chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 çayı eskiden güç suyu diye içermiş oğlum Türkler. ayık olun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 caya laf eden adam degildir arkadaslar, bakin adam degilsiniz demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 caya laf eden adam değil diyorsun. iyi laf eden olur kötü laf eden olur. bakırçay, gediz, büyük menderes, küçük menderes bunlar ne peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 amerikano Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kardes, laf eden genelde iyi anlamda kullanilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninja Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ocha :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 lafa söze vardırıyor desene sen şuna. şimdi anlaşıldı. gıvıl gıvıl kurtlu konuşanları diyorsun sen. hörtüğü cangorlananları diyorsun, işkilli büzüğün dıngıllaması diyorsun bir nevi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cumburlop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 çaysgara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sudan çok kahve içiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ikiniz de öleceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sabah derse girerken kahve alıyorum bende uyumamak için onun dışında sıcak içeceklerle pek ilgi alakam yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 belirtiyorum gerçek sıcak şarap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 babamın yaptığı çay tam 15 dakka ile 45 dakka arası maksimum 2 bardak içiceksin ama çayın olayı o faza kaynadımı içilmez ev dışında demlenmiş çay içmiyorum ondan onun dışın ıhlamur yada salep 10 numaradır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 her gün bi kadeh bakire kanı ile karıştırılmış 100cc ılık bebek gözyaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ula bu tea chai latte nedir yaw :) Ben kahve içiyorum ama zorunluluktan, ayılamıyorum yoksa. Pil gibi şarj ediyorum zorunluluktan.Gerçi türk kahvesini çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 goldbären said: /whiskas i see what you did there... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 sabahları uyanır uyanmaz bir bardak işkembe çorbası, yoksa uyanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Sıcak sıcak beyran içesim geldi ne güzel olurdu simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Ulgio said: Ula bu tea chai latte nedir yaw :) sağlepin yandan yemişi güzel ama tadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ulgio buram buram anadolu erkeği lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 çay içen bi insan değilim ama bi ara moroccan tea diye bişi içtiydim onun üzerine çay da görmedim abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 evde tomurcuklu demleme çay içiyorum. iş yerinde tomurcuksuz. ama en favori içeceğim sütle yapılmış hakiki sahlep. üstüne bol tarçın atılınca kelimeler kifayetsiz kalıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 http://www.steepedtea.com/wp-content/uploads/2012/tpimages/6a00e54ed62d6588330134849d5255970c-320wi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 dasaaa said: ulgio buram buram anadolu erkeği lan. Eyvallah abi sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 süt ama emeceksin direk memeden sicak sicak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar