Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik kasap : )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Moss said:

Triax

Bayadir oyanayamiyorum hevesde kalmadi almak isteyen arkadaslar ozel mesaj atabilirler iyi teklif gelirse gemi item ne varsa verecem o7

Nere gidiyon la devrem daha Karpuz kesicez, kavun kesicez olmadı ama =)
Mesaj tarihi:
Moss said:

Onemli deil karsiligini almadan satmam zati..Oyle char isteyen bassin parayi 19.5 dolardan gtc alsin ugrassin :)o

Alıcı çıkarsa bana da haber ver yafruucum, benim charları da asset ve walletleri ile birlikte 0km bir palio'ya vericem =)
Mesaj tarihi:
KT0Z said:

ben sattim ktoz u, içim bi tuhaf oldu ilk bikaç gunde, sonra bizden geçmis diosun : )

Dostum fikir olması açısından KTOZU kaça sattığını ÖM ile söyleyebilirmisin bana ?
Mesaj tarihi:
selamlar evet ktoz satıldı benim bir arkadaşım aldı doğrudur vede 105 milyon sp li dehşet killeri var....
bu arada ben de char bakıyorum ama uygun fiyata vede 50 mil sp nin üstünde olsun ...özel mesajlarınızı beklerim..
Mesaj tarihi:
Moss said:

Ya kim ne yapsin ktoz u yalan soyluyodur totos :)-D

ahahah devrim sallama, butun eve i patlattim bi sen kamistin, oda olurduda iste oyunu biraktik : ))
Mesaj tarihi:
Moss said:

Ya kim ne yapsin ktoz u yalan soyluyodur totos :)-D

ancak gate camp filan yaptigini duyarsam char i odunç alip patlatirim çok istersen : p
Mesaj tarihi:
Geçen KTOZ u gördüm dedim oyuna tekrar başlamış. Sonra baktım bio filan değişmiş :). Niye satıyorsun karakteri moss, oyun baya bi güzelleşti ship rebalance olayı ile. Her ne kadar yine çoğu kişi savaşmaktan çekinse de ortalıkta daha fazla gang dolaşıyor pvp için.

Bu arada patlatmak demişken yanlış hatırlamıyorsam senin gila'yı yakalamıştık tribute'da zamanında :D.
Mesaj tarihi:
senin gila derken, devrimin mi benimmi ? gerçi yanlis hatirlamiosam hiç gila uçmadim bende ..

Ktoz u gordugunde konustunmu bari local de ? : )
baya ozledim oynamayida, en son char i transfer etmek için girdigimde, corpdan ayrilip, kontrat kabul etmek için 1 saat filan arandim istasyonda, baya degismis hersey .. birakma zamanin gelmis dedim kendi kendime, arada eski videolarima bakip kendimi avutuyorum :)
Mesaj tarihi:
isthar di o gila deil : ) film izlerken plex yapiyodum terbiyesizler bide podlamistiniz : ))

Oynamiyorum daha dogrusu oynayacak kafa dengi tayfa kalmadi surekli 10 kusur dolarda vermek isime gelmiyor acikcasi gtc icin plex yapmaklada ugrasamam bu saatten sonra...

Teklifler var cogu yetersiz boyle giderse oyun ici satacam ugrasmak istemiyorum daha fazla
  • Yeni Oluştur...