reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 diyelim a takimi basladi oyuna, her iki takimda bitirmeden bir onceki yere kafa kafaya geldiler sira a takimina gecti oyunu bitirdiler, b takimininda hakki oluyormu oyunu bitirmek icin? cunku a takimi 1 el fazla oynamis oluyor, yoksa ilk son bolume ulasan bitiriyomu?
liberal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 kızla sevişme şansını kaybettin. başka oyuna artık.
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 hangi takım başlıcak diye zar atmıyomusunuz? onun için var o zar atma faslı
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 zar attik gerci de, sonunda bi tartisma dondu siz once basladiniz haksizlik, bizimde bi atis hakkimiz var falan gibisinden dsfsdf
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 yok ilk bitiren kazanıyor. Ayrıca ne mal yorum atanlar var burda
Ren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 o bir kelimeyle birşey anlatma hedesi var ya en zevklisi o ya. beyni kımıl kımıl oluyor insanın yazmayan keywordlerden vericem diye.
Fakkoo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 goldbären said: tartışmayı çıkaran kesin fenerlidir Sonofa said: yok ilk bitiren kazanıyor. Ayrıca ne mal yorum atanlar var burda :D B.H
deady Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Tabu deyince aklıma geldi copy paste yapim dedim :D said: Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nasIl yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. demeçti. Kelime: baraj - Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta.. - Pusu. - Yuh! Kelime: helikopter - Savaşta yaralIları kurtarır! - Doktor! - Değil. - Sıhhiye! - Değil, yukardan gelen bir şey... - Ee... Allah? Kelime:dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Grup seks! - Carpılırsın valla! - Ha... Tamam trafo! Kelime: kadınbudu - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır Kelime: Eskimo - Kutupta yasarlar... - (Hep bir ağızdan) Ayııı! - Yok insan olanları... - Heeee... Eskimo! Kelime: repertuar Anlatan, sarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: - Benim neyim geniş? - Kalçan! Kelime: travma - Hani düşüp kafanı kaldırım taşIarına vurursun da bi şey geçirirsin? - Film şeridi? Grup: Çüsssss! Kelime: terlik - neyle yürürsün - ayak!!! - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumuşak yumuşak - koyun!! - yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belanı versin pas! Kelime: diz - pantolonu nereye giyeriz? - bacaga? - hah. bacaklarımızın ortasında ne vardır? - oha! Kelime: zebani - allahın meleklerinden biri. - cebrail. - ilk uç harfi çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor - zebrail? Kelime: duvak - kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey - oha! Kelime: Iskalamak - dart oynarken neye atarsın? - hedef tahtasına - attın vuramadın mesela ne oldu? - hedefi vuramadım - tamam da nedir yani o olay - tutturamamak, kacırmak - hayır nedir başka ismi var onun - tam 12'den vuramamak!.. - oldu... kelime: telepati - hani ben sana bir şeyi anlatmaya çalısıyorum ama sözle değil beyin dalgalariyla falan... - ihihih neydiiii.. teletabi..! - tamam tele'si kalsın kedilerin eline ne denir? - buldum telepence - offf beee bi kere de bil be... kelime-timsah - abi bööle hani kertenkele nedir - hayvan - ne cins hayvanı - sürüngen - ok abi bu kertenkelenin birkaç beden büyüğü - ejderha - ?!???!!(yuhhh) son kelime eğer bilinirse oyun ve hesap girecektir. Süre son 10 saniye kelime: lambada. ekip1 bakan kişi: aha sıçtınız ekip2 anlatan kişi: sen öyle san. söyle bakalım alaaddinin cini nerede yaşar. >ekip2 anlayankişi: lambada ekip1 toptan: haskktirr... kelime: van gogh(kulak tabu kelime) - abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı - bülent ersoy!!! kelime: miras - şimdi diyelim Mısır'da deden var, bu artık yaşamıyor, sana ne bırakır? - piramit.(dedesi tutankamon ya!) kelime: cumhuriyet w: -atatürk ne kurdu? z: -kitap kurdu kelime: uğur dündar anlatan: tv de program yapıyo hani yıllardır anlayan: reha muhtar? ali kırca? anlatan: yok yok sarışın mavi gözlü anlayan: atatürk? biz: iptal! kelime: kramp anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gülme sesleri kesildiğinde süre çoktan bitmiş kelime: serüven a: abi macellan nası biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama duur) a: abi onu demiyorum neye düşkündü? b: karıya kıza bi de içkiye olabilir (pes) kelime: mısır kız:keops nerde?? cocuk:etiler!! kız:allah cezanı versin emre.... kelime: okul - biz nereye gideriz hergün - bara...diskoya... sinemaya.. cafeye... bowlinge.. alışverişe...gezmeye.. ay olmuyo bööle başka şekilde anlat - ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor - haaa okulaaa kelime : anneler günü - cennet kimin ayakları altında ? - anne - tamam , hani onların özel bi zamanları var , ne o? - adet..
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kız lafı geçmemiş niye tabu oynanıyor ki
Öne çıkan mesajlar