Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İş Giriş Çıkış Saatleriniz

monoscope

Öne çıkan mesajlar

cempostaci said:

proje bazlı çalıştığımız için, deadline'a kadar istersen evinde çalış sistemi mevcut :). tabi ben her gün şirkete gitmeyi tercih ediyorum. sabah 9 olmasa da 10 - 11 arası şirkette oluyorum. sadece pazartesi ve salı günü 9:30'da ofiste oluyorum. akşamda eve gidip ne yapacağız diyerek ofis arkadaşlarımla oturup 1-2 bira içerek sohbet ederken saat bazen akşam 10 bile oluyor. her gün alkol olmuyor tabi ama haftada 2 3 gün üşenmezsek gidip alıyoruz :)
hatta istersen laptopunu alıp git bir cafede çalış kimse karışmıyor. işini yapamadığın anlaşılırsa şutlanıyorsun zaten.

abi iş kolu neydi. ne güzel relaksmış. böyle bir iş için ücretin 1/3ünden feragat etmeye razıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

GEd said:

9:00 - 15:30 arası temel çalışma saatleri. Bu saatler dışında ne zaman gidip geleceğini kendin belirliyorsun. İstersen 6:30 da gel istersen 9:00 da yani.
Artı eksi mesai saatin oluyor. Artı zamanları izne veya paraya çevirebiliyorsun. Yıllık zaten 30 gün ızın var. Bu fazla mesai izinler ve resmi tatiller ile yılda 50 gün izin yapılıyor nerdeyse.
Tr'ye dönmemi engelleyen üen önemli şeylerin başında çalışma saatleri rahatlığı geliyor sanırım.

şu başlı başına almanyaya taşınma sebebi ya.

piramit yapmiyim ama demeden de edemicem.

alanında dünyanın en büyük firmasını türkiyede temsil ediyoruz iş olarak. geçen yıl firmadan bir bayanı aradım satış departmanından sevinçli geliyodu sesi hayırdır dedim izne çıkıyorum dedi. aa dedim güzel iyi tatiller ne yapıcaksın ne zaman dönüyosun deyince olay patladı.

kadın tam 1 yıllığına izne çıktı ve izninde kocasıyla dünya turu yaptı yelkenliyle o_O daha geçenlerde iş başı yaptı.. bize ters gelebilir belki ama biz onları yakalamaya çalıştığımız için ters geliyo halbuki onlar almış yürümüş zaten bize yetişen yetişsin diyo.
Sosyal ağlarda paylaş

KidLazer said:

"roket adam" said:

GEd said:

9:00 - 15:30 arası temel çalışma saatleri. Bu saatler dışında ne zaman gidip geleceğini kendin belirliyorsun. İstersen 6:30 da gel istersen 9:00 da yani.
Artı eksi mesai saatin oluyor. Artı zamanları izne veya paraya çevirebiliyorsun. Yıllık zaten 30 gün ızın var. Bu fazla mesai izinler ve resmi tatiller ile yılda 50 gün izin yapılıyor nerdeyse.
Tr'ye dönmemi engelleyen üen önemli şeylerin başında çalışma saatleri rahatlığı geliyor sanırım.

şu başlı başına almanyaya taşınma sebebi ya.

piramit yapmiyim ama demeden de edemicem.

alanında dünyanın en büyük firmasını türkiyede temsil ediyoruz iş olarak. geçen yıl firmadan bir bayanı aradım satış departmanından sevinçli geliyodu sesi hayırdır dedim izne çıkıyorum dedi. aa dedim güzel iyi tatiller ne yapıcaksın ne zaman dönüyosun deyince olay patladı.

kadın tam 1 yıllığına izne çıktı ve izninde kocasıyla dünya turu yaptı yelkenliyle o_O daha geçenlerde iş başı yaptı.. bize ters gelebilir belki ama biz onları yakalamaya çalıştığımız için ters geliyo halbuki onlar almış yürümüş zaten bize yetişen yetişsin diyo.

piramit yapmıyım dedim ama piramit oldu

çocugu olmustur belkide.

cocuk dogdugunda anne veya baba 1 sene izin alabiliyor mesela.

Belkide olmamaıştır gerçekten bir izni vardır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...