nedanko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 10:30 - 11:00 (yarim saat degil) haftanin 2 gunu 12 den sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 09:00 - 16.00 calısıyorum. Bazen işe gec kaldıgım oluyor ama saolsun arkadaslar idare ediyor. Akşama maç varsa 1 saat önceden kaçıyorum. (buraya uygun bi yüz ifadesi bulamadı) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 çalışma saatleri az olanların maaş durumları nasıl acaba? çok çalışıp az mı kazanıyoruz? az çalışanlarında maaşları bir o kadar dolgun mu acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Benim dolgun. : D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 son of a patron seniiiii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 11:00-20:00 haftada 6 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Yoo mayışlı çalışıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 sen o bıyıklı gömlekli adam değil misin? babasının fabrikası olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Yoo bıyıklı değilim 1 günlüğüne geyik olsun diye bırakmıştım. Babamın da fabrikası var ama ben orada çalışmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 o zaman özür dilerim abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Son of a patron hakaret değil canım babamla çalışıyor olsam daha rahat olurdum elbet. Kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2013 espiri şeyettiydim ben. espiri olsun diye. komiklik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 cempostaci said: proje bazlı çalıştığımız için, deadline'a kadar istersen evinde çalış sistemi mevcut :). tabi ben her gün şirkete gitmeyi tercih ediyorum. sabah 9 olmasa da 10 - 11 arası şirkette oluyorum. sadece pazartesi ve salı günü 9:30'da ofiste oluyorum. akşamda eve gidip ne yapacağız diyerek ofis arkadaşlarımla oturup 1-2 bira içerek sohbet ederken saat bazen akşam 10 bile oluyor. her gün alkol olmuyor tabi ama haftada 2 3 gün üşenmezsek gidip alıyoruz :) hatta istersen laptopunu alıp git bir cafede çalış kimse karışmıyor. işini yapamadığın anlaşılırsa şutlanıyorsun zaten. abi iş kolu neydi. ne güzel relaksmış. böyle bir iş için ücretin 1/3ünden feragat etmeye razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 basarili bi danismanlik sirketi. isim olarak turkiyede en iyilerden sayilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 8.30-6 ctesi off. mesai ödenmiyor ve bazen gece 11 12 de bile döndüğüm oluyor ama yine de şikayetçi değilim saatlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 "roket adam" said: GEd said: 9:00 - 15:30 arası temel çalışma saatleri. Bu saatler dışında ne zaman gidip geleceğini kendin belirliyorsun. İstersen 6:30 da gel istersen 9:00 da yani. Artı eksi mesai saatin oluyor. Artı zamanları izne veya paraya çevirebiliyorsun. Yıllık zaten 30 gün ızın var. Bu fazla mesai izinler ve resmi tatiller ile yılda 50 gün izin yapılıyor nerdeyse. Tr'ye dönmemi engelleyen üen önemli şeylerin başında çalışma saatleri rahatlığı geliyor sanırım. şu başlı başına almanyaya taşınma sebebi ya. piramit yapmiyim ama demeden de edemicem. alanında dünyanın en büyük firmasını türkiyede temsil ediyoruz iş olarak. geçen yıl firmadan bir bayanı aradım satış departmanından sevinçli geliyodu sesi hayırdır dedim izne çıkıyorum dedi. aa dedim güzel iyi tatiller ne yapıcaksın ne zaman dönüyosun deyince olay patladı. kadın tam 1 yıllığına izne çıktı ve izninde kocasıyla dünya turu yaptı yelkenliyle o_O daha geçenlerde iş başı yaptı.. bize ters gelebilir belki ama biz onları yakalamaya çalıştığımız için ters geliyo halbuki onlar almış yürümüş zaten bize yetişen yetişsin diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 cempostaci said: basarili bi danismanlik sirketi. isim olarak turkiyede en iyilerden sayilir. ne danışmanlığı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cempostaci Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 bir nevi insan kaynaklari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2013 KidLazer said: "roket adam" said: GEd said: 9:00 - 15:30 arası temel çalışma saatleri. Bu saatler dışında ne zaman gidip geleceğini kendin belirliyorsun. İstersen 6:30 da gel istersen 9:00 da yani. Artı eksi mesai saatin oluyor. Artı zamanları izne veya paraya çevirebiliyorsun. Yıllık zaten 30 gün ızın var. Bu fazla mesai izinler ve resmi tatiller ile yılda 50 gün izin yapılıyor nerdeyse. Tr'ye dönmemi engelleyen üen önemli şeylerin başında çalışma saatleri rahatlığı geliyor sanırım. şu başlı başına almanyaya taşınma sebebi ya. piramit yapmiyim ama demeden de edemicem. alanında dünyanın en büyük firmasını türkiyede temsil ediyoruz iş olarak. geçen yıl firmadan bir bayanı aradım satış departmanından sevinçli geliyodu sesi hayırdır dedim izne çıkıyorum dedi. aa dedim güzel iyi tatiller ne yapıcaksın ne zaman dönüyosun deyince olay patladı. kadın tam 1 yıllığına izne çıktı ve izninde kocasıyla dünya turu yaptı yelkenliyle o_O daha geçenlerde iş başı yaptı.. bize ters gelebilir belki ama biz onları yakalamaya çalıştığımız için ters geliyo halbuki onlar almış yürümüş zaten bize yetişen yetişsin diyo. piramit yapmıyım dedim ama piramit oldu çocugu olmustur belkide. cocuk dogdugunda anne veya baba 1 sene izin alabiliyor mesela. Belkide olmamaıştır gerçekten bir izni vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 yok ya çocuk olayı değil kadının bildiğin 1 yıl izni var artık biriktirmiş mi yoksa başka bi hakkımı var bilmiyorum. çünkü bazı şirketlerde 'bunaldım' izni kullanabiliysoun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 giris: 7.30 cikis: 7.30 12 saat calisiyorum imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar