reyou Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 diyelim a takimi basladi oyuna, her iki takimda bitirmeden bir onceki yere kafa kafaya geldiler sira a takimina gecti oyunu bitirdiler, b takimininda hakki oluyormu oyunu bitirmek icin? cunku a takimi 1 el fazla oynamis oluyor, yoksa ilk son bolume ulasan bitiriyomu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 kızla sevişme şansını kaybettin. başka oyuna artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 hangi takım başlıcak diye zar atmıyomusunuz? onun için var o zar atma faslı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 zar attik gerci de, sonunda bi tartisma dondu siz once basladiniz haksizlik, bizimde bi atis hakkimiz var falan gibisinden dsfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 tartışmayı çıkaran kesin fenerlidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonofa Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 yok ilk bitiren kazanıyor. Ayrıca ne mal yorum atanlar var burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 o bir kelimeyle birşey anlatma hedesi var ya en zevklisi o ya. beyni kımıl kımıl oluyor insanın yazmayan keywordlerden vericem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 goldbären said: tartışmayı çıkaran kesin fenerlidir Sonofa said: yok ilk bitiren kazanıyor. Ayrıca ne mal yorum atanlar var burda :D B.H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deady Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Tabu deyince aklıma geldi copy paste yapim dedim :D said: Kelime: demeç - ben şimdi masada oturdum veriyorum - nasIl yaaa ?? - ya işte masada oturdum fotoğraf çekip yazı yazan tiplere veriyorum. - neee??? - ya alla alla masada oturdum böyle herkese veriyorum! - pas be pas! of.. demeçti. Kelime: baraj - Hani futbolcular kalenin önüne kurar maçta.. - Pusu. - Yuh! Kelime: helikopter - Savaşta yaralIları kurtarır! - Doktor! - Değil. - Sıhhiye! - Değil, yukardan gelen bir şey... - Ee... Allah? Kelime:dergah - Hani böyle insanlar ulvi bir amaç için bir araya gelir aynı mekanda - Grup seks! - Carpılırsın valla! - Ha... Tamam trafo! Kelime: kadınbudu - Olm sen nesin? - Erkek! - Tersi? - Kadın! - Onun yeneni? - Çıtır Kelime: Eskimo - Kutupta yasarlar... - (Hep bir ağızdan) Ayııı! - Yok insan olanları... - Heeee... Eskimo! Kelime: repertuar Anlatan, sarkı söylemeye meraklı bir hatundur ve kelimeyi görür görmez bu özelliğini iyi bilen hatun arkadaşına dönüp sorar: - Benim neyim geniş? - Kalçan! Kelime: travma - Hani düşüp kafanı kaldırım taşIarına vurursun da bi şey geçirirsin? - Film şeridi? Grup: Çüsssss! Kelime: terlik - neyle yürürsün - ayak!!! - heh hani böyle ayakların üşür altında onlar olur böle yumuşak yumuşak - koyun!! - yuh onun daha küçüğü ya, koyun dedi hödük! - kuzu!!! - allah belanı versin pas! Kelime: diz - pantolonu nereye giyeriz? - bacaga? - hah. bacaklarımızın ortasında ne vardır? - oha! Kelime: zebani - allahın meleklerinden biri. - cebrail. - ilk uç harfi çizgili bir hayvanı çağrıştırıyor - zebrail? Kelime: duvak - kadınla erkek birleşmeden önce, erkeğin kaldırdığı şey - oha! Kelime: Iskalamak - dart oynarken neye atarsın? - hedef tahtasına - attın vuramadın mesela ne oldu? - hedefi vuramadım - tamam da nedir yani o olay - tutturamamak, kacırmak - hayır nedir başka ismi var onun - tam 12'den vuramamak!.. - oldu... kelime: telepati - hani ben sana bir şeyi anlatmaya çalısıyorum ama sözle değil beyin dalgalariyla falan... - ihihih neydiiii.. teletabi..! - tamam tele'si kalsın kedilerin eline ne denir? - buldum telepence - offf beee bi kere de bil be... kelime-timsah - abi bööle hani kertenkele nedir - hayvan - ne cins hayvanı - sürüngen - ok abi bu kertenkelenin birkaç beden büyüğü - ejderha - ?!???!!(yuhhh) son kelime eğer bilinirse oyun ve hesap girecektir. Süre son 10 saniye kelime: lambada. ekip1 bakan kişi: aha sıçtınız ekip2 anlatan kişi: sen öyle san. söyle bakalım alaaddinin cini nerede yaşar. >ekip2 anlayankişi: lambada ekip1 toptan: haskktirr... kelime: van gogh(kulak tabu kelime) - abi bu kişi bir organını kesen bir sanatçı - bülent ersoy!!! kelime: miras - şimdi diyelim Mısır'da deden var, bu artık yaşamıyor, sana ne bırakır? - piramit.(dedesi tutankamon ya!) kelime: cumhuriyet w: -atatürk ne kurdu? z: -kitap kurdu kelime: uğur dündar anlatan: tv de program yapıyo hani yıllardır anlayan: reha muhtar? ali kırca? anlatan: yok yok sarışın mavi gözlü anlayan: atatürk? biz: iptal! kelime: kramp anlatan: hani futbolculara girer dinleyen: krampon gülme sesleri kesildiğinde süre çoktan bitmiş kelime: serüven a: abi macellan nası biriydi? b: ne biliyim iyi biriydi heralde (birinci kopus, ama duur) a: abi onu demiyorum neye düşkündü? b: karıya kıza bi de içkiye olabilir (pes) kelime: mısır kız:keops nerde?? cocuk:etiler!! kız:allah cezanı versin emre.... kelime: okul - biz nereye gideriz hergün - bara...diskoya... sinemaya.. cafeye... bowlinge.. alışverişe...gezmeye.. ay olmuyo bööle başka şekilde anlat - ailemiz bizi nereye gidiyo biliyor - haaa okulaaa kelime : anneler günü - cennet kimin ayakları altında ? - anne - tamam , hani onların özel bi zamanları var , ne o? - adet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 kız lafı geçmemiş niye tabu oynanıyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar