-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Topic'i nasıl olmaz bu güzide oyunun ya. bonesoul ingame nick, ekleyim pvp atalım. Bu arada signup linkime abanana dürüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 abi oyunun teaserına bakarak sadece robotların birbirine ateş ettiklerini anlayabiliyoruz fsdgh, şunu yapan insan oyunu biraz açıklasaymış ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 google dava açar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 tam olarak güzel yapılırsa çok güzel saracak ufak oyun, boktan yapılırsa götüm gibi olacak dünyanın en dandik oyunu olacak arada kalmış oyun tipi işte, güzel yapsınlar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 arıghrf f2p, nooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tharin_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Xenus said: google dava açar google para vermiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 oyun son derece güzel, gameplay falan iyi, ufak sıkıntılar var ama taze geldi bana gayet, dropship kastırıyo işte fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 http://www.amazon.com/dp/B00AQ6FY4A şundan isteyen varsa öm, 4-5 tane kupon var sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 ulan oyunda google chrome aracı mı var yoksa benim kafam fazla mı güzel? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 hmm bunu oynamıştık sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 matchmaking ağzına sçayım 6 aydır oynuyorum diyen adamın yanına atıyor 1 günlük oyuncuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 en başta iyiydi şimdi warthog'a binen iki tane adamlı gruplar geliyor level 20 her şey unlocked 6 aydır oynayan. bok gibi oyunun matchmakingi, dengeli maçlara atmıyor, götüm gibi 10 dakika falan sürüyor zaten bi maçı bulması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 MrLevie said: ulan oyunda google chrome aracı mı var yoksa benim kafam fazla mı güzel? chrome nativeclient'da destekledıgı ıcın onu kullananlara ufo modeli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 matchmaking saçmalamayınca güzel oyun bu, thumbs up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 dünyanın en siktirik matchmaking sistemine sahip. 2 kişi team yapmazsan, kesinlike gerizekalı birinin yanında düşüyorsun karşıda level 30lar varken. lag olayı saçmalık kazandığım oyunların yarısı lag kick yaparak kaybettiklerimin yarısı lag kick yiyerek. öbür yarısından da direk ragequit yapıyorum çünkü yüksek levellarda kesinlikle tersine dönmüyor, ilk 1 dakikada çıkıyorum oyunların çoğundan çünkü ortayı verince biten haritalar var ve ortayı veriyorsa takım arkadaşın mal demektir, zaten kaybediceksin. ragequit'in cezası yok, çık git umrunda değil. bomber op, diğer airmechler pek bi işe yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 ve sadece ortayı tutarak oyunların tamamını kazanıyorsun neredeyse, adamın base'ini silsen bile money maker bırakmasan sadece ortayı tutarak senden fazla credit kasabiliyor. teammate'lerin inanılmaz gerizekalı olduğunu TEKRAR belirtmek istiyorum herkes 2v2 oynarken haftalardır beraber oynadığı adamlarla oynuyor, sana her zaman geride kalan gerizekalılar geliyor. 1v1 ise sinir bozucu oluyor, haritalar ufacık olduğu için oyun dönmesi diye bi olasılık yok, zaten dengeli adamlara da atmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 sil oyunu, problem solved Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2013 70 saat oynadım siliyorum sdf tabi 70 saatin 30 saati falan gameplaydir, devamı matchmaking bekleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2014 ben bugun yenıden basladım oyun bence baya ıyı eglenyıorum ena zından baslıcak varsa durum linki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2015 hala oynayan varsa 10000 diamond icin baya iyi bir deal var an itibari ile. normalde 0.99$ ama bize 1.49 tl'ye 10000 diamond ki 10000 diamond'la baya iyi deck yapılır gayet. almak için oyunu kuruyorsunuz steam'den; said: Sounds awesome! How do I get it? You'll see a banner at the top of Global Chat (if there's not a Diamond Roll going on, which there are many of currently) that you can click to open the Freedom Bundle page. There's no price listed, but when you click the button to buy, it will suggest a price for you--probably around $5 USD. This is the current average price at the time you click it. If you pay that average, you get Ultimate Helix and the Eagle Head as bonus items. If you don't want them, and just want 10,000 Diamonds, you can lower the price to as low as $1 USD. referral link'im; http://airme.ch/1D43UsV pati'de pek ilgi görmedi ama gayet iyi bir oyun, son zamanlarda arabirimi de baya toparladılar. oyun içi nick: bonesoul eklerseniz oynarız beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 varmı bu aralar oynayan ben tekrar basladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar