Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 İyi günler herkese, Şimdi, bilgisayar odamın kapısız ve ufak bir kalorifer peteği olması sebebiyle soğuk olması durumu mevcut (ufak bir oda zaten). Bilgisauyar karşısında iken ısınmak için ekstra önlem almaya karar verdim ama fanlı ısıtıcı mı almam lazım, infrared mi almam lazım, yoksa yağlı radyatör mü bilemedim. Infrared olanlar sadece ışığın geldiği noktayı ısıtıyor dedikleri için çekiniyorum açıkcası. Sağa koyduğumda sol, sola koyduğumda sağ taraf soğuk kalacaksa manası yok. (Direk arkama veya önüme koyamıyorum oda ve bilgisayar masası konumu sebebiyle). Bütçe olarak da çok ayırmayayım şöyle 50 100 tl arası birşey olsa diyorum bu arada.ı Öneri ve bilgi ltfn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Yağlı radyatör en iyisi. Yeterince zengin değilsen bunun için ufak fön makinesi tarzı sıcak hava üfleyen edevatlar var, gayet efektifler fiyatlarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Koçtaş ta şunu buldum ama noname disket gibi marka fln yok lol http://www.koctas.com.tr/product/9-Dilim-Yagli-Radyator-HD907-9Q/5865-10567/ fiyat iyi ama 60 lira Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 petek zaten varmış, ek güç olarak infrared al bence. diğer ısıtıcılarda oda konforlu hale gelene kadar 1-2 saat beklemen lazımki ısıtsınlar odayı. infraredde yak altına otur hemen anında konfor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 elesso said: infraredde yak altına otur hemen anında konfor. ondan sonra da kanser ol, hastane sıcaktır gerek kalmaz ondan sonra zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 odanın kapısı yok o bakımdan "ısınmasını bekle" gibi bir şey çoook sürer. bana yanımda olunca ısıtacak birşey lazım. odadaki petek yok varsayılabilir zira ısısı hiç yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 soba yak http://icdn.posta.com.tr/editor/HD/31/12/2011/fft2mm869102.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 infrared var bende, baya güzel ısıtıyor. biraz fazla elektrik yakıyor ama heralde markadan markaya fark vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Saeros, peki öyle "ışığın geldiği yer harici ısıtmaz" durumu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Laorx said: soba yak http://icdn.posta.com.tr/editor/HD/31/12/2011/fft2mm869102.jpg direk campfire yapayım diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 var abi. git bir cafeye balkonunda o ısıtıcılardan olanlarda otur önüne. sonra kalk 1 koltuk sağa gel ısıtıcı sana gelmicek şekilde farkı görürsün. geldiği yer yanıyor. gelmediği yer buz gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Dworgian said: Saeros, peki öyle "ışığın geldiği yer harici ısıtmaz" durumu var mı? yani tabi etrafını daha az ısıtıyor nispeten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 infrared sevmiyorum ben, en iyi tüplüler veya yağlı petek ama tüplüler de tehlikeli işte zehirlenme falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 gerçi annemde vantilatör gibi sağa sola dönen bi infrared vardı, öyle bişey almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 bi arkadaşın evinde duvara monte kumtel ısıtıcı var. ( arkadaş masterhaplo bu arada :) ) evinde yalıtım vs hiçbirşey yok ama kapının altına seccade sıkıştırırsak 15 dakika içinde o mübarek alet harikalar yaratıyor. fiyat için bişey diyemem. netten araştırma yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kafelerdeki infraredler basagrisi yapiyo bende bazen. onu dikkat et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Abi kafedekiler zaten beyin kaynatıyor yani. Infrared e hiç bir zaman ısınamadım ben, ayrıca odanın içerisindeki havayı çok kurutuyor. Yaktığı elektrik de malum. Radyatör biraz geç ısıtır ama daha sağlıklı ve az enerji tüketir, hem de termostatlı birşey alırsan yatarken felan açık da bırakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ne alırsan al üzerinde fanı olsun veya minik bir fan al kaloriferin üzerine üflesin. Ufacık bişi dahi olsa etkiler, odada hava sirkülasyonu yaratırsan çok faydası olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Absolut +1, en iyisi fanlı ve buharlı infraredler. Bundan aldım bir tane. Çok memnunum. Doğalgazı kapattım. Bu yetiyor fanıyla sıcak buharı hava sirkülasyonu yaptığı için ısınan sadece bir tarafın da olmuyor. http://urun.gittigidiyor.com/beyaz-esya-ev-aletleri/simfer-slim-tri-core-yeni-nesil-isitici-67898429 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 yine yağlı radyatör galiba en iyisi. şu simfer de iyi ama zaten alt kat, nem sorunu bi kışın yok, buharlı ısıtıcı nemi arttırırsa deliririm diye çekinmekteyim :D teşekkür görüşler için bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 yağlı radyatör çok yakıyor, yada kısık kullanacaksın önüne de hava sirkülasyonunu yapacak bir pervane koyacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Abi kağıt üzerinde çok yakıyor görünüyor ama radyatörün içindeki madde ısındı mı kolay kolay soğumuyor, 7/24 çalışmıyor yani alet. Ama infrared aldığın zaman sürekli açık kullanacaksın mecburen, fark orda ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 zaten ben günde 2 - 4 saat kullanıyor olucam ve zaten dibinde oturucam hani sirkülasyon fln pek iplemem gibi sanki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 abi ne yaptınız burada ya, termodinamik falan. en ucuzu tabiki odun kömür gaz vs ama bunları yapmaya yemez. ufak fanlı sıcak hava üfleyen ısıtıcılar var alıp ayağının ucuna, yanına falan koyup üstüne çeviriyorsun bazılarının önüne içine su falan koyabiliyorsun odayı ve seni kurutmuyor alıcaksan bunlardan al malum infrared çok rahatsız edici kurutuyor. mümkün olduğunca odayı ısıtmadan seni ısıtıcak ısıtıcı arıyorsun, infrared bu konuda iyi ama dediğim gibi beynin kuruyor, fanlı üfleyenleri kısıkta çalıştırıp kendine baktırırsan memnun kalırsın gibi geliyor bana malum 10 yıl civarı öle ısındım ben. bu kış odayı hiç ısıtmama gerek kalmadı ama kalaüferler kapalı olduğu halde, bilgisayar var, evin devamında sokaktaki kıyafetimle dolaşabiliyorum puf terlikler giyerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2013 yağlı kalaüferler çevreyi fazla ısıtıyor fazla gelebilir fatura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar