son hoşlandığım bi kıza

şunu

http://www.bursacicekmagazasi.com/urunler/b/0109201214141825577376.jpg

yollamıştım, o hariç işyerindeki tüm kızlar talipti o çiçeği almaya..

:(
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

kızın ne sevdiğini biliyor musun?

bilmiyorum o yüzden standart kız beğenisi üzerinden hareket etmek zorunda kaldım. bilsem zaten ona yönelik birşeyi kendi başıma seçecektim.
Mesaj tarihi:
Çiçek olarak buna çevirdik
çikolatalar aynı kaldı.
aradaki fark ile çiçek sayısını 2 katına çıkarttık ve 1 boy büyük saksı kullanıldı. resim istedim teslimat günü yollanacakmış hazırlandıktan sonra. durum bu şu an.

tabi bütün bunların başarılı mimarı olan coco'ya teşekkürler :)
Mesaj tarihi:
imam alacağın zaman bana da danış. en azından benim beğendiğimi seçmeyerek iyi bir seçim yapma olasılığını yükseltmiş olursun.
Mesaj tarihi:
ben saksı alırdım. mütevazi bir şey ev hediyesi gibi. kolumun altına alır 2-3 sayfa geride yazdığım gibi verirdim. illa para harcayacaksan iş ciddileşince zaten buna fırsatın olur bol bol.
Mesaj tarihi:
daha çiçek vermemiş saksı çiçeği fidanı ya da tohumu en güzeli. çiçeğin doğuşuna ve büyüyüşüne tanıklık etmiş oluyor böylece çiçeği alan. soğan çiçekleri bunun için ideal tekrar tekrar çıkıyorlar çünkü.
Mesaj tarihi:
yok onu demiyorum abi. bilimadamlarının bugı var bu konuda. adam overthinking yapıyor. sabitleri olmayan değişkenleri farkı kombinasyonlarla tekrar tekrar analiz edip sonsuz olasılığın içinde kayboluyor.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

daha çiçek vermemiş saksı çiçeği fidanı ya da tohumu en güzeli. çiçeğin doğuşuna ve büyüyüşüne tanıklık etmiş oluyor böylece çiçeği alan. soğan çiçekleri bunun için ideal tekrar tekrar çıkıyorlar çünkü.

Ama o zaman esprisi kaçar zırt pırt.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

canımssssss....
bitmiştir şu naif düşünceden sonra...

saksı çiçeği hep tercihim olmuştur benim de, üstüne de elimle yaptığım etiketlerle..

ki o etiketleri yapmakta çok kolay, bir renkli karbon kağıdına(larına) ve etikete bakar...
  • Yeni Oluştur...