Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak oda için ısıtıcı tavsiyesi lazım


Dworgian

Öne çıkan mesajlar

İyi günler herkese,

Şimdi, bilgisayar odamın kapısız ve ufak bir kalorifer peteği olması sebebiyle soğuk olması durumu mevcut (ufak bir oda zaten). Bilgisauyar karşısında iken ısınmak için ekstra önlem almaya karar verdim ama fanlı ısıtıcı mı almam lazım, infrared mi almam lazım, yoksa yağlı radyatör mü bilemedim. Infrared olanlar sadece ışığın geldiği noktayı ısıtıyor dedikleri için çekiniyorum açıkcası. Sağa koyduğumda sol, sola koyduğumda sağ taraf soğuk kalacaksa manası yok. (Direk arkama veya önüme koyamıyorum oda ve bilgisayar masası konumu sebebiyle). Bütçe olarak da çok ayırmayayım şöyle 50 100 tl arası birşey olsa diyorum bu arada.ı

Öneri ve bilgi ltfn
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kafedekiler zaten beyin kaynatıyor yani. Infrared e hiç bir zaman ısınamadım ben, ayrıca odanın içerisindeki havayı çok kurutuyor. Yaktığı elektrik de malum. Radyatör biraz geç ısıtır ama daha sağlıklı ve az enerji tüketir, hem de termostatlı birşey alırsan yatarken felan açık da bırakabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut +1, en iyisi fanlı ve buharlı infraredler. Bundan aldım bir tane. Çok memnunum. Doğalgazı kapattım. Bu yetiyor fanıyla sıcak buharı hava sirkülasyonu yaptığı için ısınan sadece bir tarafın da olmuyor.

http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/simfer-slim-tri-core-yeni-nesil-isitici-67898429
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne yaptınız burada ya, termodinamik falan.

en ucuzu tabiki odun kömür gaz vs ama bunları yapmaya yemez.

ufak fanlı sıcak hava üfleyen ısıtıcılar var alıp ayağının ucuna, yanına falan koyup üstüne çeviriyorsun bazılarının önüne içine su falan koyabiliyorsun odayı ve seni kurutmuyor alıcaksan bunlardan al malum infrared çok rahatsız edici kurutuyor.

mümkün olduğunca odayı ısıtmadan seni ısıtıcak ısıtıcı arıyorsun, infrared bu konuda iyi ama dediğim gibi beynin kuruyor, fanlı üfleyenleri kısıkta çalıştırıp kendine baktırırsan memnun kalırsın gibi geliyor bana malum 10 yıl civarı öle ısındım ben.

bu kış odayı hiç ısıtmama gerek kalmadı ama kalaüferler kapalı olduğu halde, bilgisayar var, evin devamında sokaktaki kıyafetimle dolaşabiliyorum puf terlikler giyerek.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...